tvåtusentio

då kom man upp till oslo igen då, ledigheten har gått alldeles för snabbt.. men skönt har det allt vart :)
kom till lägenheten för en stund sen, bussresan gick kanon, kollade för det mesta på desperate, och lyssnade på min ljudbok, så snabbt gick det :) har packat upp min väska nu också, skönt att jag tvättade upp allt hos pappa, hade inte orkat/tid för det i morgon, för då är det en stor dag, ska upp tidigt för "early coffe" hemma hos wissam som jag inte träffat på en och en halv vecka nu, kul ska det bli, efter det ska jag köpa alkohol, sola sen hem och fixa mig för att senare möta upp wissam och dra vidare till jonna där det blir nyårsfirande för heela slanten

adjö gott folk!
/mikaela

Alltid redo!

Nu har jag packat klart med lite hjälp av min mamma som är en riktig hejjare på att packa ska ni veta. Vet inte hur hon bärde sig åt men vi fick med allt. Sicken tur. Om en timma bär det av till uddevalla för att sedan sätta sig på helvetes bussen till Oslo. Veckan i sverige har gått alldeles för fort. men men..
Imorgon smäller det med bomber och granater, Nytt år och nya tag. Jag har ju tre nyårslöften som jag ska försöka hålla. 1. Sluta röka, 2. Börja träna, 3. spara pengar. Så orginellt, hur många är det inte som har dom löftena varje år. Men jag ska banne mej klara det! Jah kommer hålla er uppdaterade om det.
2010 är året då vår blogg kommer gå till historien. Vi kommer ha så mycket att skriva om och målet är att få
10 000 läsare om dagen. Vilken baggis, det klarar vi lätt!
Kommer anagligen inte ha tid att skriva något innan nyår så vi hörs igen nästa år gott folk!
GOTT NYTT ÅR!!!
Jonna

Nysnö och strålande sol

Det är så fint väder ute att jag bara vill ut och traska. Men det får vänta, först måste jag skriva några rader här, kolla det senaste på fejsbok, pudra näsan, ringa alla mina två vänner i den här stan och sedan ta en liten en.. Påtal om rökandet, jag ska ju sluta nu efter nyår. och jag har redan nu trappat ner som en galning. har inte rökt mer än tre cigg per dag. och det är inte dåligt. Detta kommer jag allt klara galant. imorgon åker jag tillbaka till norgeland. Den gångna veckan har gått skrämmande fort. kan ju hoppas på att Januari, februari och mars också går så fort så att det blir sommar snart.
en till sak om rökandet, om jag skulle kunna lägga undan 83 kr varannan dag (pengar för en cigg paket i oslo genom så mycket jag röker) så skulle jag innom väldigt kort ha min jorden-runt-resa. Någon som vill följa med mej på den resan?
nu ska jag ringa vän 1.
Hej då!
Jonna

överdrivetmedsnö!!

Oj, har inte bloggat på tre år känns det som, men men jag lever iaf :)

Just nu ligger jag hemma sunningen hos min kära fader.. det har varit hårda dagar nu när man vart fri från jobbet, skönt att bara ta det lugnt nu innan jag drar upp till norgelandet, men det blir ju bara lungt i några dager för på torsdag så smäller det ju till igen för då blire party hos Jonna och co! ska bli kul!

ååh, förut när jag skulle ta bussen från kampenhof så går den såklart inte upp för mördar-backen i sunningen, så det var ju bara att traska uppför, fick sällskap av en äldre kvinna vi pratade hela vägen så det gick allt snabbt, fick tillochmed hålla i varandra så vi inte skulle ramla :P

ne nu ska jag förtsätta och mysa med mitt te i soffan och alla tända ljus! :) kan inte bli bättre här i sunningen plus att pappa är försvunnen och inte ska hålla på o jobba sig..


nu är det bara en månad kvar till inflyttningen! längtar som en galning!

/Mikaela




Ni borde skämmas!

Jennie och mikaela! Att ni inte skäms! supa sig full på Jesu-födelse! Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga. mer än att jag hoppas att ni hade kul.
för min del blev det en lugn jul, sov till Kalle Anka och fick många fina julegavor. t.ex vinglas som jag hade önskat mej, men dom var så fina att jag inte vet om jag vågar använda dom. En till del till min kollektion av tex-mex paket, detta innehöll en bräda med fyra skålar. För er som inte vet. Jag samlar på ett Tex-mex paket med en massa olika saker till som är designat av björk-forth. Jag fick även lite presentkort, twilight böckerna och kokböcker på olika juicer, smothies och veggi retter, och så fick jag lite annat smått och gott.
Dagen efter jul blev det utgång med vår allas kära Sofia Roslund. Det var trevligt med mycket fylla i vår lilla stad! imorgon åker vi till Värmland för att hälsa på gubben på månen, aka min morfar! och även jennie och mikaelas morfar.
Jag återkommer efter vår lilla resa dit!
Jonna

Nä usch!

...Det blir inte fylla, det blir bio istället! :P Lite för bakis och lite för skakis!

Jennie

alkoholafton

heeeeej!
Nu sitter jag här med en öl idag MED! tredje dagen nu då :P
Det blev en alkoholhaltig julafton för våran del. Onsdagen blev det fylla hemma i köket, julafotn blev det julmat och presentleken och fylla :P fyfgan vad fulla vi var. uppe till klockan fem. pappa skulle ju dra fram varenda liten spritflaska,som vi skulle tömma :P
Nu orkar jag inte blogga mer, för nu ska vi bli fulla.
Kyssohej jennie

GOD JUL!

Jul i stubbered kan vara det mysigaste som finns. Och att denna julafton var vit gjorde ju bara saken bättre.
Vaknade kl 10, åt lite gröt och sen på med vinterkläderna för att jag och Ida ville ut och bygga en snögubbe. Hela familjen följde med och det blev en stor och fin snögubbe, lite snöbolls krig och pullka. kl 15.00 vidare till Kalle ankas värld. Men för mej hade dagen vart hård och slitsam så jag behövde en liten tupplur. Efter Kalle Anka, JULMAT! sjukt gött.
Nu sitter hela familjen i vardagsrummet och smälter maten så gott det går och om någon timma eller så kommer höjdpunkten på dagen. Julklapps öppning! Mer om det kan jag skriva i nästa inlägg!
Hoppas att alla våra underbara läsare där ute har en bra jul och att ingen sitter själv.
puss Jonna



Början till en snögubbe


WALLA


En rolig tunna som vi ville sitta i


Kalle Anka time!




God jul!

bellabus!

God morgon allihopa!

Vaknade upp i morse utav lilla bella som satt på mig, så mysigt så!
har gosat med henne heela morgonen, hon har vart helt galen idag, dansat för sig själv.. haha!

ne snart ska jag hem till mamma och hämta min resväska för att senare åka hem till pappa i udde, där ska vi fira julafton :) jag, jennie o tobbe!



Adjö!
/Mikaela

Snösnösnö

Godmorgon godmorgoooon!
Endast en dag kvar, sen är det julafton, konstigt. När man var liten gick hela December så jäkla segt, man räknade ned och man kollade på den dära jäkla julkalendern. Nu när man har gått och blivit lite äldre och lite(jag sa bara lite)klokare så springer bara Decembermånad förbi. Känns som om det var igår det var den förste.
Igår var jag och Tobbe hemma hos hans mamma, mycket prylar där asså! Man fick vara försiktig när man skulle vända sej så att man inte drog ner någon liten porslinskatt.
Vi åt iallafall julmat och fick julklappar, jag trodde bara att Tobbe skulle få, men jag fick mer än Tobbe :P haha!
Fan vad det började snöa här igår då, det bara öste ner snö, vi fick väl en 15 centimeter mer snö.
Nu är det kaffekoknig och mys i min nya morgonrock(som jag var tvungen att ta med till Sverige, fick ont i hjärtat över bara tanket att den skulle få vara kvar helt själv i den stora staden :P).
Jennie

slut på kontot!

Puh! nu är alla klapparna köpta :) har väl bränt lite för mkt pengar idag :/ illa illa!
Är iallafall hemma i Sverige och det är skönt :) Ska snart iväg till Tobbes mamma och äta julmat och lämna en julblomma. Idag har det vart ett sånt jäkla spring fram och tillbaka, stan, hem, stan hem osv. TRÖTT! och imorgon blir det väl ännu värre, då ska vi ju till Uddevalla, pappa och Cherie väntar. julbak och kokning utav skinka. säkert någon god julgrogg ;)
Jennie

lika seg som en bulldeg!

Bara två timmar kvar tills jag slutar jobba. tiden går så sakta nær man har något att længta efter. och jag længta ska ni veta! imorgon, kl 18.00 bær tåget mot sverige av med mej på. om jag inte ramlar och bryter ett ben det vill sæga. och det skulle inte førvåna mej om det hænde får den oturen har jag alltid. inte att bryta ben, men ni førstår vad jag menar. nu babblar jag bara om oviktiga saker! om vi inte hørs ikvæll så hørs vi någon annan dag nær jag har något viktigare att berætta!
HA DE!
Jonna

oj oj oj då!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. "søg du också kuk på toan ditt luder"
Den satt som handen i hansken.. Men nix det gjorde jag inte. Det ær inte riktigt min grej att gøra sånt. Jag dansar hellre..
Nog om arga læsare. Idag har jag jobbat hæcken av mej på steen och strøm, norskarna vill ju också ta sig en kopp kaffe såhær i jul hysterin.. Bara två dagar kvar tills jag åker hem, och jag længtar något otroligt ska ni veta. ikvæll nær jag kommer hem blir det julklapps inslagning  før hela slanten och sen fort i sæng så att morgondagen kommer till mej snabbare.
Nær jag kommer hem till svea land kommer jag kunna skriva på bloggen jætte mycket. så håll ut kæra vænner och fiender!
Jonna

nattinatti

Nu ska en trött Jennie gå och lägga sej. Efter fem avsnitt Paradise hotel, så spännande! Imorgon är det upp klockan sju och jobba, sen hem och packa för att sedan ta tåget hem till ljuva Sverige, längtan är stor, och den är större än du troooor!
Idag har jag jobbat och det var mycket att göra på jobbet. Jag som var så trött och hoppades på en lugn dag, men tji fick jag!
Jag köpte mej en morgonrock idag, en fin vit/brun randig :) eller en morgonkåpa som det heter på Norska :P
Jennie
ps. Jonna då, vilket jäkla påhopp du fick då i kommentaren :P höhö

En spya och lite ångest tack!

Vilken jäkla rå fyla det blev igår. Vi var hemma hos mej och förfestade ganska så hårt. Sen drog jennie hem och jag och mikaela ut en  tur på byn. Vi hamnade på bar beint, en  lika glassig krog som stockholms stureplans krogar. Väl inne träffade jag Aylar Lie. som jag verkligen inte var lik i verkligheten. tjejen var ju en meter lång och gör dryg. krogen var helt ok, killarna sprutade champange och blev avsugna på toan av brudarna och jag och mikaela dansade som aldrig förr. när jag kom hem på natta hade jag tydligen spytt i toaletten, inget jag kommer ihåg, men men..
Nu är jag bakis som fan men jag har lyckats ta mej hem till jennie och mikaela för att låna en dator.
nu ska jag sova.
jonna

Jul i Uddevalla

Kom nyss hem från Jonna, vi har suttit där och druckit lite, men eftersom jag ska jobba imorgon, drog jag hem lite tidigare, eller ja, ganska så mycket tidigare med tanke på att dom inte ens hade hunnit gå till krogen när jag gick.
Nä, imorgon jobbar jag, och på Måndag. Efter jobbet på Måndag åker jag hem. sen blir det julstök hemma i Uddevlla hela jäkla julen. Skinka på spisen, knäck i ugnen och en full far på soffan. alltid lika mysigt! Jag längar!

Nä du, nu ska jag gå och lägga mej så att jag får en ganska sådär okej lång natt :)
Puus o hej jennie

moneymoneymoney

Fan vad jag hatar Norges alla minibanker, dom är konstiga! igår när jag tog ut pengar så sket jag i att ta ett kvitto, men då stod det på skärmen att jag hade niotusen kvar, och jag fick världens jäkla råångest! har jag bränt sjutusen på fyra dagar?! igår när jag kom hem från krogen satte jag mej på fyllan med miniräknare och papper. OCH det kan inte stämma att jag bränt så mkt pengar. Och det gör det inte heller. det står alltid någon konstig jäkla summa där. och jag vet fan inte vad dom siffrorna betyder. men niotusen har jag iaf inte bara kvar :D

Lördag

godmorgon godmorgon!
Det blev ju fan fest igår, vi skulle bara hem till Wissam o dricka någon öl, men ikke. det blev fullt pådrag. fast inte så sent då, som tur var eftersom det är en dag i dag oxå, fest asså!
igår virrade jag runt i hela Oslo, jag var fan överallt bara för att Tobbe ska få sej en fin julkapp. Jag skämde ut mej oxå, jag gick in på Carlings och sa till killen som jobbade där att jag var ute efter en julklapp, och frågade vad jag sa, jag sa, jag sa en gång till, och han fattade inte, då fick jag säga att jag ville ha en julegave, ochx då förstod han. han började skratta som fan och ropade på sin jobbakompis och skrek ut i hela butiken att julegave är julklapp i sverige, och dom båda brast i skratt och tyckte att vi i sverige är ett roligt folk med ett roligt språk.. jag började muttra om att norge var en töntigt litet land det med :P Men tobbe fick sej en julegave, fast i en annan butik där dom inte skrattar åt mej :P

Jennie

ag känner skulld!

Jag vet att jag inte a´har bloggat på göt länge! men jag har anledning. min anledning är att jag har lämnat in min dator. För att den slutade fungera. så förbered er på att på att på ungefär en månad så kommer det komma ett inlägg varannan dag från mej. för dom snodde min dator. så nu måste jag snylta på andra! men jag lever och ,år bra! har ni tur så skriver jag imorgon! för idag är det fest! och imorgon med. helgen före jul såklart!
hej hej Jonna

Fredag

godmorgon! ursäkta den dåliga uppdateringen!
igår efter jobbet så åkte jag till Friday´s, där Cherie och Mickis satt. vi beställde in massor utav olika förrätter bara, så gott :) och en flaska rött. efter det blev det kaffi o efterrätt :P senare gick vi vidare till skybaren på radisson och drack någon drink. sen gick vi hem :) jättetrevlig o jättemysig kväll :)
Idag o imorgon är jag leedig! så idag blir det ut och leta julklappar.. ska leta upp dom riktigt fräcka butikerna ;)
Jennie

Reklamfilm..

hej och hopp!
Idag har jag vart ute på bygdöya och spelat in en reklamfilm som ska visas här i oslo/norge i februari, kulkul! Jedrans vad snygga killar som jobbade med filmen, jag höll på att dö!!

När jag kom ut till bygdöya så kom en utav killarna och hämtade upp mig vid busshållplatsen, och körde mig till "inspelningshuset" men där inne kunde vi inte vara eftersom dom höll på att provfilma hela tiden så dom hade satt upp ett stort tält med en värmepump, så lite varmt var det allt :) fanns också kaffe, te frukt o massa mat :) en kul dag var det!

Halv sex ska jag bege mig till Friday´s och möta upp cherie i baren för att senare käka god mat :)


Jag o Andrea :)

/Mikaela

Hrmf, ja vad säger man...

Ja, världskändis, det kan jag hålla med om att jag är, men att göra en sån film om mej.. tack tack alla :)




För hundra år sen, när vi var små...

Cherie skickade ett mail till mej med ett finfint kort. På kortet ska det visst vara jag o Mikaela när vi är små. Vi duschar i badkaret. Jag tittar smilande in i kameran medans Mikaela tittar upp på sin stora förebild, Moi!! Det är Mikaela som är sträcket, kalla henne Stickan!


Jennie

Vinter = Deprimerad Jennie

God Morgon!
Jag är trött, trött som fan! jag är alltid trött! jävla vinter, jag ska gå på solterapi, så blir jag glad igen, och när jag blir stor ska jag flytta till Spanien med tobie :) För jag klarar inte av vinter, kyla, mörker och snö kragen! Jag blir så jäkla deprimerad så fort jag märker att löven börjar gulna lite, det är nästan så att jag vill ta fram grön färg, måla dom jäklarna  och stå o hålla löven uppe så att dom inte ramlar på backen! Usch! Nä nu får jag prata om något annat innan jag börjar gråta :P

Jennie

Jag ær inte smart!

Det ær samma visa varje gång jag ska leka smart.
Idag var det en grymt fin kille som fick lida før mej. Han berættade nær han skulle køpa lite mat att han jobbade uppe på Hugo Boss på sentret och skulle få rabatt. Jag sa då att rabatten bara gæller nær man tar maten med sig. Det tyckte han inte var någon Big Deal eftersom att mellanskillnaden inte var så mycket ændå.
Nær han skulle gå bestællde han en "dubbel cortardo". Och jag som vet att en cortardo alltid ær dubbel førsøkte vara lite kæck och sa "En cortardo ær alltid dubbel, bara så att du vet". Han tittade på mej och sa " ja, jo, Jag vet. Jag har jobbat innom restaurang i åtta år och har gått ett antal kaffe kurser". "pinsamt" sa jag och blev tomatrød i ansiktet.. Men killen skrattade bara och tyckte att det var kul att någon annan æn han sjælv visste om detta. Så sa han Vi ses och gick sin væg upp till Hugo. Så mycket før att jag ska førsøka vara allmænbildad och smart. Næsta gång ska jag vara tyst som en mus.
/jonna

Jag är så ledsen!

Jag är så ledsen att jag egentligen bara vill gräva ner mej i graven och gråta ihjäl mej!
Min dator bara luras. Förra vecka var jag jätte glad för att jag trodde att jag hade lagat den. och den har fungerat jätte bra. Men så igår, la den bara av och går inte att sätta på. Eller jo, den sätts på men det händer inget, kommer inte upp något på skärmen och fläkten låter inte, bara lamporna som lyser. Gud vad rastlös man blir utan dator, och jag som ska åka hem nästa vecka. jag måste ju a min dator då! Jag hoppas verkligen att detta problem går på garantin för jag har ingen försäkring på skiten..
Jaja om det är någon där ute som är grym på datorer så hör av er till mej!
/Jonna

SovarSöndagen

Brööööl! så låter jag idag! har legat i sängen hela dagen, kollat på EN film, sovit, kollat filmen från där jag somnade. så har jag håll på exakt hela dagen. Men börjar känna mej lite lätt uttråkad nu!
Jag ska gå o äta lite lasagne nu, så återkommer jag imorgon när jag förhoppninhsvis har lite mer och lite vettigare saker att skriva!
Idag är det förresten tredje advent och lucia!(?) det har gått fort, jäkligt fort!
Jennie

mys söndag!

Jag hittade så många filmer att jag inte kunde välja. Det blev några styckna som t.ex alla avsnitt av mysteriet på greveholm, törnrosa, sanning eller konsekvens och några fler. Så nu vet jag vad jag ska göra en dag som denna!
adjö Jonna

Åh yes!

Jag är inte bakis! Kors i taket. jag hade precis börjat bli van vid att vara bakis varje söndag. Men inte idag. Mår som en prinsessa! Igår blev en blandad kväll, drog iväg på en förfest hos några som mikaela kände. Efter det drog jag, jennie och andrea hem till oss där killarna festade. Mikaela gick ut på krogen. mitt samvete fick mej att stanna hemma och det var bra gjort tycker jag.
Sitter och lyssnar på grymt bra musik av Björn Rosenström och tänkte ladda ner lite filmer som är värda att se.
Puss och kram
Jonna

Jonna jag lovar!

Jonna det var inte, jag sa samma sak som du "Lördag är jag nykter", men lilla Mikaela ville så gärna dricka idag, så hon tvingade mej!

öl,öl,öl!

Nu blir det öl först hos jonna, sen drar vi bort mot frida! :) skööj!! saknar dock mina vänner wissam o emmie, som svikit mig och åkt till udde :/ men men, nästa helg då jävlar gott folk! ne nu måste jag öppna min första och sen ta en liten en ;)


Klädsel tonight..


Adjö /Mikaela

Alkoholist javisst

Nähä, inte denna helgen heller. hade låvat mejsjälv, min mamma, dom jag bor med och alla som jag känner att jag inte skulle dricka något denna helgen. Jag klarade en dag, igår. Visserligen var jag ute med jobbet och käka göör god mat och drack två öl. Men så som jag brukar hinka i mej så räknas inte det. men så idag var jag helt inställd på att bara ligga hemma och kolla på film. men icke. efter jobber ringer jennie och mikaela och frågor om dom ska köpa öl till mej med i farten. och jag föll för grupptrycket och sa JA! Så mycket för min fria vilja..
Ska ut och ta en liten en och sedan bråka med KArl-Niklas om duschen!
Jonna

För mycket facebook tror jag!

Idag är det Lördag och jag åker o Jobbar. Hade en lite terrorist som tydligen ville mej något inatt, JONNNNNA!? var du full igår eller? Vissa ligger o sover vid den tiden :P

Jag drömde att det var en kille som tagit kontakt med mej på facebook, bara för att han ville slå mej, låsa in mej i ett rum i hans hus, och misshandla mej :P ringde jag polisen skulle han göra något hemskt, kommer ej ihåg vad. Det var en jättehemskt dröm, jag grät hela drömmen. Usch!
NU, kaffi och frulle!
Kyss
Jennie

:)



Hihi

helnajsiga bilder på ursnygga djur





Jag skrattar så jag dör!

Jennie

kokte kjøttboller...mmmmumma

Sorry då Jonna, jag tyckte att det du skrev räckte.
idag är det idol och jag är hemma med mikaela. Jag kom hem från jobbet förut och tänkte laga lite mat först tänkte jag laga norska kjøttboller :P men ändrade mej i sista sekund, det blev lasagne och steka champinjoner.



Ser inte så gott ut :P



Men detta var då gott ;)

Nu blir det lite ben & jerry som efterrätt!

Kyss jennie

mat

nu blir det hemmagjord lasagne, och jennie steker champinjoner, så det luktar inte gott!! usch fy och blä!

/mikaela

Jag ær så glad!

Åh vad kul det ær att se att våra læsar siffror bara økar! Fortsætt så folk! Læs på bara! så længe ni læser, skriver vi. Utan er, inget att skriva. så enkelt ær det! och komentarerna økar också! det ær med kul! :)
/Jonna

everybody knows

Idag har vart min ledida dag, skönt! har gått och plockat lite, sen har jag bara tagit det lungt.. funderar på att dra ner och sola innan jennie kommer hem o ska börja med käk?

jaja, i morgon blir det nog lite öl skulle jag tro.. skulle ju inte suttit fel iaf :)
ska ju jobba i morgon, men inte så tidigt som jag brukar..

Har lyssnat på denna låten hela dagen idag, såå sköön!



/Mikaela

everybody knows

Idag har vart min ledida dag, skönt! har gått och plockat lite, sen har jag bara tagit det lungt.. funderar på att dra ner och sola innan jennie kommer hem o ska börja med käk?

jaja, i morgon blir det nog lite öl skulle jag tro.. skulle ju inte suttit fel iaf :)
ska ju jobba i morgon, men inte så tidigt som jag brukar..

Har lyssnat på denna låten hela dagen idag, såå sköön!



/Mikaela

Lååång fredag

Nu sitter jag här och trycker i mej lite mat. Ska snart gå iväg och jobba. Idag jobbar jag från 14.00-21.30 Direkt efter jobbet ska jag vidare ut och äta med jobbet, Vi skippar julbord på vårt jobb för det hinner vi inte med, istället går vi till en vanlig restaurang och äter god mat. Lite jobbigt dock att gå direkt från jobbet..
Jag har väl lugnat ner mej en aning efter gårdagens bravader. Kul att det var så många som ville gå in och kolla på bilderna, även om man kanske inte ser självaste obama så bra. Men men, lite konstigt dock att inte jennie och mikaela har skrivit något om gårdagen. Men det kommer väl!
Vi snakkes!
Jonna

Obama och polisjakt!

Vilken för jäkla bra kväll måste jag säga! Först Obama live, bilderna blev dock inte så bra men jag fick iallafall vinka på gubben och se honom. Efter Obama kommer minst tio polis bilar farande med blåljus och efter det strömmar det på med ännu mer. Minst 50 polisbilar med blåljus bara susar förbi oss och nyfikna som vi är la vi bena på ryggen och springer efter. När vi förföljt bilarna en stund kommer vi fram till Amrikanska ambasaden där alla bilarna står uppradade och stoppar upp tre hela gator. Vi spekulerar och kommer fram till någon måste ha ringt in ett hot till ambasaden..
Nu är vi hemma hos mej allihopa och jag är så uppe i varv så detta kommer jag aldrig att glömma!
Här gött folk kommer riktiga bilder på Barack Obama. Se och njut


Titta under GRAND




Här vinkar han med frugan



Obama på kort!

Snart drar vi in till stan för att vinka till Obama när han står på balkongen på Grand hotel, fem minuter ger han folket! Dom fem minuterna ska jag ha första parkett och jag ska vinka, jag ska vinka så att handen trillar av, ska jag säga dej! Men först, koka kaffe, kaffe i mängder ska jag koka. vi ska nämnligen ha med oss en termos, för det blir kanske någon timma som vi får stå där o vänta. sen så är vi ett ganska så stort gäng och alla vill säkert ha lite kaffi i magen :)
Kommer tillbaka senare ikväll med massor utav bilder på gubben! (tänk om något går fel och jag inte får en enda bild på honom, pinsamt värre!)
Jennie

Julhuset är mitt!


Såhär ska mitt hus se ut när jag gift mej skaffat unge, voffe och volvo :) det ska vara exakt som på filmen, låten ska oxå vara där o mina ljus ska tänkas o släckas i takt med musiken :)

Kolla hela!



Jennie

Amazing Grace Techno - Computer Controlled Christmas Lights from Richard Holdman on Vimeo.


Lika som bär!

hejhej.
kom nyss hem efter en öl på karl-johan med Mikaela, Jonna, Rasmus och Emmie. trevligt värre! men det blev bara en, för klockan sprang iväg o vissa blev hungriga och trötta. Jonna fick ett ragg, ett 40årigt fyllo som tyckte Jonna var lik Aylar(Norsk porr/utvikningsbrud), och det är inte första gången jonna får höra detta :Pvi skrattade.

Idag blev jag glad, när vi skrivit på kontraktet på lägenheten, kollade jag mitt konto samtidigt, jag var beredd på en massa nollor eller något minus kanske, men ikke! det var pengar kvar, och mycket mer än jag hade tänkt mej :) så jädra gött! det är lite mindre än en vecka kvar till löning och jennie har pengar på kontot :)

Imorgon är jag ledig och då ska vi ta med kaffetermos till stan för att fota Obama när han vinkar till folket klocka sju :) blir kanske något kort på herrn om vi har tur :)


Jonna?                     Aylar?


Jennie

Kära medmänniskor!

Jag är kär! jag är kär i vår granne, petter på fjärde kan vara den finaste människa som har vandrat på oslos gator.
Han har tappat sina nycklar så han ringer alltid på hos oss så att vi kan släppa in honom. Och från och med nu är porttelefonen min. Stod ute och rökte förut och vem kommer inte då? petter på fjärde. Så idag har vi haft vår första konversation. Det hade kunnat gå bättre om jag inte hade sett så förjävlig ut som jag gjorde men men vi gjorde framsteg. Nu hejar vi inte bara längre på varandra, utan nu stannar vi och pratar. petter..

Jonna

Johnny B. Goode

Go, go, go Johnny go go
 go Johnny go go
go Johnny go go
go Johnny go go
Johnny B. Goode

Jag måste ta tag i mitt liv och börja städa. Men att ligga i min säng framför datorn lockar grymt mycket mer. Men jag ska.. Ska bara ta något att äta och sedan en liten en. Sen är jag klar för städning.
Ikväll blir det Kalle johan med jennie och mikaela, för att kolla på allt pådrag och sedan dricka öl. För det var så länge sedan vi gjorde det. Men först städa!
Hej då!

The real me

Såhär ser vi ut i verkligheten gott folk!



Mikaela Rar Gustafsson




Jonna Kos Von Alexandersson



Jennie Påsmurt Gustafsson


Svar till:

lagom, sliten sexg som jens.. och jag antar att det var Jens som skickade denna komentar.
Så bra att du sov skönt för det gjorde jag med, i min säng. Och nyårs festen står kvar än.. Så om ni inte har några planer är ni välkommna på nyår :)
Jonna

teknik freak

Jennie, var du full när du skrev ditt senaste inlägg eller? stavfel och osamanhängande. Du får ju tänka på att folk ska förstå vad du skriver om här i bloggen, och vad har vi sagt om långa inlägg, två korta är bättre än ett långt. Vårt motto, glöm aldrig det! Men jag tycker om dej ändå även om det kommer stunder då jag behöver läxa upp dej.
Från Jennie till Jonna, Det var ungefär en månad sedan jag skaffade min underbara dator och igår pajade hela skiten. Men teknisk som jag är lyckades jag laga min lilla älskling. Tror jag iallafall. Det visade sig att allt var Skypes fel så nu är skiten väck.
Ska nu kolla ett avsnitt eller två av gossip Girl och sedan storstädning. Mycket nöje
MVH Jonna

Tavlor med grisar på!?

Onsdag och det är snart dagsför kontraktskriveri! ska bli gött, då vet man lixom, det är våran! :)

idag är det bara 12 dagar kvar tills jag åker hem :) och det är bara en ecka kvar tills pengarna rullar in. iår blir det faktiskt blir det inte så mkt julklappar till folket, ska ju faktiskt spara pengar till lägenhetne, men lilla plutten tobbe ska allt få sej en lite liten julegave ;) men det är svårt att köpa något till pojken som har allt! den jäklen, jag önskar att han var fattig och snål, så att han inte skulle haft att han har. då hade det vart mycket enklare :)

imorgon är jag ledig, första gången på en vecka, ska bli frukansvärt skönt! då ska jag gå på Obama jakt, han ska ju tydligen vara i stan imorgon, tänk er, ett kort på honom i bloggen! hade inte det vart något?

Mikaela är så rolig, igår pratade hon om hur det ska se ut i våran lägenhet sen, och frågade mej : "du, hos oss ska det vara fint va? inte coot? du vet, du behöver väl inte köpa några konstiga saker till lägenheten, såsom du skulle kunna göra, typ en stor tavla med en gris på o sätta över soffan". hahaha hon är nog lite orolig över min smak här :P
Nej jag lovar Mikaela, ingen tavla med någon gris på, det ska inte vara coolt hemma hos oss, utan fiiiint :P

Oj detta är det 200e inlägget :D
Jennie

Howdy farmers!

Då vart det bestæmt, kl 18.55 på torsdag har jag en dejt med Obama. på grand Hotell bakom skottsækert glas. Dejten kommer dock bar att vara i fem minuter før sen ska han ivæg på annat æventyr. men vad gør det? Jag ska hænga med værldens mæktigaste man.. hmm?! 
førøvrigt jobbar jag sent idag, ær på Colosseum till kl 20.30 så om någon ær sugen på en kaffe så bjur jag gærna. 
Återkommer senare med mer fakta om mitt underbara liv! 
Jonna 

ett salami med rundstykke?!

Jag har en førføljare! en stammis på mitt jobb, haha han vill bara bli expiderad utav mig, som nu nyss nær jag skulle ta min paus, så nær jag sætter mig i bakrummet, så ser jag att han kommer så stæller han sig vid disken och ropar på mig, æven nær det stod personal vid kassan, haha desse rare mennesker! och så sæger han alltid "ett salami med rundstykke", heter ju faktiskt ett rundstykke med salami! haha men han ær så skøøn, viktoria tycker att han liknar shrek! haha

imorgon skriver vi på kontraktet till lægenheten! :D

/Mikaela

Svar på kommentar till min kära Moster

HAHAHA, Moster, ja det var ett mycket längre skäggstrå än vad du brukar ha, plus att detta var lite krulligt. inte alls mysigt om man säger så!

Röta ska en ha ibland vettu!

Yeey, lägenhetn och grejer! Mikaela var på visning av den igår, jag kunde tyvärr inte för jag jobbade. Mikaela kommer till mitt jobb efter, men jag tycker att det är för mkt pengar att slänga upp på så kort tid. 45 tusen eller något sånt var det. men sedan när mikaela har gått ringer hyresvärden till henne o säger att vi fått den och att det inte var alls så mkt pengar utan 30 tusen bara. och det kommer allt gå att fixas!
Fan, det ingår en tvättmaskin OCH en diskmaskin, den jäkla lyxen har jag inte haft sen jag bodde hemma :) Ah kung!
Så ännu ett grattis till oss min kära syster och vän :)
Jennie

GRATTIS!

Alla bommor som finns och choklad i mängder till Jennie och Mikaela som har fått lägenhet idag! :) wiihuu!
så i februari blir det inflyttningsfest! Ett stort grattis igen mina vänner!  

De säger att jag skiter i allt, men det skiter jag i

Jennie och Mikaela, Mina vänner, vapenbärare och kusiner har ju redan berättat allt om våra fantastiska helg så det behöver inte jag göra. Men en sak har dom glömt skriva. Att Mikaela drar hem på "efterfest" med en kille kan hon ju skryta om. Men jag drog med mej tre killar hem på efterfest. Dessa skåningar.. Trevliga prickar dock tror jag att dom blev lite besvikna när jag tvingade dom sova på varsin madrass på golvet. Så det är inte så farligt som det låter!


Kung Karl-Niklas och Zonna dag 2

/Jonna


Jag kokar!

Åh førut innan jag skulle gå till jobbet hade jag skrivit ett gør fint inlægg, precis nær jag ska lægga upp det hackar datorfan upp sig så det blev inget med det.
Så gott folk. jag skriver ett nytt ikvæll nær jag kommer hem från jobbet!
Jag lovar!
Jonna

Måste vakna till liv!

En dusch & en ansiktsmask, Vaken!

AH

ÅH, tio inlägg till, så har vi gjort tvåhundra inlägg! Det ska ju firas med Skumpa & Kalas!


Måndaghelaveckan

Shit vilken kväll det var i Lördags! Jag slutar jobbet går hem till Jonna för att Moster o Jörgen var där, så jag drack en kopp med dom. sedan åkte dom hem, då jag o Jonna kommer på att vi är lite, men bara lite sugna på dra några öl. Rasmus o Niklas kommer hem med öl. Vi käkar mat och jag går hem o gör mej iordning. mikaela ligger bakis som ett as här hemma och vägrar följa med till Jonna. Vi dricker lite öl, sedan kommer mikaela iaf. vi åker hem till Wissam, där det är fest, vi åker till Quadiz, sedan drar hälften till The Villa, häflen åker på stripplubb, men dt var bara jag o Jonna som var där:P Jonna får skäll utav en naken strippa för att Jonna tog kort på henne. Vakten kommer, en stor o svart en. Vi måste radera korten när han ser på:P hahaha. sen vid fem tiden var jag hemma igen. Galen kväll, som vanligt i Oslo!

Idag är det Måndag och en ny arbetsvecka! men nu är det bara två veckor kvar tills jag åker heeeeeeem :)

Jennie

kill me!

Kom precis hem från han! Ja, han den fina! :) Jag ramlade igår, så man kan säga att jag har fått ett exrta knä :S fy fan vad det gör ont nu.. och det värsta var att jag va helt spiknykter när det hände, skulle ju bara hem till jonna och dricka, tur att ingen såg! :P

vi satt hemma hos jonna och drack, det gick lite segt för mig var ju ganska så bakis.. senare på kvällen gick vi till wissam o emmie, där var ett jävla stort gäng.. Alla drog ut till Qadiz, men där var det så jävla mycket folk, kunde ju knappt röra sig där inne, jag drog vidare med grabbsen och jonna o jennie drog till en strippklubb..

Ne nu ska jag nog plåstra om mina knän och lägga mig och sova en stund för det behöver jag!
kort kommer nog komma in senare! :)
Adjö!




/Mikaela

uhhhhäh

kom nyss hem från strippklubben blaze, vi kom en alvtimma innan dom stängde så vi missade nog det roligaste. men fan, det var lapdance här o detvar lapdance där. heat jäkla nakna brudar som står o omar sej mot en snubbe. jonna tog lite kort till bloggen, men ikke, enujtav snubbarna som just i tillfället blve svättig o nervös, kallade på en vakt som sa till jonna att radera varennda bild fgrån ikväll.

just nu känner jag att jag hatar mcdonalds över allt annant, jag står ikö en halfvrimma nästa, bråkar med en jäjkla tattarbrud om vem som strod först i kön(JAG) köper min mat för över två hundra spänn(NORSKA), halvvägs hem går påsem sönder o all mi  jävla mat ram lar ut på backen! så jävla skoj,jag hade 100 meter hem från mc! fyfan. aldrig mer. jag är aå jäkla sne nu asså. hungrig o tvär, det är jag det! någon om kan numret till mc så ska jag klaga på påsarna!

Jennie

röda läppar

Sikken gårdag det var, när jag slutade jobbet blev jag sugen på några öl, så jag gick ner till ica o köpte lite smått o gott, sen traskade jag hem till jonna, där var ju rasmus, andrea och niklas. Alla blev sugna på att dra ut, så vi tog taxi till thevilla, alla kom in förutom niklas, vet inte riktigt vad han höll på med! :P inne på klubben träffar vi wissam och emmie, wissam bjöd på både Tequila och jäger shotar, jag blev ju ganska så fuller. Men kul hade vi! och efterfest blev det med, Har dessverre inget minne från det :P

Wissam skulle ha party idag så han ville att vi skulle komma dit, men jag får se på´t, känner att jag inte är mitt rätta idag!

Jaja, nu ska jag kolla lite Desperate avsnitt! Adjöö!



/Mikaela

Korv till frulle

Ah så trött är jag. ändå somnade jag i tid och allt.. får dra i mej en kopp till så blir jag nog pigg. Idag blev det en riktigt lyxfrulle, korvstroganoff :) orkade inte sitta o bre mackor, det var bara att värma skiten i micron eftersom att jag lagade stroganoff i går eller i förrgår eller när det nu var :P
Jaja, nu ska jag snart åka till jobbet, jag kör en favorit i repris o lyssnar på julmusik medans jag sminkar mej.
Mikaela har fortfarande inte kommit hem, hoppas för allt smör i småland att hon inte festa än. Då har inte hon ett leende från öra till öra på läpparna sen när jag kommer hem :P

Jennie

Sova nu.

Nu kom jag hem från barnpasseri. det blev sjuhundra i plånboken, gött det, när man vet att Jonna o Mikaela är ute o bränner pengar, är jag hemma o tjänar pengar :) plus att jag såg vad jag får i lön den 16e, mkt bättre än vad jag hade tänkt mej, jag blir en richbitch! nä en annan dag är det min dag att bli full o jäklig, men inte idag och inte denna helg, jobbar imorgon och på söndag.



Lilla Anton som var så snäll, behövdes ju inte ens passas. han somnade på min axel direkt efter Mette gick, sen
sov han hela kvällen :P

Jennie

Sup sup sup, du vill väl inte torka ut?

Det blev ingen lugn hemma kväll för mej idag inte. Bara hem fixa looken och sen på ölen.
Andrea tycker att jag ser ut som en kändis, bilder kommer imorgon!
Nu är jag full som en kastrull och ska dansa i vardagsrummet!
hej då!


/Jonna

jag såg skäggiga damen idag!

HAHAHAHA, Jonna, din mupp, dom två jullåtarna jag skrev om skriver du om i inlägget efter mej :P

Nu är jag hemkommen från jobbet, ska kila iväg igen, ska ju passa barn idag. då blir det idol o annan skit som går på tv skulle jag tro :) kunde det inte vart imorgon, då kunde jag tittat på robinson ist, mkt bättre :)

Idag kom det en kärring till jobbet som hade ett skäggstår på hakan som vart helt svart och jag lovar tio cm långt och lite självfall vart det på stråt oxå, hahaha usch. sånt ser man ju och drar bort om man hade haft ett sånt själv. måste vart lite smått utvecklingstörd :P

Jennie

En snabbis!

Hela familjen fet ær hær och "fikar" hos mej just i detta øgonblick!
Jag var bara tvungen att springa in på kontoret och berætta om dom. En mamma, en pappa och två barn.
Pappa tjock ær så stor att han skulle behøva två stolar att sitta på. Hans mage hænger ænda ner till knæna på gubben. Och så måste han vagga fram istællet før att gå.
Den ena ungen ær så fet att om jag skulle sparka till henne hade hon ramlat framåt och rullat hærifrån. Fast det skulle jag ju sjælvklart aldrig gøra. Så nu sitter de dær ute och frossar i sig varsin stor kakbit och ungarna dricker cola light, som om det skulle hjælpa!
Men det ær deras liv och deras val, ingenting jag kan gøra något åt. Mer æn att tænka før mig sjælv,
Jag hatar tjocka barn!!!
Jonna

Tänd ett ljus och låt det brinna!

Du är på andra sidan jooooorden. MEN DET ÄR SAMMA HIMMEL, samma jord domp domp domp domp domp. lalala. Tänd ett ljus!
Och det är precis vad jag har gjort. jag har tänt ett ljus för jordens barn. ett adventsljus, som räknar ner alla dagar fram tills ljus, precis som jag gör. ute snöar det och hela stan är full av julpynt.  Kan det bli mer jul än såhär?
Nu ska jag gå och jobba!
Hej hej Jonna
Jag vill ha mer jul ge mej, jag vill ha mer jul ge mej! Tusen stjärnor som tindrar, glitter så långt jag ser.. lalalala

Ge mej mer jul, ge mej!

Ah, stod o sminkade mej med julmusik som dönade i bakgrunden :)
Dagens låt är då : Adolphson & Falk med mer jul! eller Triad med tänd ett ljus. Jag kan inte bestämma mej så det får bli båda!
Kyss & Hej Jennie

"På radion sjöng dom om fred på jorden, jag ville tro dom slitna orden" sjunger högt med bla Niklas Strömstedt just nu :P


Barnvaktare

God morgon!
Här sitter jag, nyduschad, käkat frukost och druckit min vitamindrink, pratandes med Tobbe via skype. Hääärligt det dära ;)
Idagär det den stora barnpassaredagen, och det ska firas med att...(trumvirvel) passa ett baaaaarn :P nä, skämt åsido, jag ska passa pappas väns barn, lilla Anton på typ 8 månader. så det blir blöjbytning och nappflaskematning skulle jag kunna tänka mej. Men vi får ju hoppas på att det lilla knytet somnar vid en sex tiden, då jag kommer, så kan jag sova jag med :) För jag är trööött!
Det känns konstigt att vara barnvakt, det känns sådär lite tonårsaktigt att vara det. Jag känner mej lite för gammal för att sitta barnvakt. men så vitt jag vet så finns det väl ingen åldersgräns? ;P nämen, jag var alltid barnvakt när jag var 14-17 år, då satt jag barnvakt åt lilla ida och emma i göteborg, och då, då tjänade jag pengar. dom var nämnligen rika, så satt jag barnvakt en helg, så fick jag tre-fyra tusen.Plus två-tre tusen för att hitta på skojiga saker med dom. Det var tider det. Bästa extraknäcket ever! men barnen växte upp och behövde inte mej något mer :P

Dags att föna håret och lägga på ansiktet!
Jennie

Kort är bättre än långt

Jag skriver två korta istället för ett långt inlägg för att jag har fått höra så mycket snack om att folk inte orkar läsa när det är långt. ORKAR.. sen när blev folk för lata för att läsa?!
Jag kan vara världens tröttataste människa som någonsin vandrat på denna jord. Fast idag var jag värd en tupplur. Jag började jobbet 07.30 idag, så tidigt har jag inte börjat sen jag började jobba där.
Så jag tänkte att jag kunde vara värd en tupplur på någon timma. Men ack så fel jag hade. Jag råkade visst sova bort hela dagen/kvällen. från ca 17.00 till 22.30. Så nu kommer jag väl antagligen ligga uppe hela natten och glo på serier. typiskt. Nog om mej.  På lördag kommer mamma och jörgen till oslo för att lämna min älskade säng! Dom två är två riktiga guldgruvor, två pärlor som man brukar säga. Mamma ville att jag skulle maila en lista med saker jag vill ha från sverige. Så det ska jag göra nu. Det kommer inte bli en kort lista kan jag lova.
Jaja, god natt på er gott folk!
/Jonna

Min kariär började igår.

Mikaela ska bli känd genom tv och reklamfilm, jag sattsar på old fashion och ska bli känd genom radio. Igår blev jag stoppad när jag gick på karl Johan, det var en lång och smal kille som ville att jag skulle berätta om vad jag tycker om hacking. Korkad som jag är förstod jag inte att jag skulle komma med på radio. Jag trodde att det var ett fint litet skolarbete som killen gjorde, så där stod jag och skrattade och skojade och rökte, ja, jag rökte, rakt in i micken rökte jag. Efter intervjun var jag ändå ganska stolt över mig själv. Jag tyckte att jag hade svarat moget och eftertänksamt på alla frågor. Dock missade jag min ljuva stämma på radion pga jobb. Men jag är säker på att det inte var något att klaga på!
Jonna

Pippi Långstrump städning

Svettig o go ;) har städat hela lägenheten, dvs, dammat, tvättat golven och diskat ;) så nu stinker det rengöringsmedel här hemma, inte lika skoj då :P
Idag när Mikaela kommer hem ska vi ringa på lite lägenheter, får se hur det går. blir väl snål som in i helvete, för dyrt, det är det! Man får välja om man vill bo billigt, taskigt kök med balkong, fint kök utan balkong. Hm, ganska lätt, balkongen tar jag!

Jennie

Lunch

...Det blev inte Paradise hotel och frukost, det blev en lunch på stan med Cherie istället :) jag åt rökt lax på lantbröd med äggröra :) så jäkla gött. Nu städa! om inte något annat skoj kommer ivägen ;D

Jennie

Ledig med stort L

Så, nu vart hembiljetten bokad :) den 21 åker jag hem och stannar hemma i två veckor! Ni anar inte hur mycket jag längtar, det gör fan ont! Men nu har jag verkligen något att se fram emot, och det är bara 18 dagar kvar :) Dom dagarna kommer nog att gå jäkligt fort, för jag kommer jobba som en idiot nu i december, denna veckan jobbade jag två extra timmar i tisdags, en extra igår, en hel extra dag nu på söndag, så det blir lite mer än sex dagars jobb och nästa veckan och veckan efter det ser ungefär likadan ut :/ fast det är gött, det blir mer pengar till meeej och tiden går fort!

Nu ska jag upp ur sängen, kolla lite på paradise hotel som jag har tankat hem, för att jag missar det ju :P Sen blir det städa och dona för jag är leeedig idag(huh, nästa lediga dag som jag har är om sju dagar :/)

KYss Jennie

Mys Tisdag!

Igår var det som sagt 1:a December och det var ju tvungen att firas på något sätt. Så det fick bli tacos! Jag och mikaela var grymt duktiga som gick iväg i minusgrader för att inhandla hela kalaset!
maten satt som handen i handsken men både jag och mikaela tyckte att vi hade glömt något. Vi visste att vi hade glömt osten men det var något mer som fattades. Eller så smakade det kanske bara anorlunda för att vi hade norska grönsaker. vem vet?!
Nu sitter vi här och äter frukost ihop med ett tänt ljus mellan oss. Rikigt mysigt har vi det!
Här kommer lite uggly bilder från gårdagen




Min spya efter maten

/Jonna

1:a December!

Jag sitter nu och dricker mitt nyinköppta chai te, och har tänt adventsljuset som förfullt håler på att brinna ner till nr 1. alltså dag 1 av den mysigase månaden på hela året! bara 24 dagar kvar tills julafton!
Igår sov lilla Mikaela hemma hos mej! Vi gick iväg till coop och köpte lite götta. Sen laddade vi ner Ice age 3 och DEN OTROLIGA VANDRINGEN! Välrldens bästa film, jag skrattade, grät och njöt. två hundar och en katt som ska rymma hem. gammel jycken Shadow påminner endel om Lisas hund Casper tycker jag. Fast dom kunde ju ha bytt ut peters röst, den var ju förjävla töntig!
Nu ska jag slänga i mej mitt te och springa iväg till jobbet!
Ciao Jonna




TråkTisdag

Hejhej.
Idag är det jäkligt fint väder, men kallt som fan! och jag har en mattvättar dag idag :/ låter skoj! och är skoj! :P

Jag längtar hem, hem till sverige som fan! hatar egentligen att åka hem till sverige, för det är då jäkla jobbigt att komma tillbaka till oslo. Jag saknar verkligen allt hemma nu, men mest lilla tobbie :) usch, det är jobbigt. men imorgon känns det nog bättre igen. och sen så är det typ bara tre veckor kvart tills jag åker hem igen ändå, och då stannar jag hemma i typ två veckor :) aaaah! ska bli så jäkla gött!

Tänkte slänga in lite bilder från helgen, typ när jag, Anna, Lotta, Emelie och Malin hade tjejkväll och på Lottas så söta Chihuahua Wilmer :)


Lotta&Malin


Anna


Emelie


Lotta&Emelie


Lotta&Jennie


Anna&Lotta


Wilmerpluttinutten

/Jennie

RSS 2.0