Bakis & jäkligt skakis!

hejhej.
sorry att jag har vart tyst hela helgen. men har haft mycket o göra, och ingen speciellt lust o blogga.
Men nu sitter jag här ändå. Idag är det Söndag och jag är bakis as hell. Har vart inne och kramat toaletten några gånger, inte bra!
Igår när jag o tobbe kom hem hade jag slängt mej på golvet i mörkret och spytt på golvet. Tobbe tänder lampan, och där sitter jag och säger mej låg och ledsam röst : "Jag visste inte att vi var hemma än". Först var tobbe arg, för han fick ju torka upp skiten, men sen började han skratta år mej. Sen slängde jag av mej kläderna(jag hittade byxorna i vardagsrummet, tröjan i köket o resten i sovrummet imorse) för att sedan dyka ned i sängen och snarka det högsta jag kunde.
Det var skoj igår, vi satt först här en stunf sen gick vi hem till malin o drack och sedan kom killarna med limon så åkte vi på någon fest i Uddevalla. mer kommer jag tyvärr inte ihåg, då jag hade somnat :P

Idag är jag sugen som fan på tacos, men det ska vara så jäkla jobbigt o göra det bara, jag vill ha någon snabbt o enkelt idag. vi får se hur det blir...

nu ska jag lägga mej ned igen och tycka synd om mej själv!!
Jennie

Bajs, bajs bajs!

Det ligger världens största bajskorv utanför våran dörr. Jag lovar att den är gigantiskt!
Typiskt, nu kommer alla grannar tro att det är någon utan av oss som inte kan hålla igen bara för att vi hade fest igår..
Jonna

Galet!

Vilken kväll! Jag finner inga ord. Eller jo ett ord, Strippklubb..
Igår blev alltså ingen lugn kväll för mej tvärtom. vi hade fest hemma igår med en massa människor. Jag, full som en kastrull var bjuden på en annan fest. så dit traskade jag iväg en stund. När jag kom tillbaka var det fullt hus och alla var fulla och goa. kl 01.30 ca, drog halva ligan inklusive mej iväg på strippklubb. Det var det fräckaste jag har vart med om på länge. Vilka moves tjejerna hade! helt nakna mot stången och kort kort överallt! och där satt jag och gapade med öppen mun. Näh det var fräckt.
Mindre fräckt idag dock, jag mår väl sisådär.
Nu ska jag titta på en rulle!
Jonna

Opps!

Glömde svara på min hemliga beundrares fråga ju!
Så hemlig beundrare, jag gjorde en soldusch förra veckan, inget jag kan rekomendera. Men om du säger vem du är så kan jag privat berätta detaljerna för dej.
Hoppas du fick svar på din fråga!
Ciao!
Jonna


Trötter, Glader eller Butter?

god kväll old fellas! ska jag vara ärlig så har jag faktiskt inget att skriva idag. Det har inte hänt ett skit i mitt liv denna gråa dag. Igår däremot hade vi fest i lägenheten. Familjen Salte är på besök och dom var ungefär lika glada i alkohol som vi är så det blev ju en bra kombination. ikväll är vi tydligen på flaskan igen. Fast egentligen känner jag bara för att krypa under täcket och inte göra ett skit. Men man måste väl ställa upp för laget.
Nu ligger halva crewet och snarkar i soffan medans den handra halvan spelar poker. KUL!
Själv ska jag ta mej en evighets dusch och hoppas att jag blir lite piggare och på bättre party humör!
Vi Snakkes!



Jonna

0552

God morgon! Nu ska jag snart iväg till jobbet.. fy vilken natt det har varit, grannarna har haft världens fest..

men nu sitter jag här med mitt morgonkaffe, måste vakna till liv! hörs senare!



/Mikaela

MAAAAT

kom hem från jobbet för en stund sen, fy vilken dag säger jag bara.. vi brukar vara tre på fredagar för att det är så mycket att göra, men idag var vi bara två, satt ner femton minuter runt tolv, drack kaffe o tog en cigg, sen har jag bara sprungit runt.. sköönt att vara hemma nu, och få i sig mat.. sen ska jag kolla på en film jag laddat ner, the ugly truth, hette den eller nått, men innan det blire en solning och en dusch, sen bädda ner sig i den varma sängen + rullen! göött! ska faktiskt upp 05.30 i morgon igen..

imorgon blire nog lite party skulle jag tro? :) skadar aldrig med lite öl



Dagens låt : Lady Gaga och Beyonce - Telephone

lyssna och njuuut!
/Mikaela

Godmorgon buksvågrar!

Igår precis innan jag skulle gå hem ställer mikaela den fråga som hon alltid ställer när hon ska sova ensam.
"Du vill inte sova här inatt då?" och jag som är världens bästa människa gjorde såklart det så att inte tösen skulle behöva vara rädd.
Så nu sitter jag här i deras lägenhet ny duschad och äter av deras mat. gött! ska snart vandra iväg till jobbet för att göra evighets passet på steen& ström, inte kul.
Återkommer senare. Om jag lever då förstås..




Jonna

Dagens låt: Mando Diao - Dance with somebody

Dörrar som inte öppnar sej!

hejhej!
nu sitter jag hemma i Sverige i soffan, vart och käkat på donken. Men fan för tåget asså, när jag skulle av i öxnered vägrade dörrarna att öppna sej, där stod jag arg som ett bi, och fick åka till thn ist. så skoj!

Läser här på bloggen att en viss person dricker upp min glögg i Oslo, hoppas för allt smör i småland att det står en likadan fast ny hemma på diskbänken när jag kommer hem på måndag! Hmmm..

En sak till Jonna, här sitter jag hemma i Sverige med min finfina arbetströja på ;)


Nej nu ska jag hoppa in i duschen o tvätta bort oslos avgaser och skit från min kropp!

Jennie

En strålande idé

För att citera en gammal vän, Thomas Ode. "om man prövat jonglering och köpte beatles-skivor på 60-talet är detta rätt fräckt"
Och jag håller med till tusen. En vacker dag kommer jag också kunna jonglera som denna man fast till l yellow submarine. Då mina vänner får ni komma och kolla på mej på globen!
nu ska jag dricka glögg!



Det kanske blir en Syrian ändå?

Sitter hemma hos mikaela och har precis kollat på mammas pojkar.
Ett förjävla bra program tycker jag. Och bobby, bobby är något alldeles extra. speciellt hans ögon som pekar åt olika håll, han påminner lite om en pirat. Tänk att vakna upp brevid honom när han ligger och tittar på en. Ungefär som att vakna upp med casimodo. Och hans ingrodda göteborska ska vi inte ens prata om. Han är också syrian, vi kanske är kusiner?!
Nu har Micke mys tagit fram glöggen, men några pepparkakor har inte inte köppt så vi ska ta på oss våra mockasiiner och traska iväg till ica för att inhandla hederliga pepparkakor!
Inatt ska jag drömma om Bobby!




Jonna

Apar mej!

Ibland måste en tjej göra ett val. Handla mat eller köpa kläder?
För min del var det inget svårt val, speciellt inte när Monki idag öppnade sig första affär här i Oslo. Bara 10 minuter från mitt jobb. Så nu måste jag leva på vatten och bröd ända fram tills den 15:e December. men vad gör det? jag kommer åtminstånde att se bra ut!
Det fick bli tre tröjor som jag är väldigt stolt över. Här kommer bilder på dom.
Återkommer senare för nu ska jag ta mej en brödskiva och ett glas vatten.







//Jonna

D.I.V.A

Ne nu måste jag komma igång med dagen, klockan är ju redan halv tre :S har ju inte gjort något än.. Jag som skulle ner till Monki när dom öppnade kl tolv, o innan det hade jag ju tänkt o städa och sola.. men nene! äh kan ju vänta in Jonna tills hon slutar så går vi till monki ihop istället :)

nu drar jag mig till solen folk!
Adjö /Mikaela

Här har vi en bra låt förresten :) Beyonce - Diva


lite rosé på kvällskvisten



Jag säger bara oj oj oj. som lill-erik. Snabba cash kommer om bara ett litet ögonblick på bio! Då blir det första parkett för min del.
Förut när jag hade bäddat ner mej i sängen ringde mikaela och frågade om jag ville komma över på lite Rosé vin och inte tackade jag nej till det. Nej då, nu sitter vi här och pratar dynga om jobb, bloggar och gubben på månen.
Ska nog traska hemåt snart klockan är ju inte barnet längre!
hörs imorgon
Jonna

mer rosé åt folket!

hej hej.

det blev ett eller två glas rosé här, jonna kom förbi också, törstig som hon är ;)
men nu är hon inne i en intervju med killen i twilight :P förvånar mej ikke!
nej, nu ska jag packa!

KYss Jennie

skååål

Nu sitter vi här, dom tre vännerna o Norway.. får allt lyxa till det lite när man jobbat o slitit hela dagen..

Imorgon är jag ledig, jippie!! ska sola hela dagen hade jag tänkt :)

Adjö gott folk!



/Mikaela

Sura Kärringar är inget o ha!

Hejhej :)
Nyss hemkommen ffrån jobbet, så skönt! en arbetsdag till, sen sticker jag till sverige, som jag har längtat!!

idag har jag vart på ett toppenhumör hela dagen, så det var faktiskt skoj o jobba idag. förutom att det kom en kärring förut när jag stod i disken, så jag såg henne inte, men hon såg mej. så ropade hon "Hallå, får man handla här eller är du upptagen?" med en tyken klang, redan då fattade jag att denna kärringen skulle klaga och skapa problem, hon ville ha bröd, och jag sa vilka bröd vi hade, hon sa "men lilla du, jag har faktiskt aldrig köpt bröd utav er förut så jag vet inte vad dom smakar" det också tyket. sedan frågade jag ifall hon ville att jag skulle skära upp brödet, tydligen så hörde inte hon o jag uppfattade det som att hon inte ville att jag skulle göra det. Hon blev skit sur, och skrek att det var dålig service på detta stället. När hon sedan skulle betala glömde jag att fråga ifall hon ville ha en påse, och det frågar hon om när hon sedan har betalat då jag säger att den kostar en krona. Hon börjar gapa o skrika om att det är jävla skitungar som jobbar här, och att vi inte bryr oss om våra kunder, och hon skulle aldrig mer i sitt liv komma tillbaka till oss igen! Hon tog sitt bröd, utan påse, gav mej en blick som kunde döda o rusade därifrån.
Fyfan för jäkla bitterfitter asså. Jag gjorde så gott jag kunde för att få fgram ett falskt leende hela tiden. men jag var jäkligt nära på att börja gapa o skrika jag med, hoppa över disken o klappa till henne. Usch. efter det så gick jag o var arg skitlänge, men fan jag fick skaka av mej det, för fan heller att en sån jäkla idiot skulle förstöra min glada dag!
Sen kom mina goa och snälla stammisar som jag nästan kände att jag älskade då för att dom var så snälla o trevliga :) fast att kanske servetterna vart slut, eller kaffet för starkt eller kallt :)

nä, nu ska jag ställa mej beredd vid dörren för att skrämma mikaela, hon kommer vilken sekund som helst ;P

Jennie


God kväll!

Sitter nu i mitt rum mätt som en plätt och lyssnar lite på musik. När jag kom hem från jobbet var jag förjävla hungrig men inte sugen på något så tillslut fick det blir lite pasta med pastasås, som vanligt när jag ska laga mat.
När jag stod där och rörde om i såsen tänkte jag för mej själv att imorgon ska jag banne mej gå bort till coop och handla riktig mat. Kyckling sallad får det bli.
Imorgon öppnar Monki här i Oslo på bokstaveien för att vara exakt. Vad glad jag blev igår när jag gick förbi den blivande affären och såg alla skyltar. Så direkt efter jobbet ska jag kuta dit för att inhandla något nytt.
Hade lite tid över förut innan jobbet så den spenderade jag genom att titta runt efter en nyårsklänning men misslyckades stort. Kom på mej själv med att stå på smyckes avdelningen på HM och hålla i tre olika halsband.
Men där vann ängeln på högeraxeln över djävulen på vänsteraxeln, inga mer smycken denna månaden.
Nu ska jag ta på mej mjukisbyxorna och krypa ner under täcket.
hej på er!
Jonna

Dagens låt: Jackson 5 - I´ll be there

Jeg skjønner ikke

igår var jag och Jonna på Kino ;) det blev New moon, saatan va bra den var! jag både grät, skratta och hoppa till ett par antal gånger :P

när vi åkte ner för bogstadveien så såg vi att MONKI öppnas inom kort, men jag vet att dom öppnar i morgon kl 12.00! jippie! shoppa heeela dagen eftersom att jag är ledig ;)

nu sitter jag och jennie o käkar frulle, ska snart börja göra mig iordning inför jobbet, börjar egentligen kl tre idag, men skulle komma in en timma tidigare, så snäll som jag är så gör jag ju det :P Jennie drar till Sverige i morgon, så då kommer jag att vara helt alene här hemma hela helgen, såå skönt!


Jag o min fina hjärtkopp nu på frullen


TWILIGHT!

/Mikaela

Varg eller Vampyr -Tuff choice

Kom precis hem från den efterlängtade filmen. Och guuud vilken film. Det var ingen besvikelse och den var verkligen inte dålig eller sämre än ettan. Den var sjukt bra och minst lika bra som ettan.
Det svåra för mej just nu är vampyr eller varulv?! Jacob, vad hände?
Men jag tror att Jacob hade så stort inflytande på mej bara för att Edward inte var med så mycket. Hade det vart Edward istället för Jakob hade mina känslor vart detsamma. Men tro inte att jag ger upp honom för det.
Den här filmer var verkligen värd att se. jag skrattade, jag grät och jag höll Mikaela i handen.
Nu ska jag gå och lägga mej och drömma fina drömmar om ängar, skogar och överbeskyddande killar.
God natt Jonna




Ensamtid!

Hejhopp!

Kom nyss hem från jobbet och la mej direkt i sängen, skönt det. Mikaela o Jonna är på bio så här hemma är det tyst och lungt som i graven, skönt det med!





Nu är allt fixat så att jag kan åka hem på torsdag :) jag längtar så at jag spricker tror jag :D ska bli jäkligt gott faktiskt! träffa Tobbe som jag saknar så :)
Och imorgon MÅSTE jag hämta ut mina tågbiljetter som jag helt hade glömt bort, farligt det!

Fan jag måste hitta på något nu, måste njuta lite utav min tid själv här i lägenheten, det händer inte alls för ofta. Mikaela är väl hemma om en halvtimma eller något sånt.
Får nog bli en kopp te och en cigg :)
Höres imorgon!
Jennie

Bite me!

om en halv timma ska jag och kära micke mys springa iväg till colosseum för att sitta nära varandra och hålla varandra hårt i handen och äntligen få se den efterlängtade twilight filmen! äntligen! Så efter kl 20.30 är det total mobilförbud för min del och jag vill inte heller att någon ringer och stör mikaela. Denna filmen ska ses med inlevelse och förundran. för att sedan gå hem och skära sig lite i armarna och gå till sängs med huvudet fullt av vamyper och vargar!
Återkommer med mer fakta om filmen sen!
Kyss Jonna

Hm

Vill bara visa vilket hemskt blåmärke min Far har gett mej nu i helgen! Mitt på armen, tur att arbetströjorna är lite längre i ärmen :P



Det är inte misshandel, jag fick nog vad jag förtjänade :P Det blir alltid boxning och bråk när man är lite full med pappa :P

Sen vil jag säga att dagens låt är Europe med Last look at eden ;P Det är förjäkla go den ;)

Jennie

Dator i golvet!

Godmorgon!
sitter här med ett stort glas mjölk och någon konstig trekantig, men god smörgås.
Hamnade på någons blogg och denna person på bloggen hade lagt in en film från youtube, Michael Jacksons spöke hette den. Så jag slog på den o kollade. Låg i sängen fortfaranade, trött o jäklig. Rädd som fan blev jag, tappade datorn i backen, Och arg på mej själv blev jag, hur kunde jag vara så lättlurad? ÅH, jag hatar verkligen o bli så rädd som jag blev.
Kolla själv på den :P




Idag börjar jag jobba tre, och jag har redan slöstat bort mååånga timmar på datorn ist för att ta vara på mina lediga timmar. samma jäkla visa varje dag! trött blir jag!
Åt en sån sen frukost också, så nu kommer jag ju inte bli hungrig innan jobbet, och då orkar jag ju inte äta den goda lunchen som Cherie har förberett åt mej. Fan, jag som var så sugen på lax, som jag har ätit i typ tre dagar i rad nu :P Men jag älskar verkligen lax, i alla former också. Gravad, rökt, kokt, stekt, grillad.. ja det bara fortsätter :P Lax är något som jag hade valt att äta resten av mitt liv, om någon nu hade ställt den frågan till mej, och kanske hotat mej med en pistol :P

Igår fick jag köpt mej mina underkläder. sprang in på lindex, fem minuter senare hade jag en full påsen, med trosor och sockar för fyra hundra. och då handlade jag billigt. tre för två osv. Gött, nu behövs inte det göras på ett tag iaf! :)


Byebye Jennie

Punkt slut

Jonna det här vart ingen kvällsfika, det vart några kvällsöl istället :) Men gott var det!
Jonna & Mikaela kom till mitt jobb, sedan gick dom o fikade eller tog en öl eller något. vid halv tio kom jag, fick bli en stor och stark en, sedan kom rasmus oxå. Vi ståg några horor längst karl johan, dom erbjöd sej för rasmus, "good fucking, good sucking" höhö. Sedan gick vi vidare och nu hemma :)
höres imorgon!
Jennie

kom igen Jonna!

åååh! precis nær min Håkan Hellstrøm kille kommer och ska køpa en macka av mej på steen och strøm kommer jag ut med mat runt hela trynet. inte en chans att håkan hellstrøm vill træffa en gris!
Kvællsfika efter jobbet. Ska bli gøtt!
/Jonna

Snurrig as hell

Har tagit mej en 25 minutare i solen, kollat kontot och vart på apotket. Blev förvånad över hur mycket pengar jag hade kvar på kontot :) Jag har kanske gått o blivit en spara trots allt :) För jag har alltid vart slösa.
på apoteket måste jag vart lite snurrig o trött, för jag kom på mej själv att jag står vid ammningsavdelningen och glor. fast huvudet var någon helt annant plats, vaknade till liv när det frågas ifall jag behöver hjälp, då jag säger att oj jag har gått fel, när jag stått där i tio minuter eller något och går raskt över till förkyldningsavdelningen :P
Jag tror fan att jag har blivit mer snurrig än vad jag är. för igår stod jag o tvåla in mitt hår, kom på att jag gjorde fel när jag kände dom små peelingskornen i håret :P Jag tror att jag gjorde fel för att jag gjorde allt baklänges, jag tar alltid shampo först, balsam och sen två, men nu råkade jag greppa tvålen först o hällde skiten i håret.

nu blir det en till clemetin o en till kopp kaffe. ska sminka trynet snart oxå :/ mindre skoj på det!

Jennie

Fult att ljuga

men egentligen ljög jag inte, jag försökte bara få lisa på bättre tankar. och jag har faktiskt hört att man kan köra till Göteborg på tom tank. men tydligen inte eftersom att mina kära vänner johanna och lisa fick soppatorsk efter att ha lämnat av mej på torp. vilket var ett jobbigt och tårfyllt ögonblick.
Nu är det måndag och allt är som vanligt igen. upp för att jobba. och på mitt älsklings ställe också. Steen & ström.
imorgon har jag 100 ärenden att springa. men det återkommer jag med då!
Adjö /Jonna


Söndagar kan vara bra sköna ibland

God morgon god morgon :)

Vaknade vid nio, o fastnade här, har suttit här i en timma nu i bara nattaskjortan! Jag har faktiskt lagt in ljudböcker på min telefon, så att jag har någon bra bok att lyssna på på tbana och buss, till och från jobb :) Det fick bli lite samma stuk på alla böckerna, jag är ju sån. hittar jag en bra bok någon gång, då vil jag läsa något liknande nästagång. som nu, då har jag läst svensk maffia och snabba cash, då fick det bli uppföljaren till snabba cash, Aldrig fucka upp med Jens lapidus och Liam Nordberg med Insidan. ska bli götta :) fast det verkar som om böckerna har hamnat hulle om buller på telefonen. Har dom det så blir jag så jäkla trött. Hata itunes och iphone :P

Igår var det en sån perfekt söndag, vi käka en lång frulle, sedan blev det lite tv. fast jag kollade gamla repriser på internet ist. vid tre tiden blev det fika och vid fyra var det dags för pappa och Thorre att åka hem. och Cherie bestämde sej för att åka till jobbet och jobba lite, konstiga människa, på en söndag? Vilodagen ffs! då satte jag mej vid datorn och satt fast där ti några timmar. Sedan när Cherie kom hem blev det ugnsbakad lax med pesto, couscous och ett glas rosé :). efter maten var det dags för en gammel Adam Sandler film :)

Idag jobbar jag från två till halv tio, och jag har tänkt mej att åka in lite tidigare så att jag får köpt lite underkläder och sån skit innan jobbet. hade vart gött o slå några flugor i en o samma smäll. För till helgen blir det hemmåt :) då ska jag hem och mysa med tobbe, ända från torsdags kväll till måndagmorgon :) Jag köpte tågbiljetter igår både fram och tillbaka :) tur och retur med andra ord!

NEJ, nu får det bli frulle, men jag såg att den jäkla pantburken Mikaela har glömt att knyta ihop brödpåsen, påsen stod öppen som en jäkla fågelholk. Så det får väl bli knäckemacka ist då! För brödet är väl som en knäckemacka. Åh säger jag bara!

over and out Jennie

Wiuwiuwiu

Jag och min kära syster satt precis och inspekterade en twilight hemsida och upptäckte då att den tredje filmen eclipse kommer ut på bio den 30 juni 2010! GAAAAHH!
Så den 30/6-2010 är jag upptagen!
allt för mej!
//Jonna


Tvättstugan


Vad fan!







Haha, någon jäkel som har haft kul med "någons" trosor som var kvarglömda :P

Bättre sent än aldrig!

Nu har jag lagt in några bilder från alla mina dagar här i swedland. Så om ni bara rullar ner med era små musar så kommer ni se att jag har lagt in bilderna på de dagarna de är tagna!
Mycket nöje //Jonna

Leva bör man annars dör man

Och det gjorde vi igår, levde alltså. Eftersom att varken jag, lisa eller johanna hade något att dricka bestämde vi oss för att gå till strandgatan och förfesta. Efter det blev det lippan för hela slanten. bokstavligt talat! hur mycket pengar gjorde jag slut på egentligen? mitt moraliska jag säger åt mej att stoppa huvudet i sanden, men det tänker jag inte göra. för kul hade jag och då är det värt det.
Tog en taxi hem från stan klockan halv sex imorse. Då var jag brutalt hjärndöd och halvt medvetslös, sov några timmar och nu sitter jag här men verkligen inte så bakis som jag trodde mej själv bli utan har precis blivit itryckt fiskgratäng av mamma som jag inte tyckte om konsistensen på och känner men faktiskt inte alls speciellt bakis.
Skönt är väl det. Bussen bär av hemåt klockan 20.45 ikväll det vill säga att jag kommer vara framme i oslo
kl 23.35 men men, jag kände mej inte riktigt redo att åka hem tidigt idag.
jag åerkommer om det senare!
over and out /jonna


Förferre på strandgatan

 




EFTERFEST!


bara lilla jag igen!

hejhej.
lite lätt bakis idag, men ingen fara på taket!
När jag kom från jobbet igår satt pappa, cherie och thorre och drack för fulla muggar. det stod sprit, öl, vin och slödryck på hela bordet :P Så det var bara att dricka min starka grogg som pappa blandade åt mej och sen hoppa in i duschen. Sedan kom marko. Och sedan tog vi taxi till yayas för en sen middag och goa drinkar. Pappa och Thorre kom på någon jäkla skit, Dräparen kallade dom den. Baileys och gin med krossad is. hahaha fyfan! Jag blev lite fuller när vi satt där, men sedan när vi skulle gå vidare till någon annan pub blev jag nykter. vi var nog ute till två tiden. Sedan vart det sängen och godnatt.

Nu sitter vi här efter en hotellfrukost a la Cherie och kollar på skidor på ettan. Idag blir det inte mycket gjort från min sida kan jag lova!



Pappa efter i fredags.



Pappa & Thorre på Yaya´s



Cherie & Marko







Pappa & Servitrisen :P

Jennie

Ikväll blire fest, igen...

Helgen är till för att fira sin ledighet, och idag är inte fel att göra det! så fira ska jag göra genom att ta en lååån och vaaarm dusch! Ta på mej party fejset och sedan bege mej till mitt andra hem på ekholmsgatan 4 aka Lisa Karin Odes place..
Men först skriva några rader här.
Idag har jonna umgåts med sin familj, ätit god middag och laggt pussel. Mycket nöje.
Ikväll blir det kastrull! hej och hå!
//JONNA








haha, den nyaste medlemen i familjen. Tyra!



Dagens låt: Hanson - mmmbop

 
Jonna, Mikaela och Jennie

Fredag - Leka Vuxen

Kära medarbetare, ni ska bara veta hur vuxna vi var igår. Jag, Lisa, Simon och Offe skulle gå på filmfestival i Uddevalla. Fast innan filmen gick vi till ett sofistikerat ställe och drack varsin öl.
 Filmen hette Flickan och visade sig vara den mörkaste och mest tragiska film jag sett. men vilka bilder! höhö
Efter filmen tog vi bilen tillbaka till Trollhättan, satte oss på Strandgatan och tog en till öl och bara pratade. när strandgatan stängde åkte vi hem till offe för att kolla på film men olyckligtvis så somnade allihopa i hans säng.
Vi pratade lite om det på kvällen att det såg ut som att vi var på pardejt och att vi hade varit tillsammans i hundra år. Men en väldigt mysig och trevlig kväll blev det. så tack för det vänner.
Idag ska jag hem till mina systrar på familjemiddag och sedan ska vi ut idag igen.
Återkommer om det.
//Jonna


Vad är det här om?!






Sallad är till för kaniner


Torsdag - Lipz

Konstiga människor på lipz nu för tiden. Det var inte många som jag kände igen. men kul hade jag och full blev jag med. flörtade med min kära vän simon bylund på riktigt vilket jag fick höra igår väldigt mycket. "Om jag inte hade haft mina röda läppar nu så hade jag kysst dej" Så typiskt mej att säga något sådant på fyllan,
Efter lipz blev det ju självklart natta mat som min vän Rebecka blodade ner med sitt finger, inte kul.
Sen hem till Lisa Karin Ode för att brottas nakna i sämgen.
Bilder från Lipz kvällen kommer upp vid ett senare tillfälle.
Återkommer //Jonna








lysrör & öl

Ah hemma från jobbet, nu blir det en kall en, zz top och invänta pappa :)
Vi är tydligen bjudna på middag hos en polare till pappa. men det blir ikke sent för min del, ska ju upp o jobba imorgon.
JAG fixade nyss ljuset på toa, lysröret som var där har krånglat sen jag flyttade in. Mikaela och Cherie tyckte att det skulle bli skönt att pappa skulle komma o fixa det, för dom trodde att det var ett jäkla jobb o fixa det. nejnej sa jag då, tog på mina pjuks och traskade iväg till ica för att inhandla ett nytt. så vart det fixar ;) jag är redig jag!



Jennie

Jennie förkyld

Godmorgon!

Så, nu har jag sminkat mej, käkat frukost och pratat med Tobbe. Nu är det kaffe och bloggen :) Sen åka till jobbet!

Iadg känner jag mej mycket bättre, konstigt! endagsfeber? jaja, bra är det iaf! är bara förkyld fortfarande, det rinner och det nys, det kliar och hostas hela tiden. igår trodde jag att jag skulle nysa mej till döds!

Pappa kommer idag :) så skoj! jag får skynda mej hem från jobbet skulle jag tro, för han kommer med bilen vid sex tiden. så slipper han stå utanför o frysa. han har ju inga nycklar, och sheriffen är på julbord. Så pappa vill ta med mej hem till en kompis till han och sen ut på byn, men jag skippar nog byn. ska ju jobba imorgon. och så tar vi byn på lördag ist!

Nu i helgen kommer nog inte Jonna och Mikaela blogga ett piss, så ni får nöja er med mej, vare sej ni vill eller inte!



(fan, jag får inte bort bilderna, så det får bli två likadana)

Jennie

Norsk glögg och spanska(?) clementiner :P

Hejhej.
kom nyss hem från en 25 minutare i solen. Handlade även lite mat samtidigt. Hade tänkt att bjuda Sheriffen på lite spaghetti och köttfärssås. Köpte även lite glögg och clemetiner :) Tänkte götta mej lite senare, och tycka synd om mej själv för att jag är sjuk :P
Fan asså, jag diskade nyss och slängde kläder i tvättkorgen och är helt genomblöt :/ så jäkla jobbigt, får hoppa in i duschen, det verkligen rinner om mej! Tog en värktablett nu, så är väl "frisk" om enhalvtimma :P



Mina clemetiner och min glögg som snaaart ska åka fram!

Jennie

nu så..

Då sitter man på bussen mot vackra sverige :) hade planerat in att ta mig god tid på bussterminalen, men ikke, blev kvar lite längre på jobbet, mycket folk, så jag fick stressa som tusan, skulle gått till banken och växlat in pengar så jag kan ta bussen till vänersborg, men det hann jag inte.. så nu får man ju stressa på torp med :/ jaja, är ju iaf påväg nu :) mammi, here I come! :)


Helgens planer: Ikväll blir det nog att bara ta det lungt.. eller, a dricka lite rödvin med mamma o mysa.
Imorgon blir det bio om det finns biljetter kvar, TWILIGHT!!
Lördag party skulle jag tro?
Söndag blir det hem till oslo igen, ska åka tåg, så det ska bli gött som fan, direkt tåg också :)

Ne nu ska jag läsa lite snabba cash..
see you later!

/Mikaela

skoj!



Haha

Sjukling!

Gah!
Vaknade upp med en bomtät näsa och ett huvud tungt som bara den! Jag har nog gått och draigt på mej någn grisinfluensa! Nä det är nog bara en vanlig förkyldning, men fan vad jobigt det är!
Jag som hade tänkt att shoppa idag, men nu skiter jag nog i det. fast fan, det är enda dagen jag kan shoppa innan jag åker hem nästa vecka :/ jaja skit sam.

Idag ska jag bara ligga hemma o kurera mej ifall det skulle bryta ut till något värre, eftersom att jag har jobb som snart knackar på dörren. Dricka mitt chaite och kolla på simpsons marathon. Får bli lite Family guy också, eller Familien Griffin som det heter på Norska :P

Nu är Jonna i Sverige och snart Mikaela med. hur kan dom lämna stackars mej ensam i den stora huvudstaden?

nä dags att käka frulle, magen pratar med mej!

Jennie

Transor med barn

Godkväll :)

kom nyss hem från jobbet. blev väldigt tidig idag, så skönt!
Och det gick bra idag, allt bara flöt på, så när jag var redo att räkna kassa tänkte jag att den kommer ju att strula som in i helvete nu när allt annat har gått så bra, men ikke.. den gick fort och allt gick som det skulle :) det var verkligenen toppendag på jobbet idag!

Men nu sitter jag här i min ensamhet (Mikaela har inte kommit hem än och Cherie vet jag inte vart hon är, säkert ute på ett glas vin med arbetskollegor som vanligt :P), dricker ett glas chaite och känner snuva komma! är helt tät i näsan, hoppas verkligen inte att jag åker på någon sjukdom nu! Isf har jag ju hela dagen på mej imorgon att återhämta mej, eftersom jag är ledig imorgon :) det ska verkligen bli skönt det!

Jo en sak till, när jag satt o väntade på bussen hem från jobbet gick en transa förbi med barnvagn och gav mej onda ögat, säkert för att jag glodde med öppen mun :P haha. Han/hon var säkert två meter lång med sina 20 centimeters klack. haha såg lite skoj ut :P stackars unge, bli förrvirrad på detta viset, vem är mamma och vem är pappa? :P

nu ska jag invänta Mikaela och säkert gå o lägga mej!
Puss&Kram Jennie

Hej hej hallå!

Lyckoruset bara susar genom kroppen på mej! jag trodde inte att jag skulle kunna bli såhär lycklig för att få åka hem till lilla trollhättan igen som inte alls har lika mycket att ge som Oslo, fast den har sin charm och mina vänner. Jag tycker att tiden går alldeles för sakta, tur att jag har min bästa vän benny med mej. så att jag kan skriva på bloggen, kolla på Gossip girl och lyssna på musik. har även en massa götta med mej som jag tog från jobbet förut.
Gubben uppe i molnen var på min sida idag. han var nästan lite för snäll. eftersom att jag var hysteriskt nervös för att åka t-banan fick jag gå 14.45 från jobbet. T-banan var en baggis. fick vänta en minut som tre hållplatser och sen framme. så när klockan var 15.00 stod jag på bussterminalen och skratta åt mej själv för att jag hade varit så töntig. 45 minuter tidig. men jag gillar att inte stressa. det är jag och jennie, mikaela är en kategori för sig själv.
jag har även packat med mej hela mitt liv. en alldeles för stor resväska med nästan alla kläder jag äger. Jag vill ju komma tillbaka och se bra ut ;) höhö.
jaja, nu ska jag väl se på ett till avsnitt av GG och sen antar jag att jag kommer att anlända.
ska be ännu en bön om att lisa inte har glömt av mej. Det hade ju vart förjävla kul om hon hade gjort det.
Jag återkommer om mer info om min weekend!
Kyss Jonna

Dagens låt: The undertones - Teenage Kicks


Måste ha cola på bussen

Sol i Oslo

hejsan.

har nu kommit hem från en liten solning. skönt det.

Men jonna, om vi åker på en restresa är det ju för att vi har långledigt, jag vill ju inte ta extra ledigt för att åka någon gång i januari. Det gäller att passa på när tillfällen ges!

Till helgen kanske pappa kommer, men det kanske jag redan har skrivit? men iaf, ska isf bli jäkligt skoj, hoppas verkligen. Om cherie måste åka o jobba i sthlm så kommer han inte, men kan hon stanna i oslo då kommer han :) som tur är att han har planerat att gå ut med en gammal kompis på fredagen. då slipper jag! och då är jag inte bakis på lördag, när jag ska jobba.
Idag jobbar jag kväll på byporten, så ska väl börja göra iordning mej nu, så att man ser lite okej ut.
Fick ju köpt mej en jacka igår :) blev även två halsdukar och smink, ett par skor också! så skönt att det äntligen är gjort! fanns inga jackor kvar! men blev en finfin jacka från carling på killavdelningen. tycker att den är snyggare varje gång jag kollar på den :D

Nej nu ska jag dra, som sagt ska jag göra iordning mej nu.

Dagens låt är : Veronica Maggio med stopp. så jäkla bra ;)

puss & hej Jennie

Kylling

God morgon alla kära läsare :)
ligger fortfarande i sängen, men jag orkade gå upp o sätta på kaffe, så nu luktar det gott i lägenheten, mums!

igår när cherie kom så blev det vin o massa prat, fick även köpt biljetterna hem, åker tåg upp till oslo på söndag, gött! måste börja packa snart med, med först  är det frulle som gäller, magen ropar för fullt nu.

Jennie vaknade precis o sa att jag hade pratat i sömnan, haha, jag hade harklat mig o sen bara, "eller va? kylling!?"
hmm, kanske jobbar lite förmycket? :P hehe..
jaja, hinner nog med ett inlägg innan jobber sen.. adjö!




/Mikaela


svart hår & röda läppar

Hej hej.. Idag gick jag upp 05.30, sååå kul! är ganska så trött nu, men innan jag kan somna in i min skönhetsömn så måste jag vänta tills jag kan skölja ur hårfärgen som sitter fast i min nya frill :)
Var och köpte mig ett solkort för en stung sen, solade även tjugofem minuter så bye bye blekfis, heeeej bruning!

gööött, i morgon börjar jag tre, så kan ta det lungt på morgonen.. fast måste packa o hålla på, kommer inte hinna det på torsdag.. jaja, nu är det dax för mig att skölja huvvet! hat bra kära fölk!



/Mikaela

Resfeber

haha åh vad nervös jag är! imorgon ska jag åka T-banan helt själv för första gången. Jag har 45 minuter på mej att ta mej från colosseum till bussterminalen och jag som alltid vill ha tid på mej tror inte att jag kommer hinna ta tricken, så med lite hjälp av min vän Rasmus beslutade jag mej för att ta T-banan. Enligt Rasmus kan jag inte missa bussen om jag tar den, enligt mej kommer jag garanterat göra det. så nu är det upp till gubben i molnen om han vill vara på min sida elller inte imorgon.
Nu har jag även tagit mej i kragen och börjat packa. tråkigt att niklas badar nu då så att jag inte kan fullfölja detta projekt. Får bli en liten en och sen sparka in badrumsdörren!
återkommer
//jonna

meeh ååh

kul att jag skrev ett helt a4 långt inlägg och när jag var på dom sista raderna hakade datorjäveln upp sig så allt försvann. och tyvärr kära medmänniskor så orkar jag inte skriva om allt just nu för jag ska sova.
återkomer senare när jag har ork!
//jonna

Bye bye!

NU åker jag på jobb, eller a lite förejobbshopping :)

hej hej hejdå min vän :)



Jennie

Kanarieholmarna.

Godmorgon godmorgon :)

Har precis dragit i mejen frulle som kallades duga! Nu sitter jag med mitt kära kaffe och skriver på bloggen (favorit sysslan vettu).
Idag jobbar jag på Stovner från tre till halv tio. Så jag hade tänkt att dra mej några timmar tidigare till jobbet, för att gå o kolla efter en vinterjacka. Och det kan jag göra på Stovner, så slinker jag in på jobbet o sniker åt mej en kaffe och hälsar på mina kära kollegor :)

Över jul och nyår har jag och Mikaela fått långledigt, gott :) jag har nästan två veckor ledigt :) så Mikaela pratar på att ta en restresa någonstans. Vi satt o kollade igår, men det var ju inte så billigt som man hade hoppats på :/ Men Cherie sa att om vi vågar kan vi sitta o kolla dagen innan vi åker, boka det första vi ser. för då är det billigare. Vi får se vad som händer. Det hade vart jäkligt gött. Då blir det jag Mikaela och tobbie :) fast är det någon mer som skulle vilja följa med så är det bara att slå en pling ;)
Annars blir jag hemma i Sverige i två veckor! Det hade vart ganska gött det med :)

Nä, nu ska jag dricka mitt kaffe och kolla lite på Malou Von Sivers :)



Igår fick Mikaela ett paket utav mej, det innehöll två kaffepaket och tusen kr :) så snäll jag är :) (jag var skylldig henne:P)

Puss&Kram Jennie

All kärlek är bra kärlek

All min kärlek går till mitt ansikte, som just idag bestämde sig för att inte fungera. kom hem från jobbet med tre nya bölder i ansiktet. En mellan ögonbrynen, en på ena kinden och en på andra. Jag ska låta dom mogna lite sen ska jag ta död på dom små jävlarna.
Jag fick byta tid med Ida på onsdag så jag skulle hinna med 15.45 bussen hem. gött mos! så nu är det bokat och klart! på onsdag kommer jag med full packning och ett glatt humör.
resten av min kärlek som finns över går till norge för att det inte är olagligt att tanka film, serier och musik i detta underbara land. Jag har precis laddat ner The hills seo 5 och 6, the ugly truth och the proposal plus att jag även har gossip girl seo 2. så nu har jag att göra hela natta! plus att jag har något super bra att titta på när jag åker hem! kan inte bli bättre!
Återkommer senare!
kyss Jonna


Åh nai!

Jag har ju helt glömt av dagens låt!
ber så hemskt mycket om ursäkt. men hela denna helgen har jag bara lyssnat på en låt
Så helgens/dagens låt är: David Guetta, will i am - I wanna go crazy
//Jonna

Im off to work!

yo! Sitter och käkar frukost, rostade mackor med skinka och en stor mugg te fick det bli. smarrigt.
Min kropp skriker egentligen på mej att jag ska gå och lägga mej och sova igen. men nej då. Sova ska man göra på natten. Jag ska iväg och mata tanter och gubbar med påsmurtar och kaffe! och om jag har tur idag så tar dom kanske även en linse.
Nu är det bara idag, imorgon och onsdag kvar. sen åker jag till sverige. ska bli så gött! jag längtar så efter mamma, jörgen, ida, sofia, elvis, tyra, loppan och cider. hela min familj med andra ord.
det första jag ska göra är att gå till e-hous och köpa en stor jäkla chai-latte, dom har inte det här och det är synd tycker jag. och så är det ju sista helgen jag och min alldeles egna vän lisa karin ode får tillsammans, innan jag åker tillbaka hit och hon åker dit, och med dit menar jag åre för att jobba en säsong där. så en weekend i åre är redan taget för min del i vår.
jaja, nu ska jag ta på mej mina gummistövlar och traska vidare till nästa liv. Ajökens
//jonna

Såg på lisas blogg att hon hade gjort en läppförstoring. this is for you lissbeth, jag behöver ingen photoshop för att se ut så, jag kan göra det nartuligt ;)

hahahah jag kan också!

The ugly truth

Godmorgon kära läsare :D

Vajnade för ett tag sen, och satte på filmen som jag somnade ifrån igår vid nio tiden :P The ugly truth. sikken film, den hade allt som en chic lit film ska ha :) jag kom på mej själv under filmens gång att jag hade ett leende från öra till öra :P jag känner mej så mesig när jag kommer på mej med sånt!

Sen så har jag fått min första lön idag :) wihoo.. skulle egentligen velat ta första bästa buss in till stan för att gå bananas i någon butik :P men näe, jag börjar jobba två, så det orkar jag inte. det får nog bli lite shopping på Torsdag när jag är ledig :)

Nu ska jag gå upp och fira min löning med en brakfrulle :P



Good Morgon, är helt nyvaken typ, och det syns! :)

Jennie

Nu bjuder jag eder adjö

Vilken boring dag, har inte gjort någonting. kollat på systrar i jean 1 och 2, gick hem till jennie och mikaela för att hämta mina saker och helt plötsligt blev kl 01.00. en totalt onödig dag. men nu ska jag dra mej mot korset tänkte jag. det är ju trots allt en dag imorgon också. ny vecka med nya tag. skönt att jag bara jobbar tre dagar denna vecka. sen blir det thn för hela slanten! :)
GOD NATT //Jonna

day and night

halloj alla kära läsare :)

nu har jag precis tryckt i mig indiskt, chicken tikka blev det..
idag har det inte blivigt många knop, vaknade upp hos wissam runt halv tolv, sen har jag bara legat på soffan tills nu typ, måste börja städa lite här hemma.. boooring!

behöver ju inte dra något om gårdagen, jennie o jonna har skrivit om det i inläggen under..
men en jäkla bra kväll blev det iallafall :) fattar inte hur jag kunde hålla igång så länge, gick ju upp 05.30 för att jobba, sen börja dricka o gå till sängs runt sju på morgonen dagen efter :S äh, man måste ju få leva lite också!

Wissam fyller ju år idag, så vi firade honom i natt, ja o emmie köpte en shot till han med tabasco i, den gilla han allt ;) jag köpte även en jätte fin skjorta och en plunta till han som han skulle fått idag, men kunde inte hålla mig så han fick det igår :P

ne nu ska jag nog börja plocka lite, orkar inte, men måste!




ikväll blire och kolla på Heartbreak Hotel

/m.G

Jag är inte oskuld längre!

Till anonym om mjölk inlägget. Efter jag skrev detta inlägg slog det mej att jag antagligen skulle få någon
 arg mamma där ute att bli lite upprörd. Självklart kan inte ni hjälpa att ni läcker. och någon har ju även slutat röka, man blir väl grinig i en vecka eller något..
men nog pratat om tuttar med mjölk, det är nu ett avslutat kapitel.
Igår kära människor. jag säger bara oj oj oj.. vilken kväll! eller det jag kommer ihåg av det var grymt kul. Jag blev av med min öl-oskuld. jag har aldrig gillat öl, men nu har jag lärt mej gilla det och igår söp jag mej för första gången full på det. och som ni kanske redan har sett på dom vackra bilderna som jennie har laggt upp så blev det kanske lite för mycket öl för min del. men det bjuder jag på.
Fast jag deckade inte för att jag var för full, jag deckade av flera olika anledningar, som t.ex att jag har jobbat i tre veckor i rad alla dagar. och att jag även hade jobbat denna dag och av några andra orsaker med.. ;)
vi drog ju även på efterferre, som alltid här i norge. jag lyckas alltid komma hem vid sex tiden på morgonen och sova till tre dagen efter. men men, vad ska jag säga?! det här är min ungdom, AND I LOVE IT!!
Nä, nu ska jag sätta på en rulle och äta mina älskade sörlands chips med smak av creme fraiche, sjalottlök och urter (som dom säger på norska) Dessa goda små liv låg brevid min säng förut när jag vaknade och jag hade ingen aning om hur dom hade hamnat där, men det visade sig att vi hade tatt vägen förbi deli de luka på vägen hem imorse.
jaja jag återkommer lite senare med uppdatering av hur jag mår.
HEJ DÅ!
//jonna

Mikaela ska till Ullared!

Så, nu har jag anmält Mikaela till nästa säsong utav Ullared som går på femman ;) hihi
kommer hon med så blir det shopping på dagen och caming på ullareds egna camping med grillning och fest på kvällen :P

Hoppas Hoppas!



Jennie

Hey ho! Lets go!

Hej vänner & bekanta :)
Idag är jag lite bakis, men det är inte så farligt som det brukar och kan vara för mej då jag ligger och kramar holken i ett antal timmar :P Idag är jag bara lite slö. Det blev ju rätt sent igår om man säger så!
Det hela var inte ens planerat. Jag hade tänkt mej en lugn och skön hemmakväll eller bio. Men det var dom dära två nötterna som tvinga Mikaela att vara med på ölspel när hon egentligen bara skulle hälsa på, på en kopp kaffe :P sen kommer hon hem vid sex sju och är full. Då vill hon dricka. så vid åtta var väl Jonna här och vid halv tio åker vi taxi, då skulle vi till Donken, men allt skulle ju krångla, ingen minibank någonstans funkade. så vi åkte taxi gaaaanska länge, och dyrt blev det :P
Efter Donken gick vi till Qadiz, drack öl på den billga timmen :P efter ett tag rammla Wissam, emmie och deras arbetskompisar som hade vart och kollat på The prodigy. Vid ett tiden drog vi vidare till The villa dit även Jonnas roomies kom, Nicklas, Rasmus och Markus. Där dansade vi och drack till fyra, för att sedan gå den "korta" vägen hem till wissam för en lite efterfest. Så vid sju vart jag hemma, då låg jag i sängen med draperiet fördraget(!?) och åt mackor med slutna ögon :P Skrev lite pinsamheter på facebook, som jag raderade direkt när jag vaknade :P
Hahaha, Jonna var så full. har aldrig sett henne sån. så skoj :) Först stod hon typ o sov, för att sedan skrämma skiten ur mej genom att hoppa upp på min rygg eller axlar eller ben :P
Nämen, det var skitskoj igår. lite oplanerat men skoj :)

Nu ska jag lägga mej( eh jag ligger redan) och kolla på en rulle, det blir The ugly truth.

Bilder från gårdagen såklart :)





Till Jonna & Mikaela, Gissa vart jag är ?


Skepp & Hoj Jennie

Bilder på mej och en tröja

Glömde ju att lägga in bild på min nya tröja, och när jag "snusade" igår :)




Så jäkla snygg ;) påminner mkt om en annan tröja som jag hade som var min absoluta favorit men det blev snodd :/



Så tjusig va? Jag och Mikaela åt gott & blandat, så blev jag lite nostalgisk och stoppade in den svart lilla saken som ser ut som snus under läppen. För det gjorde jag o Mikaela alltid när vi var små när hade varsin liten påse gott & blandat :)

Jennie

Alla dessa människor som bara ska förstöra för en hela jävla tiden!

Gaaah! Shit vad trött jag är på att bo med en portelefon!!!!! inatt igen var det någon som ringde, förra helgen likaså, då var det någon som ringde tio till tjugo signaler, och jag skulle upp vid sju för att jobba på lördagen. Och jag är så trött då, så varje gång jag hörde en signal så tänkte jag "kommer det en signal till så går jag upp och skriker i telefonen" så kom en till, och jag tänkte likadant denna gången oxå och gången efter det och efter det osv. tills det tills slut slutade ringa och jag ligger klarvaken och är arg så att jag kokar och ångrar att jag inte gick upp och skällde ut denna respektlösa person!!
Som idag, har det ringt hela dagen från och till men varje gång jag svarar så är det ingen där. Blir lika arg som vanligt och måste ha någon att skylla på. Jag looovar att det är pakistanierna som städar trappen nu, eller vad fan dom gör. Har fått dela en pytteliten hiss med dom hela morgonen när jag ska ner o tvätta.  och röker i tvättsugan gör dom oxå, Bland mina nytvättade kläder, jag såg dom. och dom förstår inte vad jag säger! Inte ett ord på norska kan dom. Jobbigt!! Så luktar det äcklig toarent i hela trappen. Får sån jäkla huvudvärk.
Herregud vad arg jag är idag! Och det är min lediga helg som massor av folk redan har förstört!
Just det ja, en till som jag hatar, äckliga pundar kärringen som bor över oss som inte kan sköta sin äckliga jäkla tvätt!! tredje gången som hon tvättar på MIN tid, och sedan inte kommer o hämtar sin tvätt. Så idag tog jag hennes pisseblöta tvätt och slängde i en hög och sedan tog jag hennes torktummlade kläder(90-tals stringtrosor) och slängde med dom pisseblöta på golvet! Mohahaha(elakt skratt) Må hon brinna i helvetet med alla andra som gör mej arg!

Jag fattar inte vad jag har gjort för fel! vad har jag gjort för att förtjäna en sån här ledig och arg lördag? Jag vill vara glad och njuta! Men det går inte! I svergie är man inte sån här mot varanndra, där visa folk respekt emot varanndra, hejar och är snälla(oftast iallafall)
Nu låter det som vanligt som att pundarkärringen över oss har krig, det bonkas, det skriks, det rammlar saker i golvet osv. Jag säger bara ORKA!!! jag trycker nu inte mina hörpluppar och slår på en film på datorn, så att jag slipper alla tjuvringare, pundarkärringa som inte kan bete sej osv.
HEJDÅ!!

(skönt att få avreagera sej lite :P)

Jennie

EN lördag ska man tvätta

God Morgon gott folk!

Idag är en viss tjej ledig, en väldigt glad o go tjej om jag får säga vad jag tycker, jo men det är ju jaaag! Idag hade jag tänkt att inte göra ett piss, bara slappa, men ikke, det blir städning och tvättning. Jag har verkligen inte lust, men, jag har inte en socka som är ren vid det här laget. Tänk Jonna den jäkla kyxbruden som har tvättmaskin i badrummet, fan det vill jag oxå ha när jag blir stor! Här frå man bråka om korta(cirkus tre timmar)timmar i tvättsugan med sura grannar! som inte bryr sej om någon annan har satt upp tvättid, för här går flk bara o tvättar när dom känner för det och skiter fullständigt i att du tvättar. Varje gågn jag har tvättat sen jag fyttade hit har det vart något där nere. Hata!!

Nä, nu ska lilla jag koka mitt kaffe, gå på toa och sen börjar min härliga tvättid.

Jennie

Nu kommer långledigheten!

hejhej.
Kom hem för en stund sen, har vart på stadens torg och letat efter en vinterjacka med Mikaela till Mikaela. Hon köpte första bästa. och jag fick mej köpt en tröja från killavdelningen på Carlings. Det var kärlek vid första ögonblicket vill jag lova! Sedan gick vi till en uteservering och tog en bärka i snön :)

Från det ena till det andra, Det är väldigt kul och jobba i ett köpcentrum när man slutar, kommer ut och fattar fralla när det ligger fem centimeter snö ute(!!!) Blev chockad faktiskt!

Idag på lunchen sprang Mikaela iväg och impulsköpte en minidator för fyra tusen typ :P haha mupp är hon!

Nä du, nu ska jag och Mickis springa o köpa oss lite food!

Btw, imorgon OCH på Söndag är jag ledig! Gott as hell!

(Här kommer lite bilder från jobbet, snön och öl)

Här är Jag & Koki när vi brer lite påsmurtar imorse.

 

Här är snön utanför jobbet på Stovner

 

Mikaela på Kalle-Johan med en stor kall bärka ;)

 

Jag med en likadan vettu ;)

 

Puss&Kram Jennie


ropen skalla mjølk åt alla!

vad ær det med folk och amma? dom slænger fram sinna bomber mitt på cafet så att alla ser två tuttar mitt i kaffet.
Och kuddar anvænder dom. nær jag skulle ta disken førut fick jag syn på två tutt-kuddar som någon mamma hade slængt på tallriken. som jag sedan fick  ta hand om.
ta era mjølk-kuddar och slæng dom sjælva. om ni læcker ær det erat problem.
återkommer om lite mer intressant information senare
//Jonna

Hej bushbefolkning

hola!
Dagen i all ära har vart bra, sitter nu hemma hos jennie och mikaela men något kaffe har jag inte fått?! chai te fick jag däremot, mycket godare.
Nu ska vi gå ut och suga av varsin prince sen ska jag gå hem och få min dagliga dos av bibeln, Sex and the city.
här kommer lite bilder från kvällen!

Mitt snask för kvällen



Ost & bröst

tack och adjö /jonna

Dagens ros går till mej!

Hej hej hej alla läsare!
Idag har varit duktig ska ni veta! Slutade jobba 15.00. när jag kom hem kände jag en svag lukt av sopor och i köket såg det ut som ett bomdnedslag, så det var bara att sätta på spotify i bott och på med dom gula handskarna för att sedan sätta igång. Jag började med ugnen som tydligen ingen hade haft tid att städa innan vi flyttade in.När jag var färdig med den en och en halv timma senare, gick jag ut med alla sopor i hela lägenhetenplus några kartonger som blivit stående i ett hörn. Tog en liten en och sen in för att fortsätta med disken, golvet, bordet och allt annat som finns i ett kök.
När jag var färdig och kände att jag borde ha en eloge för att ha gjort ett så bra arbete belönade jag mej med att ta ett bad.  Det blev tända ljus, ansiktsmask, lugna favoriter och hela baletten. Jag utser förövrigt Jonathan på spotify till världens mest jobbiga person. För att jag inte vill betala 9.99 pund i månaden måste jag och så många andra lyssna på hans röst mellan varannan låt. mycket jobbigt, men jag antar att man måste blunda för problem som dessa.
Efter badet när jag i full gång med att smörja in hela mej med body lotion ringde min skype. Det var Mikaela som undrade ifall jag ville komma hem till dom på en kopp kaffe och se på "Mammas pojkar". Självklart tackar ju inte jag nej till en gratis kopp kaffe och att få se på svenska tv4.
Så nu sitter jag här i mitt fönster och känner mej renad ända in i själen och som en ny människa och ska om en liten minut traska iväg.

Dagens låt idag: Beyonce - sweet dreams


Tack för mej /Jonna

brev brev

nu har jag precis duschat, ska iväg o köpa frimärken, ska posta brevet till han med stort A.. sen kommer la jennie hem. oops måste checka tvätt tid också!!

bye bye folk!

m.G

jag lever!

Mickis is back in the game!

Idag är det min lediga dag, vaknade klockan 12 typ, så skönt! har kollat några avsnitt från ensam mamma söker, sen har jag stoooor städat lägenheten, det behövdes kan jag ju säga! känner mig riktigt duktig!

I helgen är det party för heela slanten! det är nämligen stovner awards på lördag, alla ansatta+väktare på stovner ska party party, dom har hyrt ett stort uteställe på grunnerökka, över tre hundra har anmält sig! wohoo!! men frågan är bara vad man ska ha på sig!? har inte en blekaste aning :/ jobbigt de där du!

På tisdag har jag tid hos frissan! äntligen klippa till detta burret! :) lite för långt i nacken vettni!
sen på torsdag ska jag hem till svea, skulle vart skönt att bara ta det lungt den helgen, men vet hur det slutar, party hela helgen lång, fast det är ju kul de med! :P

Funderar på att köpa en mini laptop, en sån där liten som man kan ha i sin väska, gött att ha på bussen när man drar till svea, sen får tobbe fixa den när jag kommer till vbg, han är så bra på datorer vettni! sen har han en Ipod nano till mig också! en snäll pöjk de! Har haft min mobil som en mp3, älskar min mobil, men nu tror jag att den snart somnar in, det är inget kul!

Jaja nu pratar magen för fulla muggar, tror den vill ha käk!



dagens söng får jag ju inte glömma! ;) det är då :  Rihanna - Russian Roulette

/m.G


Det går inte att stressa vettu!

Good Morgon!!

Eh, jag ställde nog klockan för tidigt, för här kommer jag hinna sitta en sisådär 40 minuter :P höhö.. men men, det gör inte speciellt mycket, hellre lååång tid på sej än att stressa röven av sej. Hatar att stressa, är absolut ingen stressmänniska. Så som Mikaela verkar vara, jag tror att stressa är hennes lilla spänning i vardagen :/ Typ den där lilla extra kryddan.
Näfyfan, det är verkligen ibland det värsta jag vet :) Så jag brukar surt ställa klockan väldigt tidigt när jag ska gå o lägga mej, men vaknar myyycket gladare när jag tänker på så mycket saker jag kan hinna med innan jag ska till jobbet. Så som en dusch,(en lång en) fixa trynet och även burret(detta gör jag jätte fort, så att jag får en jääääättelång frulle), sedan äter jag frukost och leker med min bästavän, nämnligen herr dator :) Jo, jag dricker många koppar kaffi också! Det får ej glömmas att nämna!
Nä, så stress är inget för mej! Som jag brukar säga(läs: skrika) till Mikaela när hon ibland försöker stressa mej, "Mikaela, Att stressa kan förstöra en hel jäkla dag för mej"!! Då står hon där som ett fågelbo.

Nä, nu ska jag äta min påsmurt och dricka upp mitt kaffi och gå ut på balkongen för en nypa frisk luft ;)






SkÅÅÅl buksvågrar!!!!


Puss&Kram Jennie

Mikaela Diggar Björn

TjenaHejsan ;)

Hemkommen från jobbet nu, gött mos på det az! Mikaela vågade inte åka buss hem själv från stan så jag var tvungen att vänta in henne, så jag fick vänta en kvart men det gjorde inte så mkt, då fick jag röka alla cigg jag gått miste om idag :)

Nä, fan nu blir det ett dagens låt tips från Mikaelas sida. Dagens låt: Björn Rosenström - "Jag blev nedsprutad på Andralånggatan" & "Syster Gunbritts hemlighet" Också den med Björn.

Nej nu jäklar blir det systersnack över en cigg!



Puss&Kram Jennie

Dagens låt

Jag kan inte ha VLC på min dator. det är tydligen en spärr eller något som gör att det inte går att ha, det bara hackar. Så nu har jag ett ultimatum, antingen så struntar jag i att ha windowvlc och får leva ett datorliv med windows media player. eller så tar jag chansen och raderar media player och laddar ner vlc som jag inte vet om det kommer funka då. men tänkt om jag skulle ta den chansen och detta inte fungerar. då står jag där sen och inte kan kolla på film alls. när jag tänker närmare på det så är detta en risk som inte jag vågar ta. jag tänkte att våran allas kära jennie ska ta ett snack med sin pojkvän i vänersborg och kolla vad felet kan va.
jag kom på en sak förut när jag lyssnade på lite musik.
Jag ska börja med "dagens låt" här på bloggen (och tycker att jennie och mikaela också ska göra det)
Dagens låt är en låt som man väljer ut varje dag, en låt som man kanske lyssnar lite extra på den dagen eller kanske bara vill hedra för dagen. jag ska försöka göra det varje dag men är inte säker på att jag klarar detta. men ge det ett försök är något som jag ska.

Så dagens låt denna dag är Lady gaga - Bad romance

Bloggtorkeri!

Hej Hej Hallå Dagboken! (som Bert sa)

Har nu duschat, fönat håret o sminkat mej. ska åka till jobbet :)

Eh, jag vettefan vad jag ska skriva om... typ bloggtorka.. skoj! jag som tänkte "att här har jag tjugo minuter kvar innan jag åker till jobbet, då slänger vi in ett jädra långt och innehållsrikt inlägg" Men ikke.. jaja det är sånt som händer.

Kan ge dagens låt tips iaf :) Och det är Melissa Horn med "Jag kan inte skilja på" Den é go den (på bre göteborgsdialekt)

Har suttit och jagat tågbiljett till när jag åker hem. för fan inte bussen mer, så jäkla jobbig. går bra o ta den tillbaka till Oslo men ikke här i från. bara jobbigt. Men en tågbiljett kostade bara 199 kr om jag bokar nu snart. Men det värsta är att jag kan inte boka nu snart, för det första så har jag inga casch, vet ej vilken dag jag ska åka. Men vet att jag åker hem om tre veckor. Först åker Mickis hem och helgen efter kommer jag :) Lääääääägtar! om man säger så ;D



Puss&Kram Jennie

Kategorier

Jag kunde inte somna så jag fixade kategorier här på bloggen :) så om någon är lite sugen på att tex. bara läsa mina inlägg, så trycker ni på "jennie" eller om Jonna eller om Mikaela :)
Bra va?

Så Jonna & Mikaela, när ni bloggar var noga med att lägga ert inlägg i er egna kategori :)
Jennie

Livet är verkligen en schlager!

NU ska jag ta på mej jamasen, kolla på Livet är en schlager och sova! Mickis med!
Så godnatt från lilla familjen Gustafsson :)



Kyss Jennie

I love music

Har suttit vid datorn hela dagen och laddat ner musik till min ipod. men nu har min fantasi tagit slut, kommer inte på mer musik för tillfället. får ta nya tag imorgon.
Förut satte vi oss alla fyra i vardagsrummet och rökte vattenpipa med äpple smak, götta götta. Sen satte killarna på en kass film som jag skippade.
som jennie skrev tidigare har vi fått internett och jag kan nu blogga hur mycket som helst. låter bra va?
Bra som jag är har jag erbjudit mej att gå upp kl sju imorgon när elekrikern kommer för att ta en titt på våra element. enbart för att låta alla andra sova så sött går jag upp.
Så nu ropar en liten en från jackfickan och det är min lag att lyda.
återkommer imorgon
Jonna


på Jobb!

TjabbaTjenaHallå!
Sitter nu på jobbet, och det ær inte sååå mkt att gøra hær idag om man sæger så, ær heeelt klar med all stædning. Men får nog hitta någon vrå som kan stædas lite :P
Hade egentligen bara tænkt att skriva ett kort litet inlægg, med tanke på den dåliga uppdateringen innan :P
Men nu har ju æntligen Jonna internet hemma hos sej, så nu ær det kanske inte bara jag som bloggar :P Mikaela vet jag fan inte vad det ær med henne, hon ær bara inne o læser det jag o Jonna bloggar om, skrattar lite, tænker lite och går in på facebook igen :P Och nær hon væl bloggar tror man att det ska komma något jætteintressant inlægg, men ikke, hon lægger in en låt, kanske en bild och tipsar om en skiva kanske :/ inte okej! men men, hissen går kanske inte ænda upp hos henne om man sæger så!

Nænæ, dax før lite jobb!
høres senare eller imorgon!
Kyss O Haj Jennie

HOJ!

Heeej!
sorry för det dåliga bloggandet men jag har faktiskt haft storbesök denna helgen av min kära mor och syster.
Det har vart en trevlig helg,  men jennie har ju redan skrivit om allt så det finns ju inget kvar för mej att säga.
förutom att jag hade väldigt kul och att det var trevligt att vandra runt hela oslo i söndags.
Vi i kollektivet har nu bestämt oss för att skippa inflytningsfesten och istället ha en nyår/inflyttningsfest på nyårsafton. Vi ska då bjuda upp alla våra vänner från sverige men även de få vänner vi har här i norge och ha en hejdundrande fest hela natten lång. Det ska bli oerhört kul. dvs om alla som man vill kommer. hade ju blivit lite synd om det skulle sluta med att bara jennie och mikaela kommer från min lista. om jag ens ska bjuda dom, jag har inte riktigt bestämt mej än. jennie deckar ju vid tolv och mikaela kissar bara i slaskar.
Jag måste vara den mest otekniska människa som har vandrat på denna jord, jag kan ju ingenting om datorer ipodar och teknik. hur som helst så tänkte jag ge mej på ett försök till att lägga in musik på min ipod som jag har haft i över en vecka nu utan att använda. håll tummarna att jag lyckas var så snill!
återmkommer! Jonna

Snygga Mikaela
Mikaela lika snygg som alltid


Jennie visar hela sin rumpa som leder till brutalt gapskratt


Bättre än en häst

OsloSafari

Heej. Det har inte blivit mycket bloggande denna helgen såg jag :/ Har helt glömt bort det, jag iallafall.

 

Jag kan berätta vad som hänt i helgen :) Min moster och min kusin vart här, dom bodde hos Jonna. Fredagkväll kom dom, då var jag och Mickis hemma hos Jonna och co. för att tjöta lite bara. det bjöds på kaffe ifrån den nya kaffebryggaren :) Svenskt kaffe dessutom! På lördagen jobbade jag och Jonna, så Mikaela fick roa Moster och Sofia. Dom hann typ bara med operahuset och lite shopping. Sen kom jag och Jonna hem. då blev det öl och vin kväll hos mej o Mickis. Dagen efter, med andra ord Söndagen körde vi en turistheldag :) Vi vart slottet, kollade pundarplattan, Som Mikaela är skiiiiträdd för, hon vääägrade att gå där, fast klockan var mitt på dagen och det här stället ligger mitt i stan :P hahaha, till slut gav hon med sej om hon fick hålla mosters hand :P Sedan gick vi till Akerbrygge o kikade lite på dom nybyggda lägenheterna som ikke är nådiga asså :/ shit pommesfrites!! Sedan skulle vi åka till Frognerparken också, men moster o sofia vågade inte tjuvåka trikken :P höhö så vi vandrade hem ist. Hem till Jonna och kollade på två filmer, för dumpa honom och sen midnight meat train som var skitkass! tråkigt, för den började så jäkla bra!

Måndag morgon gick jag till Jonna för en kopp kaffi. Sedan var det dags att följa Moster och Sofia till bussen mot Trollhättan. Och sen började jag jobba. Uh Måndag och början på en ny (jobb)vecka :/ känns alltid bättre när det blir onsdag torsdag någon gång tycker jag :)  Men idag är det tisdag och idag blir det jobb på Stovner, ska jag sitta på Tbanan och läsa min braiga bok :) Det längtar jag faktikst lite till!

 

På lördag är det Stovner Awards, hela köpcentret har typ hyrt en krog inne i Oslo som det blir centerfest på :) ska nog bli skoj :) Hade vart jäkligt gott o få lön på fredagen OCH inte måndagen därefter :/ eftersom man är fattig som en kyrkråtta!

 

Nä, nu blir det lite bilder från helgen. Har inte jättemånga för min mobil dog. Men sen när Jonna eller mikaela bloggar kan man hoppas på att dom är lite snälla och lägger in resten av bilderna :)

 

 

Mikaela kissari slasken pga att en annan viss person spydde på toa :P

 

Det här vaknade vi utav på Söndagen, Fotboll, Fotboll,Fotboll!

Dom tre mupparna! Jennie, Jonna & Mikaela! :D

 

Moster, Jag, Jonna Och butface-Mikaela

 

Jennie


Säger bara ojojoj!

NU har det fan inte blivit mycket bloggande:/ Ber så hemskt mycket om ursäkt! Imorgon säger jag bara! Då jäklar, då skall det bloggas!Plus att jag ska lägga in bilder från våran turistdag i söndags :) Men NU ska jag gå o knoppa, har haft en lång arbetsdag idag, så är ganska sliten vill jag lova! Peace Jennie

Familjebesøk

Har precis tryckt i mej en pizzabolle och lite litago sjokolademelk i væntan på att klockan ska bli halv åtta så att jag kan få bege mej ivæg till bussterminalen før att plocka uppp min underbara mamma och vapendragare till syster som ska komma och hælsa på mej denna helgen. åh vad glad jag blev nær mamma ringde och sa att dom skulle komma, det var ju næstan två månader sen som jag såg dom små liven sisst. 
Hatten av før Mikaela som jusst nu ær och provfilmar før en reklamfilm. Ha! tøsen tror att hon ska bli kænd. Nææsta steg ær væl att hon ska vara med i pariadise hotell också.
idag ær det tydligen cupfinal hær i norge. Om jag har førstått saken rætt så ær det ungefær som allsvenskan finalen. fast norska. varenda kotte går omkring med blå-vita halsdukar eller møssor. undra vilket lag man ska hejja på nu nær man tydligen ær norsk?
I onsdags føll den førsta snøn øver oss i Oslo. och før førsta gången sedan jag hade overall på mej blev jag lycklig nær jag såg snø.
Jag slutade jobba på kvællen så det var alldeles mørkt och alla lampor løs och det snøade. och fint var det! Jætte fint! Jag tror att den hær vintern kommer att bli bra!
Nu ska jag jobba!

JONNA

Göteborg är Sveriges vadå? :S

Haha, Den var rolig den!





Jennie

Soffliggaredagen!

Godmorgon godmorgon :)
Idag är jag ledig och det firas med en dag i soffan skulle jag tro :P Nä nu ljög jag, disken måste diskas vettu. Men sen blir det soffliggar tävling :)
Ah, jag åt nyss en clementin, fyttirackarn vad gott det är!

igår slutade jag och Mikaela jobba samtidigt så vi möttes i stan, och så kom Jonna också. Mikaela O Jonna hade bestämt att vi skulle ut och gå i snön igår. Men jag vägrade klockan började närma sej halv elva på kvällen och det blåste storm och snöa som in i helvete. Kallt var det också för den delen. Så vi åkte hem till oss istället för att dricka en kopp chaite och tjata. Jonna blev kvar tillhalv två eller något i den stilen. För min del gjorde det inte så mycket att klockan var sent. Men både Mikaela och Jonna skulle upp o jobba idag :P höhö säger jag bara!
Det har snöat här i två dagar nu. Tycker inte om snö, men jag tycker inte om regn heller, så hellre snö än regn. Men det får inte lägga sej på backen. Det är då det blir jobbigt!

Till helgen kommer min kära moster och min lika kära kusin hit till Oslo för att hälsa på Jonna, men dom kommer nog hälsa på mej lika mycket :P Ska bli skoj, men det värsta är att jag jobbar hela helgen. Men som tur är jobbar jag inte sent. så det är nog inga problem, det är ju alltid på kvällen allt skoj händer. för på dagarna kommer säkert bara dom att gå i affärer, och det är ju inte precis min största hobby. Då jobbar jag hellre :D

nä du, nu ska jag dra i men en kopp svart och glona på tv!

JENNIE

The time never ends

Buhu. Idag skulle jag egentligen børja jobba kl 12.00 men kl 06.50 ringer telefonen. Yvonne har blivit sjuk, så då står jag på tur før att hoppa in. så kl nio traskade jag ivæg till jobbet før att jobba till 19.30 ikvæll. egentligen ær det inte så jobbigt men det kæns som att tiden står stilla før tillfællet. kl ær bara tre och det kænns som att den ær sex. Men men, mer timmar ger mer pengar. och det kan jag behøva efter denna månaden.
Igår slutade jag tidigt, och det firades genom shopping. Det blev endel nya saker till mitt rum som førøvrigt ær færdigt nu. jiihoo! och lite smått som exempel en dator och en ipod nano, en rosa en.  
Så nu ær mitt liv fullændat, kan inte bli bættre æn såhær! Bredbandet kommer på fredag då tænkte jag lægga upp lite bilder på lægenhetenn och kanske någon bild på mina bæbisar också (datorn och ipoden)
I måndags nær jag hade slutat jobba och var påvæg hem blev jag stoppad på karljohan av førsæljare och jag som aldrig kan sæga nej och bara gå vidare stannade sjælvklart før att lyssna vad de hade att sæga som var vært att stå ute i regn før.
De handlade om vitaminer. Och dum som jag ær trodde att om jag skrev på ett papper så skulle jag få 50% om jag køppde dom jækla vitaminerna i en affær. Men nej då, dær stod jag och skrev på ett abonemang. så varje månad skulle jag få vitaminer som innehåller rækor hem på posten før 269 kr. Typiskt mej.
Så igår satt jag hela morgonen i telefonkø før att få anvænda min ångerrætt på 14 dagar.  Men ændå så måste jag betala 269 kr før burken som jag fick på plats. ack så dumt det blev, men før hoppningsvis har jag nu lært mej en læxa av detta misstag och bara trampa på næsta gång jag ser en førsæljare. Det var allt før mej idag. på fredag får jag internet och då slipper ni læsa mina inlægg med norsk text kæra familj och vænner!
Vi snakkes! HA DE! /Jonny-jævel


Trött och jävlig!

heej.
Nu sitter jag här med en stor kopp kaffe och bloggar när jag egentlogen ska börja göra iordning mej, börjar jobba om en timma :/ Men det tar ju bara fem minuter för mej att ta mej till jobbet, så ingen idé att börja stressa än :P
Idag blir det också stängning för min del, har stängt måndag tisdag och idag onsdag, faktiskt ganska gött. då har man hela morgonen på sej :) Men imorgon är jag ledig, gott det! Då blir det inte många knop för min del kan jag lova er!

Jag är fruktansvärt trött och orkar verkligen inte jobba idag! Usch! Men men, så fort man kommer till jobbet så blir det ju en annan sak. Då blir man pigg och så är det helt plötsligt roligt att jobba :) På det nya jobbet, på Byporten är faktiskt ganska så skoj, finns så mycket att se på om man intehar speciellt mycket o göra. Och det är så jäkla slönt, för det tar som sagt bara FEM minuter att ta sej från och till jobbet :P

nä fan, nu orkar jag verkligen inte mer och fantasin är inte på topp om man säger så! Så nu sätter jag punkt här.

Jennie

Puh!

Sikken dag säger jag bara, gick nog rätt bra, men ändå.. kan gå in på det mer imorgon, orkar ej nu. Men kom hem från jobbet halv elva, när jag egentligen skulle kunna vart hemma halv tio :/
jaja,höres imorgon!

Kyss Jennie

4 non blondes - what´s up?

Ligger här i soffan o slappar, har nog gjort det sen jag kom från jobbet.. gött o göra ingenting ibland! Imorgon kommer cherie hem med stövlar till mig, hoppas dom passar bara, höga upp till lårna :) ballt!
så i morgon blir det testakläderochskordag :)

MÅSTE fixa mitt hår nu snart, ser inte okej ut!

hemfärd den 20.e, maybe baby!?



PEACE / Mikaela

Raindrops falling on my head

Heeej!
jag var ute på stan idag och tænkte køpa mej ett par støvlar, eftersom att det regnar ju hela tiden nu.
Men dom billigaste jag hittade kostade 950 kr! 950!! rena rånet, før att inte bli lite bløt om sockorna.. Inte en chans tænkte jag och gick och jobbade.
Men nu sååhær på kvællskvisten har jag børjat tænka i andra banor och kanske går och køper ett par nu nær jag slutar ændå. Før hællre torr æn bløt som jag brukar sæga.
Nu på lørdag var det planerat att mamma och min familj skulle komma upp till olso med b.la min sæng och lite småplock från mitt rum. men nej då. Hær i norge måstetydligen svenskarna jobba ihjæl sig sjælva. Så jag fick inte ledigt denna lørdagen och måste slita. tre hela veckor i rad, alla dagar och lørdagar. Belønas med fyra dagar ledigt i november.. dit længtas det något otroligt ska ni veta kæra vænner.
Nu blir det att stæda och sedan sluta før dagen!
ha det! Jonna


....

Hejhej!
Sitter här, har precis duschat, dricker mitt kaffe och kollr på Robins på internet :) roligt det!
Är trött idag, kunde inte somna igår, satt med datorn till tre fyra någon gång skulle jag tro, tur det att jag börjar två idag då :P men är åndå trött, och börjar känna mej lite lätt stressad :/ det är ungefär en trekvart kvar tills jag åker! orkar inte!

Idag ska jag ju jobba på Byporten, första dagen :) ska faktiskt bli ganska så skoj, hoppas jag. Jobbar till tio ikväll. Men en sak är jäkligt gött, jag har bara fem minuter till jobbet nu, på Stovner tar det iallafall en halvtimma, 40 minuter :/

Hahaha, när jag pratade med Mikaela förut berättade hon att på Tbanan imorse hade hon blivit så rädd så hon var tjungen att gå av o ta nästa Tbana. Det var väl någon pundare eller en alkis som hade tagit på sej en varulvsmask, o satt o skrek åt alla. Han hade börjat skrika åt Mikaela och gått emot henne, så hon sprang av:P klockan sju åtta på morgonen :P Den här staden alltså!

Nejnej, Nu måste jag kila, ta på mej mitt ansikte och kamma håret!

Jennie

Ben & Jerry var här, men dom gick!

Hojja!
Sitter nu o kollar på djävulen bär prada och är mätt, väääldigt mätt. Har ätit glass, Ben & jerry för att vara exakt. Det blev en med fudgebrownie och hallon, gottgottigottgott! Åt den till näst sista avsnittet utav ensam mamma söker som jag fick kolla se på datorn, eftersom vi inte har svenska trean, och då fick jag vänta till kvart över nio, när det egntligen börjar åtta! men, fyfään vad bra det är asså, jag blir lite lyckligare efter varje avsnitt. allt är så rosa och ballad så att det finns inte. Det är nog det tjejigaste jag gör, kollar på ensam mamma söker :P Det borde komma ensam pappa söker också, för tänk det finns sånna med! ensamma pappor alltså!

Helgen blev faktiskt rätt lugn, och det var skönt! Låg i sängen vid halv ett igår. Vi vart hos Jonna och hennes kamrater. Satan sicken lägenhet. Sån vill jag med ha! urtjusigt, som jag brukar säga :P Nämen, vi satt i soffan o drack lite öl och åt svenskt godis :) Det blev en massa tjöt om jobb(eftersom vi alla jobbar på Bakeriet;P), och annat. Men sen blev jag så jäklarns trött ska du veta. Då var det bara att dra på sej pjuxen och traska hemåt igen.

Idag har jag och Mikaela ägnat Söndagen åt städning, diskning och tvättning :) känner mej lite redig om jag får säga det själv! Sen slängde jag ihop en risotto med köttfärs till mej o Mickis(Ännu duktigare kände jag mej där). Men hon tog ju efterrätten före middagen, den ärthjärnan. En STOR kanelbulle och en iskaffe :P Hon är allt lite wrong hon!

näfyfan här kan en inte sitta hela kvällen! får göra något vettigt nu, typ borsta tänderna eller liknade!

Jennie



RSS 2.0