Stranded in this spooky town

Halloween.. Massa spökelser och mördare ute på stan, själv ska jag klä ut mej till mej själv och gå på fest. Men först ska jag dra med mej jennie och mikaela hem till mitt hem och ha visning av lägenheten och dricka. Trevligt.
Nu sitter jag här i handduk och inget mer och väntar på nötterna.
Slog en pling till min kära vän Johanna Eriksson förut som blev förvånadsvärt glad över att jag ringde. Vi pratade lite om livet och a sedan på.
Den 19:e blir det tydligen hemfärd för min del till trollhättan. Jag har då inte vart hemma på två månader så det ska faktiskt bli sjukt gött. Jag åker troligen hem på onsdag kväll så att jag kan gå på Lippan på torsdag jiiiho!
Nu ska jag hem och dra på pary masken och ut och sprida blod över staden!
Puttin on the ritz Jonna


Altid redo!


seeeg

då var man hemkommen från jobbet nu då, har vart en seg dag, har vart som en zombie på jobbet idag, trött som satan! men men bara att glida vidare..

senare ska vi hem till jonnas nya boende, var precis o köpte öl till kvällens gång, måste börja köra ner lite på mitt drickande känner jag, lite förmycket nu de sista.. ne nästa vecka ska jag inte dricka en droppe!

igår kväll satt vi o kollade massa klipp på youtube disney filmer blev det, o vi sjöng med som galningar!

ville se ut som ariel när jag var liten :P haha!

PEACE
/Mikaela

god morgon, eller inte ...

hello..
satan i gatan vad sick and tired jag är :P Den goda rödvinsmaken sitter kvar o förpestar hela min mun :/ måste upp nu o dricka kaffi innan jag blir bakis eller till och med kanske full av skiten :P Om endast en havtimma måste jag resa mej upp från denna underbara varma säng! isch! Då blir det jobba järnet, med Mickis idag oxå, ska bli kul o se vad för slags humör hon är på idg. Kan slå vad om att hon är grinig som en liten trött unge! Och då är det jag som får stå ut med skiten, för emot andra så smilar hon på. Dom skulle bara veta! Jag själv får blickar från ett hörn som skulle kunna döda om det skulle vara på det viset. Då blir jag arg, så arg att jag skulle vilja möblera om hennes ansikte! Eller a, kanske inte riktigt så, men nästan!
Mikaela kan konsten att vara arg och irriterad, Verkligen!
Nä men vad fan, ett inlägg om Mikaela, fyfään, det var absolut inte meningen. Bara gled in på arga biet helt utan orsak. jaja, ska aldrighända igen!

Nu får jag fan lägga på ett kol, för nu brinner det i knutarna, som en vis man sa till mej en gång i tiden.

Kyss & Hej Jennie

Bag in tha box ;)

Hello ;)

Kom hem från jobbet för en timma sen ungefär, sitter här med min gravt alkoholiserade lillasyster, vi har tänkt oss att dra i oss det sista i bibben här, det är ungerfär 2,5 liter kvar, det blir lite rött från chile, smuggel vin skulle jag tro att det är :P Men funkar i krig!

Det blir en lugn helg för min del, har druckit några helger, månader och år i rad så det behövs lite vila från skiten :P höhö, men ett glas rötjut har ingen människa dött utav ;)

Fick idag äntligen lämnat in mitt skattekort och kontonummer på jobbet, så att jag kan få lön någon gång. Det var änna sista dagen :P Så den 16:e smäller det! Då jäklar! Money money money must be funny!

yada yada, nå gidder jeg ikke mer!

Kyss & klem Jennie

Dra på trissor

Vilken dag! Børjade med att jag børja jobba på colosseum kl elva, dær det var reda dårhuset. hur mycket folk som helst och kaos. slutade dær kl ett och vidare till steen och strøm dær det var lika mycket folk och sjukt mycket att gøra. først nu har det lugnat ner  sig och jag har fått æta och sitta ner før førsta gången idag. Det ær kul att det ær mycket folk och att det finns saker att gøra, men det finns æven en gæns.
Om en timma slutar jag. då blir det lite trøst shopping och sedan hem och vila. ska æven slå en pling till mina kusiner och kolla vad dessa mænniskor sysslar med.
Helg.. hade ju vart gøtt om man inte jobbade som en dåre. imorgon ær det påt igen och nya tag.
Nu ska jag  ta berget med disk som tydligen inte diskar sig sjælv.
Adjøkens Jonna

grekland!

Idag har jag o victoria vart på sandvika storcenter :) det var stort kan jag säga!
vi käkade mat på Egon, o bara myste :) pratade lite jobbideér också..

nu sitter jag här o lyssnar på musik, kollade lite resor till greklandet också, helena har ju "flyttat" dit, så blir nog att jag drar nu i december/januari, kostade ju bara runt 2000 tur/retur! Helenoo here I come!! :D

fan, veckan har ju bara sprungit iväg, redan lördag imorn :S vad ska man göra dåda? jo, jobba, dricka öl? eller dricka öl idag? vi får se på´t! nu ska jag iaf färga håret, ringa o kolla vad wisse gör, kanske leka med han sen?!

PEACE /mikaela

Skæms på dej Jonna!

Jag har vart så upptagen den sista tiden så att jag inte har haft tid att blogga. Det ær så att jag skæms før mig sjælv. Men men, nu har jag tagit mej i kragen och skriver några rader.
Min kæra væn Lisa kom upp till Oslo i fredags och stannade tills i tisdags. Det var kul. På lørdagen gick vi ut och dansade på barbeint. En krog dær killarna har skjorta och saliv i håret och står på balkongen och sprutar champagne. Men jag hade gør kul ændå. Søndagen dæremot var inte alls kul.
Efter Lisa hade åkt hem i tisdags drog jag och min nya familj till IKEA før att køpa nya saker till vår nya lægenhet som vi numera bor i.
Så i två dagar nu har jag førsøkt leka byggare bob, fast inte lyckats. Jag gav mej på en byrå igår och hade genast sønder den. men bra som jag ær lagade jag den igen.
Idag har jag æven vart ute på stan och søkt jobb. Jag kænner att jag skulle vilja kæna lite mer pengar och dærfør behøver jag byta ut mitt nuvarande jobb. Hoppas att jag får svar från alla!
mer æn såhær kan jag inte skriva just nu før kunderna kallar.
over and out! Jonna


Skallebank!

heeello!
Satan vilken huvudvärk jag har idag då :/ Vi vart ute o drack öl igår, var inte hemma förrens tre :P Men skoj var det allt! Det var jag, Mikaela, Jonna, Rasmus, Susanne o Jessica. Men Susanne o Jessica ville inte sitta på en bar o bara snacka så dom åkte in mot Oslo för dom ville tydligen dansa eller nåt :P
På måndag ska jag börja jobba på Byporten, och då får jag heltid :) Så jäkla gott! Då är jag o jobbar två dagar på Byporten och tre dagar på Stovner, på Bakeriet :) Det var nog det jag firade igår ;)

Idag är jag ledig, ska nog bara ligga ned hela dagen, jag har ju fått en släng av bakfylla idag, inte bra :P Så det blir nog ligga o kolla film på nya datorn :) Min lilla bäbis!

Usch, nä nu måste jag gå o mjölka mina stackars kossor på farmville ;P

kyss & Haj Jennie

(jag hade tänk o ta ett kort på mej själv för att visa hur risig jag var nu, meeeeen... näe, fööör risig om man säger så:P)

bara lilla jag igen!

ja o min finfina jobbtröja! eller vad tycks? ;)



nu kallar koki på hjälp! see you tonight kära folk! adjö.
/mikaela

sweet dreams

jag sitter fast, kommer ingen vart!
Vill ha mitt gamla hår tillbaks också!

ne nu måste jag hoppa in i en dusch, göra iordning mig o dra till jobbet!

OVER AND OUT


knock you down

m som i musik, sitter här o laddar ner lite ny musik, det behövdes kan jag ju säga!
lite beyonce, coldplay, jay-z o sist med inte minst kanye west! mmmh!

idag börjar jag klockan tre, så hela morgonen har jag bara myst med kaffe o musik :)

helgen började med elina david o iszabella :) sov där på fredagen, sen på lördagen drog vi till vänersborg, där var det oktobermarknad, men tröligt regn :/ så vid fyra-tiden började vi o dricka, elina o dave drog hem med lillen.. drog till klubben vid åtta/nio-tiden, var inte så nykter då.. men kul hade vi!  ne nu ska jag ut o ta en rök dricka mer kaffe, vara lite social mot jennie o susanne!

PEACE
/mikaela


....



en låt cherie ville att jag skulle lægga in :) bra var den också!

/Mikaela

heeeej igen!

Lite bilder från helgen ;)

Finsk tequila ;) sprit i en körv med senap

 

Ser gött ut :P höhö

 

Lotta, Emelie och Marcus :)

 

Emelie lekte fotograf :P

 

Marcus, Mickis o Lotta

 

Tobbe, Anna, Tony & Bettan

 

/Jennie



öh Sorry!

Hej! höhö. inget inlägg på länge :P denna gången var det mitt fel också! Nämen jag åkte ju hem i fredags efter jobbet, har haft mycket o göra hela helgen. så har glömt bort mycket. Men idag ska jag tillbaka till Oslo, som jag egentligen inte har någon större lust med :P men men..

Fan vilket kalas det blev i Lördags, vi började dricka vid två tiden tror jag. när klockan var halv fem fick jag hålla mej lite lugnt, för då var jag bra i gasen redan :P allt blev så himla konstigt i lördags, pga att man började dricka så tidigt då, för när klockan var halv tolv låg jag redan i sängen :P Tobbe sov redan när jag kom, så han hade visst gått ännu tidigare, haha. Då var jag full i huvudet & full i magen för jag gick till torget o köpte tre kokta med bröd :P hahaha
Igår var det en skön jäkla slappardag! Först var jag o Tobbe på cult på morgonen o käkade frukost. sen gick vi o handlade lite mat och götta och JULMUST !! Fan vad gott det är asså! Och i Norge har dom ingen julmust, bara äcklig jäkla julebrus som smakar tuttifrutti :P nämen, sen gick vi hem, grejade med min nya dator som jag fick utav Tobbe :) Kollade på alla avsnitt utav Ensam mamma söker som jag har missat, nu gillar Tobbe också det :)
Senare kom Mikaela som fortfarande var full, hon hade väl festat till morgonen skulle jag tro :P Glad att inte jag gjorde det!!
Mikaela åkte tillbaka till Oslo redan igår, för on skulle jobba idag. Faen vilken ångest hon hade, sitta på en buss först till trolhättan, vänta där i 20 minuter sedan vidare till Uddevalla Kampenhof o vänta där i 20 minuter för att senda åka bussen till Torp o vänta där på bussen till Oslo. Sitta på den bussen i tre timmar, skoj det ;) Medans hon var ute o åkte lite buss, låg jag i soffan med en godiskål på bordet o bra på tv :P höhö, men idag är det min tur, fast idag är det nog lite bättre bussförbindelser förhoppningsvis!
Men faen vad gött jag kommer ha det på bussen, har tagit hem en och en annan bra rulle, som jag ska kolla på ;) så jag längtar nästan lite :D

Nä du, nu ska jag dricka mitt kaffe o röja lite här hemma :)

kyss o haj Jennie

Öppen spis ger ljus i vardagen

Nu är jag helt slut, har flyttat hela dagen. och nu fick jag ta en paus för att traska hem till mikaela och hämta min efterlängtade mobilladdare. Hur klarade man sig förr egentligen? inte ens en dag har jag gått utan mobil och det har vart svårt måste jag säga. men nu är problemet löst, Nu behöver det inte vara svårt för mej längre.
Jag tänkte bara medela alla kära läsare där ute att jag inte kommer kunna skriva någonting på bloggen denna helg, för vi har inte något bredband ännu i den nya lyan så det blir inget bloggande där inte.. Ska försöka få tag på en dator nästa vecka så att jag kan skriva. men jag lovar inget!
Med det sagt önskar jag alla en god helg!
Lev väl och simma lugnt!
puss och kram //Jonna
Och jennie, idag har jag bloggat tre gånger, så försök inte ta åt dej all ära!

Jay-Z



mycket bra låtar på hans nya album må jag säga :) fyfan!

nr.ett Young Forever - Jay-Z
nr.två Empire State Of Mine - Jay-Z feat Alicia Keys
nr.tre Hate - Jay-Z feat Kanye West
nr.fyra Run This Town - Jay-Z feat Kanye West, Rihanna

eeeeh, hela skivan är kanon!

Nu blire packa vidare, sen götta mig i ett solarium :)

adjöken fröken! /mikaela

Lisa, kära Lisa

Du skriver att du bara saknar mej lite och bara ibland. Men bara jag vet hur det är egentligen. Men eftersom att jag är en sådan bra kompis kommer jag inte skriva det här i bloggen.
Ses imorgon Lisa, och trots alla dina brister och att du är kändis i lilla trollhättan saknar jag dej med!
//Jonna

Viktigt medelande!

Jennie och Mikaela! om ni läser detta så har min mobil dött och min laddre är antagligen hemma hos er.
Och jag behöver den nu! Så ring rasmus, andrea eller niklas! vi håller på att flytta så vi är i lägenheten som bara är en vindpust från er så jag kan då komma och hämta den på direkten!
over and out Jonna

grus i ögonen

Ah! Jag är trött! var tvungen att gå upp nu, ska tvätta, och det ska jag hålla på med tills jag börjar jobba, inte såå kul :/
Nu ska jag slänga i mej massor av kaffe, äta en macka o gå ner till den jäkla tvättstugan där alla snor andras tvättider! Det är sant, alla är tjuvar som bor här! Men nu jäklar är det min tvättid, och den ska jag ha för mej själv! Ingen kan stoppa mej!

Idag blir det till o jobba sent, slutar elva, så är väl hemma vid tolv, wiho! Det är den här rean, Ellevilledagerna som spökar, vi ska ha nattöppet idag, fast jag slutar lite tidigare för att t-banan slutar gå tolv då jag egentligen skulle slutat.
Imorgon jobbar jag från elva till fem, efter jobbet blir det direkt hem och hämta väska för att sedan hoppa på första bästa buss hem till Sverige :)

Jag är för trött för att fortsätta skriva, återkommer väl senare, som bara jag gör :P Jonna skriver kanske ett inlägg om dagen, Mikaela ett i veckan och jag skriver ofta jag :) typ två om dagen! Det är jag som ska ha en klapp på axeln för duktigt uppförande :)

Over and out Jennie

Flytten är nu ett facktum

Jag har tagit lite paus i allt packande för att äta mackor, ta en liten en och självklart skriva på bloggen.
Vi som bara skulle flytta lite småsaker i veckan och ta allt  helgen har blivit spritt språngande galna och ska flytta allt imorgon! Det gick inte att hålla ut ända tills helgen när vi har fått nycklarna. Så jag och andrea tog på oss jobbhandskarna och packa hela kvällen. Men nu framåt kvällskvisten börjar man allt känna sig lite sliten, tur att jag slutar tidigt imorgon så jag kan åka hem och packa färdigt då istället för nu orkar jag inte mer. Vi skulle egentligen inte flytta in i den nya lägenheten förän om två veckor men vi drog en liten luriss och sa att vi skulle måla om. Men ack så lurade dom blev för det tänker vi inte göra. Det får bli ikea med en gång annars kommer mitt rum bara bestå av en madrass, en matta och en resväska. köps inte, jag måste ha möbler.
Jag säger som alla andra, jag älskar spotify!! man kan ju lyssna på allt! just nu sitter jag och lyssnar på Håkan hellströms alla låtar, som bara är för bra!
Imorgon får det blir ett samtal till mina kära kusiner som ska få hjälpa till att bära flyttlådor. Hoppas dom slutar tidigt bara. det hade ju vart trevligt att få träffa dom lite innan båda två sviker mej för sverige. men men, jag ska allt klara mej, Lisa kommer ju på fredag. då blir det fest för hela slanten! wiihoo!
Nä nu ropar sängen på mej
-Jag ger dej min morgon. Som håkan säger..
God natt //Jonna


Hjälp!

Jag vill hitta mej en vinterjacka! Men vart jag än kollar så hittar jag bara skit! Jag vill ha en helt jävla vanlig jacka, som är varm! Dom jag har hittat kostar fan skjortan! jag är snål! :P

Förut när jag åt, så isade det till som fan i min tand, tänk om jag har fått hål? jag vet inte hur det känns för jag har aldrig haft hål förut :/ faen, detta var det sista gratisåret för mej hos tandis! är det ett hål jag har så är det sån jävla otur! ska såklart komma när det kostar pengar!

Sen så är jag jäkligt sugen på lite chaithe, men jag har ingen mjölk! Det är kallt och regnigt ute, fan heller att jag springer ut! förut var jag nära på att göra the och hälla i matlagningsgrädde :P Det kan ju inte smaka något vidare väl? Någon som vet? svara fort! ;P

Mikaela är för rolig, hon vill gå runt på oktobersmarknaden på lördag o smygsupa tidigt på morgonen, Vin dessutom :P Vi får se på det Mickis, du vet jag är inte den som säger nej ;) Nu är det hennes tur att gå till bolaget, hon är ju 20 jordsnurr nu den lilla dockan :P höhö

Om man kanske skulle göra sej lite kaffi istället & ta en rök on the balcony ;) Det låter oxå gött!

Kyss & hajj Jennie ;)


E som i Elleville dager

nu ska jag snart dra till jobbet i min finfina gula tröja!

i helgen blire sverige, och lek med elinas dotter :) har köpt en rotta och en fin hjärtkudde till henne!

/Mikaela

Ge mej en liten en

Manus eller ej, jag skriver iallafall till skilnad från mikaela som bara går in och läser om vad vi har skrivit. Jag tycker snart inte att hon ska få vara med på bloggen längre om hon inte skärper till sig. det var ju hon som pratade om att skaffa sig en och när hon väl har en kastar hon bort den som en vante i snön. Skäms mickis!
Jag har alltid cigg, och när jag bara har ungefär tre kvar så köper jag ett nytt paket. Men igår lyckades jag faktiskt glömma det. Så när jag fick ett trevligt samtal igår natt som betydde kedierökning hade jag bara en kvar som snabbt gick åt. och nu sitter jag här ciggtomt är det i alla mina fickor och inte en enda liten så långt ögat kan nå. Men det är väl egentligen bra antar jag. borde kanske sluta nu när jag inte har cigg. Så kommer det inte bli, jag kommer springa direkt ner till affären innan jobbet och köpa ett stort paket röda prince, såsom alltid.
idag jobbar jag till 19.30.. förjävla roligt ska det bli, nooot!
Nä nu ska jag föna håret, plocka in frukosten och bege mej iväg.
Adjö //jonna

Trööööött.

God Morgon!
Jag gick upp ur sängen satte på kaffe och gick och la mej i en annan säng :P trött!
Igår stängde jag på jobbet första gången heelt själv, förra gången var jag bara halft själv :P Men jag hoppas att det gick bra, det känns bra iaf :P
Idag är jag ledig, så jag ska vila upp min fot, jag vet fan inte vad som har hänt, gör skitont när jag har gått mycket, måste halta då :P Nä men den ska jag vila iaf så jag är antagligen upptagen hela dagen :P höhö men imorgon jobbat jag o då jobbar jag till elva för vi ska ha nattöppet :) sen jobbar jag på fredag med, får åka direkt efter jobbet till skethålan vänersborg och till Tobbe :) Härligt :) som jag har längtat! Det är redan en månad jag har vart borta! Det går så jävla fort!
Nu ska jag göra mej & Mickis frulle ;)

bajbaj Jennie

Jonna är FÖR rolig :P

-Hon skriver sina blogginlägg från ett manus :P Arma tös! Hon har det inte lätt.

Igår var jag ledig, Och hade absolut inget och göra, förutom att städa, men då hör Jessica av sej, en gammal kompis som oxå bor i Norge nu. Så vi möttes upp på en fika, som Mikaela knödde sej in i oxå :P Senare bestämde vi oss för att gå o köpa mössor på HM, när vi är där, så hör Mikaela en bekant men jobbig röst och jag ser en bekant men ful jacka, Det var ju fan Jonna som oxå var lite shoppingsugen som man bara stöter på i en liten stad som Oslo :P Sen gick vi till Burger King för o götta oss, Alla var lite lätt övertrötta tror jag, för det bröt ut i gapskratt heela tiden, skoj :D
Sen åkte Jessica hem, Jonna hem och även jag och Mikckis.

Idag har några jävla dagar som heter Elleville dagarna börjat. En jättestor rea som pågår i hela Norge tror jag, varje år. Gult är Elleville dagarnas färg, så då ska jag stå och jobba i dag med en påskgul tröja, ballonger o allt möjligt :P höhö tydligen så kommer det vara myyycket folk :) ska nog bli skoj! hade vart jäkligt gott!

Nä, nu ska jag gå upp o dricka mitt kaffe & bre mina mackor, förresten vet ni vad smörgås heter på norska? hihihi Påsmurt :P hahaha, det ordet änvänder man o hör mycket på jobbet. börjar nästan alltid skratta lite inombords :P så fult!
Kyss & haj Jennie


Mikaela ville köpa denna mössa, men jag stoppade henne i sista sekund ;)


Jessica med finfin pälsmössa :)


Jessica & Jonna på Burger King


Haha, Mikaela tuggar som en häst & jag är lika snygg som vanligt ;)


00.00

Jennie och mikaela är ju förjävla roliga. Igår när vi alla tre hade legat bakis hela dagen som tre lik, ville vi ha kebab. Så jag och mikaela traskade iväg och köpte kebak, hyrde film och köpte även lite snask. kebaben visade sig vara det vidrigaste jag har ätit men colan slank lätt ner.. Efter maten och innan filmen var allt frid och fröjd och jag skulle göra saft till oss. Då bröt helvetet los i vardagsrummet, Mikaela slog till jennie i ansiktet och självklart skulle jennie ge det dubbla tillbaka och slog till mikaela, så fortsatte det tills jennie gick över styr och sparkade till mikaela så att tösen bokstavligt flög ur soffan. sådan syskonkärlek. tur vad väl det att jag fortfarande var på bra humör. så jag och saften försökte lätta på stämningen genom att vara någon slags mellan hand och prata så bra om wallander filmen. 
Och från att gå från världens ovänner till bästa vänner på mindre än ett dygn är också bra gjort tycker jag, för idag när jag slutade jobbet gick jag till H&M, då träffade jag dom två mupparna där glada och hade det trevligt. 
varje måndag kväll visar norska tv 3 två avsnitt av sex and the city och jag blir lika inspirerad varje vecka att skriva bloggen efteråt. om jag vore lika bra på att skriva som carry så hade jag vart rikare än blondin bella just nu, men dessvärre är jag inte det, men ni vet vad man säger, övning ger färdighet.
Imorgon får vi nycklarna till nya lägenheten så i veckan blir det lite smygstart på flytte och tills på måndag ska vi vara helt färdiga var det väl planerat.
Nä nu får det bli en liten fin en och sedan blir det sängen som flåsar mig i nacken för tillfället, det är ju trotts allt en dag imorgon med. och imorgon har jag bestämt mig för att jag ska ta en tur till Steen och Ström och kolla läget, upptäckte idag att det är sju våningar, jag som alltid har trott att det bara har vart tre.  det känns inte så bra att jag jobbar i ett köpcenter som jag inte vet ett skit om. så imorgon blir det orientering på steen, och kanske ska man slänga ut en slant på en ny parfym. För en måste ju få leva lite också. 
Jag återkommer om det. 

Natti natti 
//jonna


städning pågår (snart)

Heeej!
Jag ligger i soffa och kollar all skit på tv :/ så skoj :D hade tänkt att börja städa direkt jag vaknade, men shit! Jag är nog lite bakis idag med, tur att jag är ledig :) Men! jag ska städa, nu... snart!

Faen vad jag längtar till Onsdag, då åker jag ju hem :) Men det blir nog ingen Mustasch i helgen, hoppar det. blir fest hemma istället :) gott det med.

Nä fan, jag är så slö så jag orkar inte ens ligga i soffan o skriva på bloggen :P

Goodbajjs Jennie

Bakruset har gått över!!

Heeeej!
Fan inget bloggade alls idag, slå dom andra sen! Men jag kan skylla på mitt bakrus idag, kramat holken heela dagen, usch!
Men skoj hade vi igår! Jag o Jonna satt hemma till halv tolv, drack o tjöta som fän. sen drog vi till Mickis som var hemma hos Wissam, vi satt där i någon timma tills vi bestämde oss för att dra till ett ställe som heter The Villa. House krog, inte min stil. fick ont i huvudet och i öronen :P jag hörde tinitus komma! :P
Innan krogen såg vi Jonna sitta o kissa på ett torg och vi dansade polka med några Zigenare som var gatumusikanter, skoj mikaela gav dom svenska pengar den snåle jävla norbaggen!
Efter krogen som stängde tre eller fyra drog vi hem till Wissam igen o efterfestade till sju åtta någon gång, vid elva var jag hemma imorse :P fan vilken natt, men fan vad jag har skrattat. Jag är nog den roligaste jag vet! bara matar skämt hela tiden. är som en maskin ;P

Idag har vi bara sovit hela dagen, kollat på lite tv, spytt och sovit. Vi åt äcklig norsk kebab förut, det var äckliga köttknurtar som var svarta och gråa :S aldrig igen. Hyrt film har vi oxå gjort, blir någon jävla wallanderfilm sen med pillirumpenbågar och chips :)

Idag fick även Mickis o Jonna testa på o ha långt hår, hahaha usch fult!

på Onsdag åker jag hem, gott! fan jag ska ha så tråkigt som möjligt, då går tiden saaakta :)

Nä, nu blir det filmen!

Kisses Jennie


Jonna & Mikaela med negervakten :P


Inne på Dasset!


Mikaela idag med låångt hår ;) höhö

Öl & snygg frill!

Nu är jag nyduscha och snögge! ;)
Glad är jag oxå!
Kolla själv ;) höhö kyss Jennie

fotvärk!

Heey!
Nu är det Jennie här ;)
Fyfaskien vilken dag på jobbet, var på ett annat ställe idag o jobba, i Alna. Det var liiite mer och göra än vad jag var van vid :P En bra dag på det andra cafét ligger kassan på 20-25 tusen, här låg kassan på 45-50 tusen idag! PÅ ETT CAFÉ! fatta! men nu är jag hemma och lycklig :) en öl i handen o väntar på att duschen vill ha mej ;) för sen blir det party igen, och idag ska jag festa för imorgon är jag ledig :) gött mos på det aZZå! Jag ska vara så full så Mickis o Johnny ska få bära hem mej ;) Jennie gillar´t!

När jag åkte bussen till jobbet idag såg jag en väldigt rolig restaurang, Indisk var den och heter "Lilla gutta från calcutta"! hahaha, så jävla fult :P Där ska jag käka en vacker dag!!

Nä, nu ropade duschen på mej, dax o sticka!

Kyss & haj!


HEJ!

Hej!
Det har vart en hård dag idag. förjävla trött och en gnutta bakis har jag vart.
Igår blev en riktig höjdarkväll, slutade jobba kl 16.30 och eftersom att det brann på natioalteatret och var kaos i stan eftersom att dom hade stängt av alla t-banor och trickarna gick lite som dom ville, så fick jag köra på en powewalk ner till staden och träffa micke och jennie shoppa stressa stressa och stressa hem slänga mej in i duschen och fixa till mej. Fick på mej mina nya klackskor som jag har köpt och sen hem till jennie och mikaela och sen till majorstua för att äta på yayas men allt om det har ju redan jennie skrivit allt om så det behöver inte jag göra.
efter den supergoa middagen åkte jennie hem och jag och mikaela drog vidare till en krog som hette villa. Trevligt ställe det där.
där hängde vi ett tag tills mikaela åkte iväg på efterfest och jag hängde kvar med en trevlig prick som jag träffade, när det stängde blev det en liten promenad med pricken och sen en taxi hem eftersom att jag skulle jobba idag. så jag kom väl i säng runt femsnåret.
så som sagt blev det ett helvete i början på jobbet, men efter en trippel kaffelatte och några våfflor mådde jag bra igen.
nu är jag hemma och tänkte skriva lite om "the big city life" ikväll blev det fest igen så nu blir det att öppna första cidern ta en liten en och sen hoppas att kvällen blir lyckad!
imorgon blir det idol repris kl tolv och efter det tillhör jag bloggen hela dagen! SÅ LÄS
over and out jonny-jävel

praktikanten Jerry!



/Mikaela

heeej

jag är lite lätt bakis idag.. blev en del goa drinkar igår :) vilken kväll det var, haha!

nu sitter jag här, trött som fan, måste snart springa ner till tvättstugan. det ser ut som faen här hemma, måste städa med, köpa öl, köpa cider, gå och sola, gå och handla! fullt upp! men är ju faktiskt ledig idag, gött gött! ikväll bär det nog hem till wisse sen ut på byn :P jennie slutar halv sju, jonna halv åtta, så det blir nog stress idag igen, eller om inte jag drar till wisse tidigare, vi får se på´t!

nu ropar trätten
! adjö /Mikaela

Nu är iaf jag hemma från middagen och goda drinkar, det är ju en dag imorgon oxå, och jag ska jobba(vågar fan inte riskera att vara så bakis så att jag ligger o spyr, som jag brukar göra :P). Mikaela och Jonna drog vidare till en annan krog. Jag ligger här hemma i soffan nu, mätt och god efter jäkligt smarrig mat och goda drinkar! Blev en eller fyra Mojitos :)

Stället vi var på är en skitcool restaurang, ligger i Majorstua. Ägarna är tre svenska killar som har bott i Thailand några år och ville starta en Thairestaurang, allt från stället är hämtat med containrar från Thailand, helt plötsligt kan musiken tystna och det blir helt svart, börjar regna och åska. Dom har olika plaststolar, olika bestick, blasttallrikar och allt är bara så jävla skönt! Bambu överallt :P

Nä men imorgon ska jag jobba på ett annat ställe än vart jag har jobbat förut, det är samma café, men liger i Alna, tydligen det cafét som har mest att göra och är tydligen stort as hell :P Liite nervös, men ska nog gå bra. Det värsta är väl att jag har ingen som helst aning om vart det ligger eller hur man tar sej dit :P men jag börjar tolv så jag kollar upp det imorgon.
Jag ska kanske få jobba där mer sen om det går bra, så att jag äntligen kanske kan få heltid :) hade inte vart fel!

Nu ska denna gamla björn gå o sova! förresten, jag låna ett par klackedojor utav Jonna idag, och fan säger jag bara! jag har inte gått i klack på år! och det känns! Det var väl bara sisådär två centimetersklack :P höhö Men helvete! Jonna och Mikaela mobbade mej hela kvällen, jag gick som en kärring och klagade hela tiden, saknade mina plattfote convers! Dom själva dansade runt på 10 cm klackar :P hahaha! Skoskav på både stor- och lilltå, plus hälen :P

over and out Jennie the cop!


Här är bild från krogshowen jag o Cherié vart på i Torsdags! Skitskoj :)

Mikaela & Jonna på Yaya´s

Jag med Thailändsk öl, Tiger ;)

Jonna På Yaya´s

Mikaela hade letherpants på sej ;) Grr..

Min Mojito, gött as hell!

jonna i en tuk tuk, exakt där hon hör hemma! Kör mej!

Heey!

Stress stress stress!
Jag är stressad! försöker tillochmed skriva fortare!
Vi ska ut och käka o dricka på en thairestaurang. den är tydligen skitfräck! ska ta massa kort! Lovar! skulle ringa o boka bord där idag, men det gick ej, för dom hade redan över 200 bokningar klockan åtta nio :P så vi får försöka köra på en drop in. annars blir det baren!

nä, jag får skriva mer imorgon! hinner inte nu!

kyss Jennie

Kors i taket

Vad har hänt med bloggen? Den är ju söt och fin nu! inte som ett stort monster som slänger sig på skärmen längre!
Såg också att vår statestik har ökat, ännu roligare. trevligt trevligt.. fast lite mer komentarer hade uppskattats, gärna frågor med.
Igår hade jag en extremt dålig dag. men man måste väl få ha det också?! idag däremot har vart en toppen dag, tiden har bara flugit fram på jobbet och efter blev det lite tjuvstart på den årliga höst shoppningen, det blev en höstjacka, ett par skor, en tre meters lång halsduk och en hippiväst, och en fin fin present till lilla mickis som hon ska få imorgon.
När jag kom hem bjöd andrea mej på mat. Kött, ris och bearnaisesås. Göör gott, jag kommer inte ihåg när jag åt kött sist. inte bra. jag måste ha järn i mej. får väl gå ut och bita någon i halsen, suga blod och kalla mej edward Cullens fru.
Jag råkade även duscha slut på allt varmvatten förut, då blev det jobbigt, fick tvätta ut balsamet i iskallt vatten, det var så kallt att det känndes som att det brände i huvudet.
Satt och kollade lite i min kalender förut och ränkade ut att jag inte kommer kunna åka hem förän den 22:e noveber.
tur att lisa kommer nästa helg och familjen den 7:e. annars hade jag väl få rymma hem till trollhättan.
jaja, nu får det blir en cigg och sen sova, det är ju trotts allt en dag imorgon med, med höga förväntningar och en ny gadderob att inhandla :) jag återkommer om det.

//Jonna

....

Satan, jag fattar noll. Försöker fixa lite med bloggdesignen, MEN för det första så är det såå boring, och sen så är det svårt! Inget blir rätt och funkar något så är det ändå något som fattas. Jag lägger ner nu! Orkar verkligen inte.

Lyssnar på Nationalteatern, det var länge sen, och det är synd, för dom är förjäkla bra! Förr lyssnade jag jämt på dom. När jag var tio gick jag ofta och sjöng på  hela "kolla kolla" haha :P

Jag längtar verkligen till nästa helg, för då åker jag hem! Äntligen. Ska försöka åka hem så tidigt så möjligt på veckan. så jag får mycket tid hemma :) Ska ta med lite grejer tillbaka till Oslo som jag glömde sist. Som mina crocks, ah det ska bli skönt och jobba i dom. De är som bomull om fötterna ;)

Mikaela är förjävla rolig att dricka rött vin med, hon får sånna fylleläppar(hahaha jag börjar skratta bara jag tänker på det). Men dom blir verkligen lila, och det räcker med ett glas. Både tänder och läppar. Jag ska försöka smygfota det någon gång så ska ni få se.
När hon vaknar på morgonen dagen efter så är dom fortfarande lika lila, så ingen idé att ljuga för chefen! Hahahaha!
Min fylle-lillasyster som jag får ta hand om, annars slutar det nog illa för henne!

Jennie

Torsdag.

Heeeeeej!
Nu är det Torsdag och här sitter jag! alltid lika glad :)
Igår var det ju premiär av Fame filmen och röda mattan. Det vart trevligt, men lite pinsamt att gå på mattan, det hängde en massa folk runt den, och kollade alla som gick, redo med kameran ifall det kom någon kändis och där kom vi tre. hahaha vi blev allt fotograferade! Vi sprang in fort o satte oss vid ett bord och drack lite öl. Filmen var väl inte den bästa, inte min smak. Och goodiebagen man fick, hahaha, det var lite tuggummi, tre dagars prensentkort på ett gym, en göttebit, och provparfym från Puma.
Efter filmen gick vi till peppes, käkade pizza och delade på två karaffer rött :) Jävligt gött. efter det gick vi hem. Utanför oss typ vart det fullt med polisbilar. Vi tror att det brunnit i en buss eller något, för det stod en buss där och blinkade. Och det luktade smällare som Mickis sa :P

Idag är jag ledig och Mikaela börjar jobba vid två tror jag. vet inte vad som ska göras. Men ikväll blir det krogshow för min och Sheriffens del. Mikaelakan inte följa med. Och på fredag ska vi ut och äta på Yayas, en Thailkrog :)

Nä, nu får jag dra vidare!

Här är lite kort från gårdagskvällen.

Jennie


Mikaela hemma när vi ska åka.


Jag.


Biografen.


Röddamattan.


Mikaela & Cherié tar en öl inne på bion.


Mycket folk!


Det bjöds på en dansuppvisning innan filmen.

Slå era kloka huvuden ihop

Det är inte jag, det är du.. Jag gör slut.
och sen kom tomten med knark...
jag fryser och är göör depp. Vetefan vad det är med mej, har vart jätte irreterad hela dagen. Det får bli en riktig tjejfilm där drömprinsen dör i slutet så att jag kan få gråta ut och må bra sen. Typ "a walk to remeber" fast i denna film är det ju tjejen som dör. ja, den får det bli. passar mej perfekt denna mörka kväll..
Alla andra dagar brukar jag ha så mycket som jag vill skriva om i bloggen, men inte idag, kommer inte på ett skit som jag vill skriva om. Kanske börjar bli sjuk?!
Men imorgon kommer jag må bra igen, om jag lever då, kanske fryser ihjäl.
Peace Jonna
(måste också byta design på bloggen, den ser ju förjävlig ut..)

?

Hej!
Vettefan vad det var med blogg.se igår, jag kom inte in på hela dagen. hade lite dåligt samvete över det och låg med ångest hela natten(höhö), nämen nu funkar det så nu tar vi nya tag vettu ;)

Jag vakande nyss och klockan är halv tio. Jag ska ner till stan och möta Jonna, hon ska följa med mej till banken, handelsbanken då. Jag var på banken igår och det gick skit! satt där i en timma och det var en mupp som satt i kassan, satt o blinkade med ena ögat hela tiden till mej(flörta hon med mej? :P), sen funkar inte mitt leg, för att det endast var ett leg, hon behövde ett pass. MEN mitt leg är ett idpassleg! som jag har köpt hos polisen och det SKA funka, för det gjorde det för Mickis ju! sen får jag inte öppna ett konto pga att jag inte har en norsk adress ännu! Jävla Dnb nor! så det blir o testa på handelsbanken idag. Cherié sa att det skulle funka där, eftersom jag har handelsbanken i Sverige. Hoppas det!

Idag är det även tvättid, men jag får nog skita i den, för ikväll är det ju Fame filmen o röda mattan. sköj! så då blir det te och kamma burret och borsta tänderna ;) för en måste ju vara fin!

Nä, nu måste jag gå in o duscha, vattnet står ochh rinner och jag har lite bråttom, Jonna står och väntar!

KYss&Klem Jennie

Always famous

Hej och hå!
Idag har jag hunnit göra mycket saker ska ni veta. Jobbade, Fick ringa efter vakten för att det kom in två pundare och satte sig och började mecka med något som verkligen inte var fika och jag vågade inte köra ut dom, så jag behövde en stor och stark man som ville göra sig förtänt av sitt jobb. Sen fick jag en rejäl utskällning av en gubbe som tyckte att jag tog alla hans pengar.. Jag som trodde att gubben skojjade med mej stod där och skrattade, det gjorde honom bara ännu mer förbannad så han tog sin fika och gick. Kanske var lika bra det.. Efter jobbet ringde mikaela som också slutade kl tre. Vi bestämde oss för att mötas på järnbanetorget för att fönstershoppa. Med andra ord, titta ut allt som vi ska köpa på fredag när vi får lön. :) KUL ska det bli! jag slutar 16.30 på fredag så då blir det att slänga sig på första bästa trick, möta mikaela, shoppa, hem, duscha, pudra näsan, göra något åt håret och sedan slänga sig på nästa trick hem till jennie och mikaela för att sedan gå ut och äta och leva lite.
Men en dag i taget, det är ju inte fredag än..
När jag kom hem från fönstershoppningen frågade rasmus om jag ville följa med till IKEA, och självklart ville jag det, även om jag bara hade 100 kronor på kontot så skulle det ju blir kul att få drömma lite och få lite inspiration till mitt nya rum. och så sant som sagt, det fick jag.
Vi har även fått ett JA till att få flytta in i lägenheten en vecka tidigare. Så nu flyttar vi om en vecka på lördag! Och gud vad vi längtar, vi pratar om det hela tilden, och jag tror att vi alla är lika trötta på våran nuvarande lägenhet.
Till flytthelgen kommer även Lisa upp och hälsar på/hjälper till. Det ser jag fram emot nästan ännu mer. Har ju inte träffat henne sen Augusti och det känns ända in i ryggmärgen nu faktiskt.
Eftersom att jag inte hade tänkt att åka hem till trollhättan på ett tag, ska hela familjen komma upp till mej och hälsa på istället. Den 7:e november var det väl plnerat..
Nä nu blir det te och macka!

Kyss /Jonna
(rubriken är ungefär så jag inte känner mej nu)

Britt-Marie


Hahaha, den är såå rolig :)

/Jennie

God dag!

Då sitter man här igen som så många andra dagar, äter samma frukost, kollar på samma saker och lyssnar på samma musik.
Jag undrar om det är något som alla människor har inbyggda i sina huvuden att kunna göra samma saker varje dag utan att bli så trötta så dom inte står ut längre?!
Idag ska jag jobba, på steen & ström. Ska bli kul, ser alltid det possetiva i alla trevliga damer och blinda gubbar som kommer och vill fika hos mej.
exakt åtta minuter kvar tills jag måste gå..
Jag är lite avis på jennie och mikaela denna vecka faktiskt, som ska få gå och kolla på en av världens bästa filmer (tror jag) och få gå på röda mattan och grejer. själv ska jag ränka ner varje dag, varje timma, varje minut och sekund till fredag. Då är det lön! Ska även tala med chefen idag och fråga om jag kan få jobba tidigt på fredag, så att jag hinner åka inte till stan och köpa något nytt innan vi går ut och tar oss lite mat och firar mikaela en gång för alla! Men sen måste man ju även tänka på att det alltid kommer en dag efter också. som jag naturligtvis ska jobba på.
jaja, nu ska jag borsta tänderna, ta på mig mössan och gå ut i det kalla!
good bye! //Jonna

Aah.

Fasiken vad trött jag är! Ändå vaknade jag av mej själv nyss, och kan inte somna om. Så jag sitter här i soffan med datorn i knät och Simpsons på norska är på tv.
Idag är fanskapet ledig(med andra ord moi), vad ska man hitta på? börjar bli skitless på dessa tråkia lediga dagar, okej, "det finns aaaaaalltid något att hitta på i en storstad", men jag är själv och min fantasi är inte den bästa! Det blir iallafall en långpromenad idag, det är en sak som är säker, med tanke på att vi bara satt inne igår och mögla :P

Den här veckan blir nog bra, Fame bion och röda mattan på onsdag och någon smygpremiär av något slag på torsdag. När Cherié berättade om Torsdagen så snappade jag bara upp att det fanns en bar där, så det blir nog skiitskoj :D Och till helgen kommer kanske Far, då blir det ut och käka hela helgen och ett jävla fyllekalas :P Han är som mej, gillar att ta till flaskan ;P hahaha
Helgen efter det åker jag nog hem, för då händer det oxå en rolig grej :P Mustasch i Göteborg! woho, det blir tredje gången jag ser dom nu då, men man kan faktiskt inte se dom för många gånger. Så jävlabra är dom!
Egentligen hade jag velat åka hem helgen efter det oxå :P för då är det oktobermarknad hemma, alltså partey hela dagen :) men men, vi får så, hellre Mustasch än marknad, och hellre lön :P

Faen, jag saknar den däringa jättebraiga reklamen som gick i Sverige, du vet "Pappa, vad betyder Kamasutra?" "Men pappa vad faskien är det här? tanten är ju naken" hahaha, en utav tidernas bästa reklam!

Nä nu får Jennie gå och göra lite kaffe till sej själv, för här kan hon fan inte sitta hela dagen!

Bajbaj Jennie


Åh, här har vi ju mina pöjkar ;)

Bakis och äcklig!

usch ad dåligt jag har mått idag! har legat i soffan och kollat på the city hela dagen och inte orkat röra på mej.
Igår ble det kalas i vårt lilla hem. Först match Sverige-Danmark. Som nog dom flesta vet slutade i ett totalt fiasko. Så när matchen ar slut och Seriges landslag kommer att få det jobbigt framöver dränkte i våra sorger i alkohol.
Alkoholen fortsatte strömma hela kvällen och vid 01.00 gick vi ut till en krog som verkligen levde upp till sitt namn, Kaos. Väldigt mycket folk på en lite för liten yta. Killen som jag pratade lite med och som första intrycket för mej var "nämen han är nog rolig att prata med" förändrades mycket snabbt när han slickade sitt hår bakåt och berättade att han jobbade på en advokatfirma. Då bestämde jag mej för att gå ut och röka och snubblade till lite på hans spets skor.. hans utseende talade för sig själv om man frågar mej.
Annars hade jag en grymt trevlig kväll. Jag trodde inte att jag var så full som jag tydligen var, för idag har jag inte mått alls bra. Men det var det värt, för hur många helger ska man behöva ta det lugnt och äta chips innan man får leva lite?
Nu ska jag gå och hänga upp min tvätt och sedan sätta på en film.
hej då! //jonna


Idol.

God Morgon!
(eller a, har vart vaken sen tio)

Har ätit frukost och sitter nu o kollar på idol reprisen.
Inatt vaknade jag utav att dom jävla brudarna dörren brevid oss, hade efterfest inatt. stod och skrek i trappen, plingade på våran dörr och nere i porttelefonen! Jag var så trött och arg. MEN vi ger igen när dom minst anar det, vi kör ett kalas idag(kanske :P) Nä, men det vart inte skoj! och sen så pratade Mikaela i sömnen, som jag vaknade till utav oxå :P
Har haft en väldigt, väääldigt jobbig natt :P

Igår, var jag och Mikaela bara hemma, kollade på körslaget, och sen började vi kolla på skruva den som Beckham, men kollade inte färdigt, för vid elva låg vi i sängen redan :P Det var faktiskt rätt gott. Inte vakna bakis och jävlig idag, så gött!!

Idag vet jag inte vad som händer, med tanke på att det regnar och är kallt ute, så blir det väl en dag inne, mindre skoj.
Nä, nu vet jag fan inte vad jag ska skriva mer, men vi höres väl senare!
Kyss Jennie


Iszabella


så otroligt fin! Elina och Davids lilla prinsessa, som älskar sjokolade melk ;)

/Mikaela

hemma!

Gött mooos säger jag bara! hemma från jobbet :) Har ont i fötterna, men jag har mej själv att skylla, glömde mina clownnäsa-röda crocks hemma i Sverige(haha nu när jag skulle stava till Sverige, så hade jag glömt bort stavningen, skrev swergie, hahaha jag MÅSTE tillbaka snart :P hahaha)

Jag och Mickis är fattiga som två kyrkråttor som har blivit utslänga från självaste kyrkan! så det blir att skrammla ihop mynten, ta panten och tömma dom sista kronorna på kontot, för att få ihop till cigg, mat o till något nöje idag, illa säger jag!

Jag drack endast tre eller fyra glas rött igår, men jag hade en sån jäkla rödvinshuvudvärk på jobbet idag! och ingen värktablett så lång ögat nådde, för jag knaprade i mej dom förra bakfyllehuvudvärken. Så jag fick bre på det falskaste leendet jag hade i dag, för jag led verkligen! Men varje gång jag fick gå ut och ta en cigg och kaffe försvann den, för att sedan komma tillbaka lika fort :/

Nä, nu blir det till och ringa Juggen(aka Jonna), så hon kan rumpa hit någon gång, hon sitter väl hemma o kollar på telefonen och bara längtar tills hon ser mitt namn på displayen :P

Kyss Jennie

Ps. här får ni ett kort på Mickis från igår kväll när hon låg o snålåtchips i sängen :P



I <3 music

Från datorn, in i hörlurarna och vidare in i mitt huvud spelas nu:
Gift dej med mej Eminem!
Eminem-Beautiful


MGMT-Kids


Zombie-Cranberries


Röyksopp ft. Robyn-The girl and the robot

Gör bra musik som förgyller min dag!
/Jonna


Näe men, vad ska man säga?

God förmiddag!
Idag är jag så ledig man bara kan bli från jobbet! och för att tala från hjärtat så är det gööör skönt. lite tråkigt bara att Jennie och Mikaela jobbar. men men ledigheten ska firas med en dag för mej själv, en promead, läsa en bok och dricka kaffe.
Idag är det även match, Sverige-Danmark. och sen när började matcherna sändas från kanal 5 i sverige?! Får väl leta upp någon trevlig sportbar med tjocka gubbar som dricker öl och har skägget i en fläta för att kunna se denna matcn. Som jag väldigt gärna vill se. Ska Zlatan få avgöra eller kanske Henke? frågan är gott folk.. 
Igår fick jag en sådan där mysig kväll som jag tycker så mycket om. Jag jobbade kväll igår och slutade kl sju, så jennie och mikaela kom till jobbet och var med mej tills jag var färdig. Sen gick vi till vårt älskade café som även är en bar på kvällar och åt världens godaste sallad om jag får välja och drack vin. :) precis så vill jag att alla mina fredagar ska vara.
När vi bestämde oss för att gå hem och skilda vägar såg jag på långt håll att trick nummer 17 som jag tar hem stod där jag skulle gå på, och eftersom att jag inte hade någon större lust att sitta och vänta på nästa la jag benen på ryggen och började springa, jag måste ha överskattat mej själv en gnutta för jag flåsade som en häst hela vägen hem och fick konstiga blickar från en dam. men jag hann med den jäkla tricken iallafall.
När jag kom hem ringde min älskvärda vän Lisa Ode. Vi pratade i nästan två timmar om allt från snorkråkor och skabb till klamydia och hur mycket vi saknar varandra. Trevliga samtalsämnen som bara hon och jag kan ha så mycket att säga om.
Om jag skulle vinna 50 miljoner nu hade inte vart fel. Ska nog gå och köpa en lott! 
Vi snackes! 
//Jonny-jävel

Chips & rödvin!

Nu kom jag och Mickis hem, vi har vart på Dus med Jonna, ett café på Karljohan, mysigt! Vi har käkat deras berömda sallad och druckit rödvin :)
Direkt efter jobbet åkte jag till Jonnas jobb o mötte upp Mickis, sen när Jonna slutade gick vi till cafét, och suttit där sen dess. Blev några glas och bloggsnack, du vet vi är ju inne i bloggvärlden nu, det är ju lixom nu man räknas ;P

Nu ska vi äta pringles och kolla på Benjamin Button, sen sööva! imorgon upp tidigt och jobba, skoj skoj! Nä men imorgon jobbar jag med mickis, det blir bra!

Här kommer lite bilder från kvällen!



Kyss Jennie

norsk reklam



HAHAHA så jädra bra!

/Mikaela

Nugatti!

God morgon
Idag vaknade jag runt tio tiden, det var skönt eftersom att jag är leediiiig idag!

Min lediga dag, hmmm vad ska jag göra? ingen ide att ringa wissam, för han har jobbat natt så han söver la till två, tre tiden skulle jag tro.. Gå ner till jonnas fik och ta en kaffe, hmm kanske det! men först o främst så måste jag dricka lite mer kaffe, (men alla kaffe filter är slut), sen ta en lång varm dusch, fixa i ordning mig och sen ta mitt dökött ner till staden :)

Wissams systers son kommer och hälsar på idag så han ville att vi slulle dricka med honom ikväll, men jag ska nog ta det lungt, eftersom jag börjar väldigt tidigt i morgon.. kanske kan ta nån öl, vi får se på´t'!
Växlade några bokstäver med en kär vän från udde, han ville komma upp till helgen så ska kolla med wissam om han jobbar då.. om inte pappa kommer så partar jag med dom.. eftersom jag är 20 fyllda nu så kommer jag ju ut överallt i staden nu! så det kan nog bli en bra helg! men får se till så att jag inte blir bra rund under fötterna på torsdagen, mitt bakrus slål till rejält nu för tiden..

på fredag blir det ut o käka middag på Yaya´s efter jobbet med jonna o jennie, det kan bli mysigt, det är en jävligt ball thailänsk restaurang, tre svenskar som har öppnat den, känns precis som man är i thai när man sitter där..
ne nu ska jag hoppa in i duschen,
ADJÖ'

/Mikaela

you know who

Igår var vi som sagt och kollade på vår blivande lägenhet. Det var den största lägenhet jag sett, den tog ju aldrig slut. För er som inte förstår så hade jag och Rasmus inte sett lägenheten, bara niklas och andrea. Men eftersom att vi litade på dom så tog vi den.
S
så igår fick jag äntligen se den och jag föll pladask med en gång. den var så fin. Inte speciellt modern eller defenetivt inte nyrenoverad men det är antik och har sin charm. tre öppna spisar, en i mitt rum (!!) en i vardagsrummet och en i andrea och niklas rum. Mitt rum var det minsta men det mysigaste ett jätte stort fönster, en öppen spis men ingen gadderob. Så det blir ikea med en gång.
Kommer bli bra!
jaja annars ska jag iväg och jobba nu! har stängning idag, inte kul.
Men nu borsta tänderna!
Puss och kram ses på stan!
Jonna

då var den hittad



/Mikaela

Guten Morgen!

Nämen! Heeeej ;)

Jag är väldigt pigg för att vart uppe så länge som jag har :) gick upp vid åtta för att ha lååång tid på mej för att äta frukost, sminka mej m.m
Inatt drömmde jag en sån sjuk dröm, jag fick trillingar och dom födde jag hemma för att jag glömde att ringa bb :P det var en sån verklig dröm, jag drömmde tom. att jag skulle pröva och amma dom, natta dom, och att dom hade det svårt o sova så dom fick sova mellan mej o tobbe :P sen på morgonen vaknade jag utav att jag fick ett sms, o då drömde jag nog fortfarande för jag var helt säker på att det var Cherié som skulle gratta mej för mina små barn :P haha.

Nä nu sitter jag här vid datorn, ska åka om en kvart ungefär, Mikaela stensover så jag får vara tyst, för man ska inte väcka den björn som sover säger dom ju!
Ska nog gå till deli de luca o köpa kaffe innan oxå, Mickis tipsade mej om att dom har biiiiilligt kaffe där i tre veckor :)

Nä, nu ska jag åka, puss och hej leverpastej Jennie B-)



Se så pigg jag är! ;)

TorsdagKväll.

God Kväll.

När Mikaela kom hem från jobbet vid sex så gjorde vi lite mat, det blev kyckling och ris. sen blev det en öl till maten :) Vi har legat och päst i soffan sen dess, kan ibland vara skönt det med.
Vi kollade på det där programmet som hette "mammas pojk" eller något sånt, hahaha det var roligt, fyfan vilka "roliga" brudar det finns :P
Nu kollar vi på inlåst och käkar ost och kex :) göttmooos!
Imorgon blir det jobb och förhoppningsvis kommer Tobbe hit oxå :) Hoppas, hoppas...

Kyss Jennie


hoooj

jaha, då har man precis kommit hem från jobbet då.. idag har tiden bara sprungit iväg, idag var alla mina kära stammisar på cafet, dom är så roliga :) nu blir det käk, kyckling, ris o sås, gott gott!

idag skulle dom sparka två stycken från pappas avdelning på jobbet, jag hoppades på att det var han, för då skulle han flyttat upp hit, med ikke, han fick behålla det.. men han är allt lite sugen på att flytta upp andå.. vi får se hur det blir.. han kommer upp på fredag o hälsar på oss, ska bli kul :)

nästa veckan kommer bli ball, på onsdag ska jag jennie o cheripopp gå på rödamattan o klä upp oss till topp, för då blir det bio med alla norska kändisar, (fråga mig inte hur cherie fick tag på biljetterna :P.) På torsdag blir det nån slags gala, typ som ladys night, sen kommer pappsen.. igår satt vi och planerade lite smått vad vi ska göra på jul, kom fram till att vi antagligen slänger på oss skidor och hyr en stuga någonstans, det kan nog bli riktigt mysigt :) Jaja nu blir det mat.. sen blir det kaffe rep hemma hos wissman..

adjö /mikaela

Eeh

dagen i all ära är svin kall och äcklig, jag är trött och hungring. Funderar på att gå ner till kiwi och köpa lite mat. Idag fick jag mn efterlängtade kod till mitt kontokort, som jag har väntat på i ett antal veckor. Så nu ahr jag ett kort utan pengar. känns bra. bara en vecka kvar till lön. dagarna räknas. Har inte träffat mina kära kusiner sen i måndags, känns lite konstigt och som om något är förlorat. jag har tydligen missat en del också som jag får läsa om på bloggen eftersom att det är all vår komunikation nu för tiden. den här veckan har jag känt att jag vill bo i trollhättan, men bara för tillfället i ungefär två veckor till, inte mer, för jag gillar Oslo. Det påminner mycket om Göteborg tycker jag.
Läste precis min kära vän lisas blogg där hon skrev att hon var hungrig och när hon är det brukar det oftast bli en macka, så får det noh bli för mej med.
Ikväll kl sju för att vara exakt ska vi gå iväg till vår nya lägenhet och kolla läget och mäta lite. Satt inne på IKEAs hemsida igår och kollade lite nya möbler som jag hade tänkt köpa. Ska bli sjukt kul och jag längtar så mycket! Jag bestämde mej för att mitt rum ska gå i valnötsfärg och mörkt trä. Det kommer nog bli bra. Nä nu blir det macka, te och cigg och ett samtal till en vettig människa som tycker att det är lika trevligt att röka tillsammans som jag tycker!
Ajökens!
/Jonna

Fame!

Oh röda mattan nästa vecka, norska kändisar, blixtrar och goodiebag ;)
haha så får man åka Dj-buss till bion!
skoj skoj!

Kyss Jennie

Sooool!

HejsanSvejsan!

Jag vaknade precis, hade ju tänkt att jag skulle sova länge idag :( men icke! Fast egentligen så gör inte det så mycket, för det är klarblå himmel ute och stor sol :) Ut och gå sen kanske.

Idag är jag ledig, och det är faktiskt rätt tråkigt, eftersom alla andra jobbar. Då får man ju roa sej själv, och det är tråkigt :/ Men sen så jobbar jag ju helgen, så det är kanske rätt gott ändå o vara ledig idag :)

Just det ja, idag är det tvättdag oxå, här är det myyyyyycket roligare o tvätta, för här har jag inte åttio trappor o springa upp och ner för med all tvätt. Här är det bara en hiss :) gott det!

Åh, i förrgår en timma innan jag skulle åka till jobbet hade jag tänkt "Hm jag tar nog en dusch nu, när jag ändå är själv hemma och kan ta lång tid på mej innen på badet". Så var varmvattnet slut, trodde jag. så jag väntade en stund för att sedan prova en gång till, men då kom det ett jävla konstigt ljud o det började spruta vatten åt alla håll, och på ett konstigt sätt, för att sedan övergå till at rinna fint, men det såg ut som om det sprutade cocacola med grus i ur kranen :P haha det blev ingen dusch för mej :(
Efter jobbet när jag var på väg hem, såg jag att det satt en lapp på dörren där nere, då hade dom rensat rörer igår :P haha så jävla typiskt!

Här kommer två små fina kort på mej och Mickis på jobbet :)





Mikaela som den disk-pojke hon är!

Kyss Jennie

off to work!

Hello ;)
nu åker jag till jobbet, ska jobba med min kära syster (blandade känslor om det:P) vi två ska stänga idag, skoj :)
måste åka tidigare, för det är sånna jävla köer nu :/ skynda skynd!
Höres!
Kyss Jennie

Knäckebröd är bra för magen

Hej och hå!
Nu sitter jag här och äter frukost. Te, knäckebröd med ost och en yoghurt med vaniljsmak.
Ringde precis mikaela för att sjunga lite, men det var inte min dag idag för att ta ton så sången fastnade i halsen redan i andra versen. Jag tycker lite synd om mikaela faktiskt. som måste jobba och inte få några presenter på sin födelsedag. 20 är ändå speciellt tycker jag. fast den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
Denna blåsiga torsdag kommer att bestå av jobb på Steen och Ström 13.30-19.30. sen handla lite mat och sedan hem och fortsätta att kolla på gossip girl, som man blir helt besatt av.  det finns inget bättre sätt att välkomna hösten med en veckas slappande och lite XO XO.
haja nu ska jag gå ut och ta en röyk innan jag går ner och tar tricken till jobbet. haha en helt vanlig dag i oslo.
Ajökens /Jonny-jävel

Mikaela 20år firas med frukost på Radisson.

God Morgon!

Imorse gick jag, Mikaela och Cherié upp halv åtta, gjorde iordning oss för att gå till Radisson sas och äta frukost för att fira lilltösa :P jätte mysigt :) vi satt i flera timmar efter frukosten och bala litervis med kaffe :) Det måste vara som att ta med två bönder på stan för Cheré :P Mikaela kastar melon på golvet på radisson och båda vi två fattar noll :P hahaha

Nu är jag o Mikaela hemma igen, hon börjar jobba tre och jag fem. Igår på jobbet var första gången jag var med och stängde, det var inte lite och tänka på :P idag ska jag och mickis stänga, nästa vecka har jag stängningen själv :P

Jaja, nu ska jag duscha och göra iordning mej, ska iväg på födelsedags kaffe!

Kyss Jennie


22.56

Nu har jag kollat på Gossip Girll hela dagen. Börjar jobba kl 13.30 imorgon så jag antar att jag kommer fortsätta kolla hela natten också.
Läste precis något om radison sas?! Vad är det jag har missat nu tro? Mikaela försöker alltid vara så mystisk, men misslyckad oftast.
Hörs imorgon!
XOXO Jonna

yummie..

..imorgon blir det frukostbuffén på radisson sas :)

/micke

Skepp o Hoj!

Hej alla glada!
Nu är hösten här! i nästan två veckor har vi haft jätte fint väder med klarblå himmel. men så en dag som denna blev allt grått och det har regnat hela dagen. Hösten välkomnade jag med att jobba till kl tre. har frysit hela dagen på jobbet och bara längtat hem till mitt täcke..
Så nu ligger jag här i soffan med en kopp te och mitt täcke. Har precis tvingat Niklas (en av dom jag bor med) att ladda ner första sesongen av Gossip Girl till mej. Så om ca en timma har jag att göra hela kvällen. Ska bli gött. eftersom att andrea och Rasmus (de två andra jag bor med) jobbar och Niklas precis gick iväg, så är jag även ensam hemma, något som inte händer ofta i mitt hem.
För er som inte vet kan jag berätta att vi bor fyra styckna i en trea. Andrea och Niklas är ett par så de har ett rum och Rasmus har ett rum på ca fyra kvadrat och mitt sovrum består av två madrasser i vardagsrummet. Men inte länge till, om tre veckor flyttar vi till en jätte stor lägenhet mitt inne i Oslo. Där vi kommer att få ett eget stort rum var. förutom niklas och andrea som delar rum då. Detta ser jag fram emot väldigt mycket. det ska bli kul att flytta och köpa lite ny inredning till rummet. Jag ska bo där ett tag tills jag, jennie och mikaela har hittat något eget.
Idag är det dagen före dopparedagen för min kära kusin Mikaela som fyller 20 år imorgon. Så om 6,5 timmar är hon ingen tonåring lärge och får även gå till vinmonopolet och köpa vin och sprit. Detta ska inte firas förän vi har fått lön. Då ska vi slå till stort med att gå ut och äta middag på yaya´s och så ska hon väl få en present också om hon är snäll. :) Jag får väl ta stämma och sjunga lite för henne imorgon.
Jaja, nu kurrar magen så nu ska jag laga lite mat!
//Jonny-jävel


usch, fy o blä!

Då har man kommit hem från en lång dag på jobbet, gick upp 05.30, vilket jag gör varje Tisdag, inte kul.. det värsta med att börja så tidigt är att jag måste ner i t-banan, och där sitter alltid så jävla äckligt folk vid den tiden, ni fattar nog vad jag menar! usch, är alltid lika rädd när jag ska ner, tror alltid att dom ska hoppa på mig eller nått.. som imorse så var det överdrivet mycket folk.. :/

jaja, imorgon ska jag hem till Wissam och dricka lite kaffe innan jobbet, han ska sjunga för mig, får la hoppas att han har bakat en tårta också! han är en trevlig prick den dära Wissman! ne nu ska jag äta nått sen ta en varm dusch! svinkallt här! :S
Adjöken sa fröken /Micke.

åh nei, ta ikke meg!

før i morgon ær det min fødelsedag! B-) /MICKE

Guten Morgen!

Tjenixen!

Vaknade nyss, ligger fortfarande i sängen och göttar mej, kollar på den enda svenska kanalen vi har, tv4 ;)

igår var ju vi och hälsade på Jonna på hennes jobb på sten och ström, ett pyttelitet café som låg under en trapp typ :P haha. Vi satt iaf där o drack kaffe och käkade kakor :) höhö. Jonna slutatade typ halvåtta, då gick vi till ett café på Karl Johan. alla som var på det cafét var svenskar :P haha så jävla fult!

Nu ska jag upp dricka mitt efterlängtade kaffe och käka Mikaelas bröd(Hon skulle nog kunna ha sex med det brödet, så mkt tycker hon om det :P) sedan vdet jag fan inte vad jag ska göra, börjar ju jobba kl 5 idag....

Här kommer lite bilder från fikastunden igår, se och njuuuut ;)

Kyss Jennie




snart klar!

Heeeej!

nu har jag duschat, ska börja göra iordning mej, ska möta Mikaela i stan vid fem halv sex, sedan ska vi gå och ta en kaffe på Jonnas jobb :) feeeeett najs ;)

Idag har jag städat här, dammsugit, dammat, tvättat golvet med en trasa(!!) och diskat :) just det ja, vattnat blommorna oxå :) väldigt redig är jag!! För idag var jag ledig, ska jobba imorgon, börjar halvfem, så tråkigt för när jag går till jobbet kommer Mikaela hem.. jaja, vi jobbar ihop på onsdag, heeela dagen!

Har idag försökt fixat med bloggen, så att den ska bli lite mer personlig, och finare, men jag fattar ju fralla :/ det får nog vara så här ett tag, tills jag träffar på ett datasnille som kan hjälpa oss.

jadajada, ska nu försöka få lite ordning på mitt burr, det står verkligen åt alla håll :P

Kyss Jennie


så här såg jag ut igår, med ansiktsmasken på ;)

16.30

Nær man jobbar på Steen&strøm ær det som att jobba på en kyrkogård, helt døtt..
nu ær jag också vældigt olydig, det ær strænga regler om att man inte får gå ut och røka under arbetspasset och man får inte sitta vid datorn. Men det ær måndag och inte en kotte som vill fika idag, så kl fem har jag bestæmt mej før att gå ut och røka..
Mikaela slutar jobba kl fem idag och jennie ær ledig så dom ska væl ta sig ner till stan och komma och umgås med mej sen, ska bli kul. jag rænknar ner minuterna! :) efter jobbet ska jag førsøka øvertala mina kæra kusiner att gå och ta en kaffe på vårt Cafè. Ett jætte mysigt cafè som ligger på KarlJohan, innan jennie flyttade upp var jag och mikaela dær næstan varje dag. :)
Før øvrigt tycker jag att det ær himmla kul med en blogg, hær kan man ju skriva vad som helst och hur mycket man vill :) Det ska jag gøra, kanske kommer denna blogg bli nya blondin bella?!
Helgen då. Den har varit lugn och go. eftersom att jag skulle upp och jobba på lørdagen så blev det inte så mycket gjort på fredagen, jobbade till halv sju, sen hem till jennie och mikaela och kolla på nær dom drack rødvin.
I lørdags nær jag kom hem från jobbet hade nørdarna vart och køpt varsitt sexpack till oss, som vi hællde i oss under kvællen och sen somnade.
och igår gick jag i pyamas hela dagen. det var gøtt.
ja, det var det som hænder i mitt liv. Nu ær det ny vecka och nya tag!
//Jonny-jævel




god morgon alla glada

nu sitter jag hær på jobbet o kækar lunch.. gøtt! var verkligen vrål hungrig, hann ju inte æta i morse eftersom jag høll på att førsova mig.. men kom bara en kvart førsent.. låg uppe ett bra tag inatt o kolla på film, kunde inte somna... efter jobbet blir det nog att hælsa på jonna o dricka kaffe o tjøta lite.. hejs svejs i lingonskogen!

/MICKE

Roliga skyltar

Igår kväll satt jag och Mikaela på en sida som heter tjuvtittat.se och kollade på massor av roliga skyltar.
vi var skit trötta och satt och skratta högt, Jonna låg o typ sov en meter ifrån oss :P

Men jag tänkte lägga upp några av dom vi kollade på igår :) läs noga på vissa av skyltarna, för man ser inte det komiska direkt ibland.

Kyss Jennie


Ananaskaka med Kokstäcke :)


Nyfångadkorv, gott :)


Öl till barnen med?


Inte Morsdag utan MOSdag :)


Snus till barnen!

göttesugna

Hej alla glada ;)
För en stund sen blev vi lite göttesugna, så vi tog på oss våra pyamaser och gick till del de luca, här utanför, köpte glass :) Ben and jerry fick det bli, min absoluta favorit!
tänkte slänga upp lite bilder från våran lilla shoppingtur :)

Kyss Jennie


Välkommen

Jag, Jennie och Mikaela har bestämt oss för att starta en liten blogg. Så denna kalla kväll blev det av. nu sitter vi här alla tre i sängen och kollar in det nya.
Vårt namn hade vi tänkt från början skulle bli JMJ men detta coola namn var redan tagen av någon cool människa. så det fick istället bli tremuppar. ganska passande.
Bloggen ska vara lite för våra nära och kära så att dom vet vad vi gör om dagarna här i Oslo.
Tack för mej och god kväll
//Jonna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0