Jag är bara för bra!

Har vart igång heela morgonen, fast jag är ledig idag! Vart på skatteetaten och fixat mitt skattekort, mitt personnummer, och adressändring, sen vidare till banken för att sätta in hyres pengarna för februari, sen fixat nytt bankomatkort + nettbank, nu när jag väl är hemma så måste jag packa, guuud vad kläder+skor det finns som jag inte trodde fanns!

Snart bär det av till Sverige, Cherie är och hämtar upp hyrbilen som vi ska ha.. Det kommer att vara stress hela helgen lång, i morgon blir det ingen sovmorgon inte! Måste packa saker hemma i Sunningen, sen vidare till jysk för att köpa saker till lägenheten, måste stoorhandla med, sen vidare till Oslo igen, Pappa och Bernhard åker också med.. Ska boka bord på YaYa´s på lördagen, mys!

Ne nu måste jag springa ner till tvättstugan, sen ta disken! (I nya lägenheten har vi diskmaskin göööött)

/Mikaela

Stek mej i din ugn!

Mina händer är lika kalla som en hängande istapp som nästan trillar ner från ett förfallet tak. Denna kyla är deprimerande, grå och tråkig. Det enda ljuset i min vardag är min träning, Mikaela och Jennie. De tre sakerna tycker jag om väldigt mycket även om dom är speciella allihop..
Vi har nu i tre veckor haft tre underbara Irländare som har bott hos oss, igår berättade dom att dom ska åka hem på fredag. som en kniv i bröstet och ett slag i magen. Engelska har nu blivit en del av vardagen, ska bli tråkigt att gå från svenska/norska/engelska till bara svensk/norsk.. men vad gör det om 100 år när vi alla kommer vara döda.
nu ska jag låna ut pengar till rasmus, ta på mej en overall och äta en macka



Over and out Jonna


16.e F E B R U A R I

Idag var jag uppe med tuppen, 05.30, duktiga jag! ;)
sitter nu och tar min førsta pause på jobbet, kommer nog bli en lugn jobbdag..
Efter jobbet tænkte jag dra hem till wisse och em och leka lite :) idag blir træningen sent, mycke skønare att træna på kvællarna..

Åååh vad jag længtar tills næsta lønn, jag måste shoppa, men bara lite och så måste jag ju shoppa till nya lægenheten också! vill ha massa pengar nu jue! denna månaden har jag inte køpt ett endaste klædesplagg, jo træningsklæder, men jag vill ha så mycket mer! fina høga skor, massa kavajer, coola leggings, massa nitar, allt!

Ne, nu ær det slut på drømandet.. måste hjælpa min underbara arbetskompis ;)

see you later!
/Mikaela

over and out!

Igår var en kväll som alla andra, förfest hos wissam, födelsedags fest hos madde, cab hem till mej och vidare till Blaze. Jag och jennie har en liten fetisch för stripp klubbar. Jag skulle vilja ha ett kort på oss när vi sitter där och sippar på varsin drink och kollar på alla nakna tjejer som går förbi och då och då får vi en rumpa i ansiktet. När vi satt där fulla som två svin kom jag på att om det skulle komma fram någon och fråga oss vad vi gör här skulle vi säga såhär "För att vi gillar det vi ser" och den meningen fick jag också säga till en gubbe som kom fram och frågade oss vad vi gjorde där..
Efter blae gick vi till Karl-Johan och dansade en stund till en gubbe som satt med en gitarr och sjöng en massa gamla godingar.
Idag har jag inte vart alls bakis, bara lite sliten, men efter en påse chips och lite cola mådde jag bra igen..
i veckan ska jag tydligen på en dejt. Jag kommer inte berätta några detaljer än. kanske senare.
Nu ska jag läsa en bok.
god kväll och natt!
Jonna

John-John ,

Jag som skulle tränat idag, men icke sa nicke.. hade kunnat gjort det för har inte vart bakis alls, bara trött, legat i soffan hela dagen, kollat på Vinterviken, sjuukt längesen man såg den..

Måste ha mat juh! är hungrig som en varg men vet inte vad jag vill ha.. kebaben smakar skit här i norge, är sugen på svensk kebab! det ska jag käka sönder när jag åker hem på fredag! :)
jag får la ta en promenix till deli de luca,  o se om dom har något gott..


Såhär vacker är jag idag! ;)


/Mikaela

skridskooor

hejhej.
Nu har jag vart på gymmet, handlat öl, käkat, sminkat mej o dricker nu en öl :)
Jag lovade er lite bilder från skridskoåkningen o här kommer dom :





Och här kommer dagens foto, taggad för partaj ;)


Kyss Jennie

Gold´s gym here i come!

hallooo!
Sticker nu o tränar ;) ska köra ganska så lugnt idag, är förkyld o hostar :/
Jag skriver när jag kommer hem sen igen, ska lägga upp lite bilder från när vi åkte skridskor i veckan osv. Kyss O Hej Jennie

Victoria secret nästa

Vi har ju gått och blivit så duktiga! Jag, jennie, mikaela, cherie och andrea har köpt gym kort. Gymmet heter Gold´s Gym och namnet säger ju allt. Så om  x antal månader hade jag tänkt att jag ska vara med i Victoria secret fashion show. och så får jag ju inte glömma hur nyttigt jag har ätit denna veckan. En massa bananer, nötter, smoties, avokado och morötter.
Men man måste ju få leva lite också, coh det ska vi göra imorgon. Då är det fest. Jag som är ledig imorgon ska först gå och träna och sen välja kläder inför kvällen, var inne på Elin Klings blogg förut och kollade lite mode tipps. Så nu har jag några alternativ att välja mellan. Det kommer nog gå bra. En sak till som jag måste berätta är att jag har fixat lite kontakter här i oslo, som bara råkar vara vakt på en bra krog. Så det får väl bli en snabb visit till stravinsky imorgon!
Må bra och lev väl!



//Jonna

glider fram på en reekmacka!

Ledig, skönt! nu är det bara en vecka kvar till flyttning, ååh vad jag längtar! :)
Idag ska jag gå till Skatteetaten och fixa nya addresen + mitt nya skattekort, hoppas jag hinner få den innan sista januari, annars blir det o skatta 50% på nästa lön, inte så kul! norges lagar allstå, åååh!! :/

Har börjat träna nu också, stolt! har aldrig tränat i hela mitt liv! ska bli en nyttig människa.. sluta röka ska jag göra också, måste göra det, måste spara pengar! vi ska ju åka till Sharm el sheik i agusti, jag, Jennie, Jonna och Andrea, gud vad jag längtar! vi ska rida på kameler i öknen! wohoo!

På lördag blire fest för Madde och Emmie, födelseparty! :) ska nog köra på min nya kavaj och mina skinnbralls, kan bli snyggt!

Ne nu ska jag hoppa in i en dusch, måste komma igång med dagen! förresten har ni hört Mange Schmidts nya låt? Wingman.. grym party låt!

/Mikaela

Diska så här tidigt?

Halloo!
Vaknade nyss, ska diska bort det värsta berget sen blir det ut o handla frukost, skoj när det snöar ute. Jag som trodde att skiten skulle väck nu! men icke!
Jag fick fixat min jacka igår, efter många pust o suck så gick det fan mej! Men klänningen fick sej lite stryk :/
Idag börjar jag jobba tre, det är faktiskt jäkligt gött o börja jobba så sent på måndagar,när man har vart jäkligt bakis på söndagen, få sova ut på måndagen. Jag behöver alltid min sena måndag :) Men nästa vecka börjar jag sju på måndag :/ inte lika skoj!
Nu ska jag börja med disken!
Puss Jennie

god natt!

Imorgon ska jag leta efter ett Lip Plumper, ska bli kul att testa o se om det händer något!



/Mikaela

Dessa jäkla bakisdagar skulle man vart utan!

Åh gud! Jennie är vaken! Har inte mått så bra idag, har legat på toan hela dagen om man säger så. Usch! Men skoj var det igår, roligast var nog när jag & Mikaela kom hem, vi hade våran egna lilla efterfest utan alkohol, gav igen på våra grannar lite :P höhö Idag har det bara vart soffligge och tv,efter ett tag ryckte vi upp oss gick till deli de luca för att köpa lite glass och cola. eftersom jag så fint drog ihop min jacka med min klänning i dragkedjan fick jag gå utan jacka. Dragkedjan sitter som berget, jag vet fan inte vad jag ska göra. Imorgon ska jag till jobbet, ska jag bli tvungen att gå utan jacka då?


Jennie

Jonna Warnberg

Nu är jag offisiellt en medlem i familjen Warnberg. igår var galet. gav mej på spriten gjorde jag. Det var kul. Jennie och mikaela med. Vi drack tills vi stupade. kl 09.30 på morgonen idag kollade jag på klockan för sista gången. Har väl sovit sådär tre timmar inatt. men det var det värt.  på krogen sållde dom knark,  humöret var på topp och  killar i röda tröjor ska man akta sig för. undra hur jennie och mikaela mår idag? Jennie speciellt, hon kan inte må så bra. men men vad gör man inte för en kväll som igår.
Nu ska jag gå och pussa på X
hej då! Jonna

S O M M A R E N - 1 0

Åhh vad jag vill ha sommar nu! Hittade finfina plagg som jag vill köpa..

Jag var bambi på hal is igår, men jag stog upp hela kvällen, inte en enda vurpa! :P
hade ganska så höga klackar förstår ni..



Den klänningen skulle inte suttit fel när man är brun o fin :)



/Mikaela

Rajjrajj

Hellooo!
Nu drar jag & Mickis på fest, och vi ska ha skitskoj!
Puss&Kram Jennie & Mikaela

Ljuvliga Lördag

Heej!
Det är helg och jag är ledig, helt underbart :) Men jag är oxå fattig, det blev ingen lön igår som jag hade hoppats på. Den kommer på Måndag. Det var ju igår jag behövde den, hade ju planerat in igår imorse att springa en massa ärenden, eftersom jag inte hade några pengar så fick det bli skatteverkat endast ocå komma 40 minuter förtidigt till jobbet :P Men men, det var så mkt o göra på jobbet igår, så det var nog bara bra :)
Jag var så trött igår när jag kom hem från jobbet så jag la mej o sov en eller två timmar med en gång, sen kollade jag på Let´s dance och sen sova IGEN! Med andra ord så var jag väääldigt trött. Men idag är jag pigg och glad, sitter och funderar på vad denna dagen har att ge :) Hoppas något sköj!


Jennie

inte en gång till!

idag har vi fått klagomål. från alla grannar tydligen, vår hyresvärd är inte glad. hon skrev ett argt mail till oss där hon skrev att alla grannar har klagat på oss och att vi har gjort sönder en glasruta. det sista är inte sant. glasrutan har inte vi gjort sönder. men men sånt är livet. nu har vi bestämt att vi inte ska ha fest denna helgen och inte på ett tag. jag tycker att det är ganska skönt faktiskt. nu kanske någon annan kan erbjuda sig att ha fest och att vi kan bete oss som grisar hos dom..
Det är äntligen fredag och jag är så trött att jag skulle kunna stå upp och sova. jag orkar inte vara hemma heller så jag ska nog ta mej en promenad hem till jennie och mikaela och vara där ikväll.
puss puss Jonna


Haaloo! Jeg har kastet opp her!

Det var meniingen jag och My fick idag på jobbet. jag som satt mitt i lunchen och åt en sallad, vände mig om och fick se en gubbe som står med spy på hakan och sin tröja. jag kollade sedan på bordet där han suttit och fikat och fick se att det låg spy på hela bordet och även på golvet. kul.. tänkte vi. men det var bara att ta frm hinken och på med plast hanskar och börja torka. Kan ha vart det vidrigaste jag gjort i hela mitt liv. 
Direkt efter jobbet gick jag iväg till mitt blivnde andra hem, The golden gym. Där fick jag en rundtur och en massa information. killarna i receptionen var väldigt treviliga och muskulösa. Jag gick även och köpte ett par tränings skor, byxor och sport bh. Så på fredag, när Jennie har fått sin lön springer vi och köper ett månadskort. Ska bli gött!
Nu ska jag sova så att jag orkar med morgon dagen.
Natti natti!
Jonna


hejdu!



Så kul har jag just nu när jag dricker min Bonaqua :)
ne här kan jag ju inte sitta o dregla, nu måste jag sticka till jobbet!
Hörs senare gott folk*!

Adjö!
/Mikaela

vad ær væl en bal på slottet?

Mikaela. øvervæg førdelar med nackdelar. Behøver jag verkligen dom hær skorna?  Ær detta jag?
Tænk vad mycket annat jag skulle kunna gøra føær dom hær pengarna.
Som t.ex åka till Egypten.
Jag, Andrea, Jennie och Mikaela ska ta oss en riktig jente tur till Egypten efter sommaren, men før att komma dit måste man spara pengar speciellt jag. Jag som lever ett Gossip Girl life (enligt nicke och rasmus) måste verkligen lægga manken till och børja spara. minst 2000 varje månad.
Jag har æven hittat ett bra Gym nu. Golden Gym heter det. Alla som trænar dær blir guldiga. Næ men det ær billigt och helt nyøppnat. ska ta med mej jennie dit och kolla læget imorgon typ.
Ikvæll blir det æven en liten løne pils. æven om jag ska spara så har jag væl råd med en øl? eller?!
nu ska jag skura våffel jærnet!
HAJ HAJ
Jonna

JW gift dig med mig!?

Nu tar jag min førsta pause på jobbet, skønt, vart hær sen 7 i morse, men det ær gøtt før då kommer man hem tidigt :) æter en våffla med smør kanel o socker, mums!
Rena rama kapet igår alltså, gick igenom Oslocity nær jag kom från T-banan, och så ser jag att Voice of Europe (mitt gamla work) har 70% på heela butiken :) hittade mig en skinnjacka som kostat 699, men fick den før 180 kr, den ær så fin så! :) och sen har jag gått och blivigt allvarligt kær i ett par skor, vet inte om jag ska køpa dom, har egentligen inte råd med det denna månaden, men både koki o victoria sæger att jag ska, vi får se på fredag! dom ær sjuuukt snygga, passar så bra till min skinnjacka! :)

ååååh i morse var jag inne på aftonbladet.se och dær visade dom två scener ut Snabba Cash, fy rakkans sæger jag bara!

Ne nu ska jag jaga væck en gubbe som sitter och sover på vårat cafe, inte bra de!!

Adjø!
/Mikaela

Villintevillintevillinte!

Vill verkligen inte åka till jobbet! Jag vill ligga under täcket hela dagen! Sova i värmen! usch, hoppas dagen går fort, för jag ska hem o sova sen!!

Jennie

Yo ho, a pirates life for me!

Jag gidder ikke mer! kom precis hem från staden och därmed exper, som säger att alla som jobbar där vet vad som är bäst och kan allt.. dom ljuger så att deras näsor snart trillar av. för min dator har vart på verkstaden i en månad nu och är inte klar än. Det enda jag fick ut av mitt besök på Expert var att dom har påbörjat prossesen av lagning för 5 dagar sedan. Men nog om de såkallade experterna. Nu borde jag egentligen skriva om det som vi alltid skriver om här på bloggen. Hur mycket vi festade i helgen. men det tänker jag inte göra. för jag har så mycket mer att berätta än om vår fest. t.ex om vad jag ska göra idag?! Jag ska:

- Kolla på L.A Gigolo
- Lämna in L.A Gigolo
- Vika min tvätt
- hitta ett botemedel mod aids
- Skapa fred på jorden
och gå på bio med mikaela.

och på tal om sysselsättning så har ju jag som ni kanske vet slutat röka. Det går grymt bra och jag kommer garanterat att klara av det. är inte ens röksugen längre. och på fredag ska jag köpa ett gymmkort. beach 2010 here i come!!

//Jonna

Bara fest, hela tiden!

Hejhej!
Helgen som var, var väldigt skoj! Det var partaj hos Jonna med flera. Det var tre Irländare där som sjöng massa Irish drinking songs. Det blev Tequila och det blev fylla. Det blev efterfest till klockan sex. Skoj var det med massor skratt.
Denna veckan blir nog bra tror jag, först och främst så är det lön på fredag, det ser jag verkligen fram emot :) Sen blir det att kolla in lite gym, för att sedan köpa ett gymkort, ska bli väldigt skönt, träna tidigt på morgonen med Cherie och eftermiddag med Jonna :)
På Lördag blir det försenat julbort med mitt gamla jobb, ska bli trevligt :)

Lite kort från i Lördags :







/Jennie

rött är alltid rött!

heeej hopp gummi snopp!
Nu dricks det rödtjut och lyssnas på massa musik!
Ikväll blire party at jonnas place med några irländare, ska bli skoj.. men egentligen är jag så otroligt trött, jobbat måndag till lördag.. ska bli gött med en ledig dag i morgon :) sen nästa helg är jag lååååångledig! och då blir det ut med jobbet o käka mat.. och ett eller annat glas vin :)

jaja nu ska jag väl snart dra mig..

adjö gött fölk!

SKÅL!

/Micke

stor Lördagsfrulle

Godmorgon! Ledig idag, så det är verkligen en GOD morgon :)
Sitter här o väntar på att mina ägg ska bli färdiga, så då passar jag på att skriva mej ett kort litet inlägg :)
Idag blir det att städa hela lägenheten, tvätta o roa mej :P ikväll blir det väl fest, som vanligt :P det går inte en lördag förbi utan fest!
Nej, nu är mina ägg ovh min gröt klar!
pussohej Jennie

my fabulous life

Sju dagar har nu gått och jag har inte rökt ett piss, ganska bra tycker jag.. fas ett är över. dock närmar sig helgen med stormsteg och med helg kommer fylla och med fylla är också cigg ett måste.
förövrigt så är det ju inget speciellt lyxliv jag lever här i oslo, fryser häcken av mej varje dag och inte en krona äger jag. Nej, tvärtom, jag ligger -225 kr på mitt konto. Kanske ska jag döpa om mej till Anka och flytta till Hollywood.. Det skulle passa mej bra.
ikväll bler det en kopp kaffe med min kära Jennie som jag inte har träffat på nästan tre hela veckor. Massa skvaller och kos har kvällen att erbjuda och kanske till och med en probenad i månskenet..
xoxo Jonna

kaffikaffikaffi

Hemma från jobbet :) så jäkla skönt att börja tidigt, för då är man hemma tidigt. det var nog första gången i världshistorien som jag var hemma från jobbet när det fortfarande var ljust ute :) fick t.o.m se lite blå himmel :)
Jag älskar mitt nya schema! nästan mer än vad jag älskar mej själv! Men bara nästan!

Jag hoppas verkligen att Jonna slutar sitt jobb snart, så man kan gå bort o hälsa på henne lite, få tjöta lite skit över en kopp och röka lite(själv, eftersom hon har slutat :/ tråkigt!).

Nä nu ska jag spela lite Sims, har inte haft tid till o spela på ett jäkla tag, har faktiskt lite abstinens!
Bye Bye!
Jennie

M A S S A G E

Idag ska jag möta upp hyresvärden för att öppna en Depositums konto, kul att man har 20 000 som man inte får röra.. men men en fin lägenhet iaf :P
Igår gick vi upp tidigt för klockan nio skulle vi på en helkroppsmassage, den satt ju inte fel kan jag säga, en timma låg vi där och bara njöt! va ju inte kul när man viste att man skulle vidare till jobbet efter de, jag var svin trött.. det var en tråkig dag på jobbet, inte en kotte ute, kaaan bero på kylan, kaaan bero på fattiga människor!!?

Jaja, nu ska jag ut och röka sen hoppa in i en varm dusch!
Adjö gott folk!

/Mikaela

En dag hos Sandra

Slänger in lite bilder från när jag var hemma hos Sandra, Markus & lille Max :) Där även Balle, Madde, Louise & pontus var.


Balle kör till Hafsten

Max fick en julklapp utav mej, det ser iaf ut som om han blev glad över den :)


Max ville nog ha kameran själv.


Balle gillade julklappen ännu mer än Max :P


Pontus & Louise


Sandra


Madde


Moi med bulle i ugnen ;)


Max Hoppade som en idiot i den dära hoppsaken :P

Tvättardagen

Ledig idag, skönt, men konstigt att lägga en ledig dag när man har vart ledig i två veckor :/ Men ska inte klaga, har fått ett så jäkla bra schema nu framöver :) ledig varje helg! Så jäkla gott! Men förlorar ju lite ob-timmar då som kanske inte är lika bra, men men. Jag är glad ändå!
Imorgon ska jag, Mikaela och Cherié gå och få en helkropps massage! Cheriés idé helt och hållet, men det ska bli skönt, Jag har aldrig fått massage förut så det ser jag verkligen fram emot!
Idag ska jag(eftersom jag är ledig) laga mat till Mikaela och Cherié, så ikväll blir det (förhoppningsvis) god mat och vin :)

 

/Jennie


grus i ögonen..

JAG ÄR så trött!

Jobbet gick kanon idag, men det känndes allt i bena att man vart ledig, fy vad ont det gjorde i slutet.. men men bara att bita ihop.. imorgon öppnar jag cafet, det var ett tagsen jag gick upp 05.30, men det ska nog gå bra!
Har precis duschat, så nu snart ska jag lägga mig i sängen och kolla lite dasperate avsnitt, alltid lika kul :)

öööh, min "beundrare" har börjat skaka hand med mig nu när han ser mig, han gör framsteg den där shrek!
(har en beundrare på jobbet förstår ni)

/Mikaela


hell yeh!

Jag har tagit ett blogg-uppehåll kæra vænner...
vår internet dosa har gått i kans och min dator ær borta med vinder. så jag ser inget annat alternativ æn att ta ett uppehåll från bloggen, tråkigt men sant..
Men innan jag gør det ska jag berætta om min nyår som var helt knas men huuuuuur kul som helst.
Fest hemma hos oss. Folk børjade droppa in redan vid fyra tiden och nær klockan var 20.00 var alla kalas fulla. Tolvslaget firades uppe vid slottet med champange och hångel. dock inte før  min del, enda nærheten jag hade var med min alkohol..
fram vid fem tiden på morgonen deckade jag och många andra i vår soffa. och dagen efter mådde alla mindre bra. Vill ni høra mer detaljer om kvællen så kan jag sjælvklart återkomma.
Nu ska jag jobba!
Ses i ett annat liv
xxxJonna
Ps. Har inte røkt, inte ens ett bloss på fyra dagar! :D

guess who's back?!

hejhej!
Jennie is back! Jag tog en liten paus från bloggandet samtidigt som jag tog en paus från Oslo. Men nu ska allt bli som vanligt igen.
Jag har haft två superhärliga veckor hemma i Sverige, men som sagt nu är jag tillbaka i oslo, så nu lämna vi Sverige bakom oss, för ett tag iaf.
Jag har en ny Ipone :) eller a, typ. Min gamla var det en STOR spricka igenom hela displayen, ljudet var paj m.m, men nu har jag en helt fungerande :) ett tag hoppas jag iaf :)
Idag har jag suttit på tåget i tre timmar. Kollade på New moon och sov som en sten. Skönt, så nu är jag utvilad inför jobb klockan tre till halv tio, första arbetsdagen på ett tag. ska bli ganska så gött faktiskt!
Vi får helt enkelt höras lite senare eller imorgon!
Puss&Kram Jennie

E G Y P T E N

DÅ HAR man precis käkat frulle, får skriva ett inlägg också :)
Idag är det jobb som gäller, efter två veckor ledighet, men det ska bli skönt och kolla tillbaks igen..
Gick upp klockan sju i morse, vill ha god tid på mig innan jag drar mig till T-banan.. hatar o stressa på morgonarna, förstör min dag..
Jaja, igår kom Jonna hit och kolla film med mig, vi satt även och kollade lite resor, vi vill åka till Sharm el Sheikh! Fy fan vilken paradis, dit ska vi någon vacker dag, det lovar jag!!
Ne nu måste jag dra på min lite smink och parfymera mig :)

Adjö!


/Mikaela

en städflicka

God morgon allihopa!

Nu sitter jag i soffan, har precis käkat frukost, gröt, kaffe och två mackor blev det :)
Denna lägenheten måste städas, inte för det är stökigt med saker, utan med damm, usch! och jag måste ta tag i det, men är så seg.. vill bara ligga i soffan o kolla på massa filmer idag!
ne om man ska ut och röka en och sen ta på sig städhandskarna? och sen ev varm dusch.. så får det bli!

ADJÖ
/mikaela

RSS 2.0