Det är kompliserat?

kompliserade människor är inget för mej har jag kommit på. Hur kan man ge någon så falska förhoppningar och sedan bara vända ryggen till som om inget har hänt? Vilken dålig dag. och söndags ångesten gör inte saken bättre.
Nu sitter jag i en jäkla situation ska ni veta.. Vet inte ut eller in.. Jag tänkte att jag ska ge det ungefär två timmar och ta mej en riktig tankeställare för att sedan bita i det sura äpplet. idag mår jag lika bra som ett ruttet päron med massa maskar i.
Jonna

Duger jag?

Sticker ut och söker jobb! Kan man se ut såhär? ;)


You have to crawl

Om cirkus 1 timma ska jag ut i snöyra, slask och storm för att söka jobb. Ska väl bli sådär kul tycker jag. men vad ska man säga? det är väl något som jag bör göra. min länk till fridays har dragit sig ur. hans frus pappa hade dött typ eller något. så jag får stå på egna ben idag. men det ska jag väl klara. ikväll är det tydligen fest hemma hos oss. jag känner mej inte speciellt pigg just nu, men jag får väl vända kappan efter vinden och se till att bli det. om inte, så är det ju ingen som dör om jag ligger på mitt rum och kollar på film. höhö
hej och hå nu ska jag ett jobb få!
Jonna

Vem är det som jävlas med mej?

Jo förresten, jag läste tidningen idag(gårdagens iofs), där stod det att den här jäkla kyla ska vara kvar i MINST tre veckor till, och att det ska hålla sej kallt ända till MAJ(fast inte så här kallt som det än nu då, men kallare än vad det ska vara iaf)! Fatta! Så det verkar som om våren kommer till sommaren ist! Det ska bli skoj! Så våra takterassfester är uppskjutna några veckor eller kanske t.o.m några månader! Usch så hemskt!
Jennie

Jag Jennie Gustafsson!

I två dagar nu har jag vart väldigt effektiv :) Jag har yrt runt och gjort rätt för mej! Igår blev det två bussbiljetter inhandlade, det blev nytt internet till ett väldigt bra pris, det blev en ny tvbox MED tv4 :). Idag har jag adressändrat, så nu har jag inte längre någon adress i Sverige, jag har vart på posten o hämtat ett paket och jag har skaffat mej en ny bank, nytt bankomatkort och internetbank! Jeg er flink Jonna! :P Nu ska jag bara luta mej tillbaka och kolla på tecknat! eller nej! jag ska kolla färdigt på Bröllopsfotografen, än så länge verkar den bra. Lite roliga skämt då och då :) Plus värmländskan ;)
Kyss Jennie


xxx dagar kvar av kyla?!

Fyra bilder som alltid kommer att ligga mej varmt om hjärtat är dessa.. Dom påminner om sjukt fina minnen och värme!
Nu ska jag traska iväg i snön till jobbet. :S
lev väl! Jonna








wait your turn!

Hej hopp!
Nu ska jag strax dra till jobbet! sen är det bara jobb i morgon, sen friiii som en fågel! jippie!

ps, jag diggar mitt hår! ds


/Mikaela

Hey baby, i´m a rockstar!

Hej och hå!
Idag har jag vart en flink jenta och städat mitt rum. Fick bli en grundlig städning med dammning och hela köret. Så nu kan jag spegla mej i golvet och slicka på fönsterbrädan. Jag har även tvättat, tränat och lagat god mat.
Jag behövde en dag som denna. fick ta ett stadigt tag i kragen och få fart på benen. och när jag väl har börjat finns det ingen som kan stoppa mej. Nu ska jag hänga upp sista tvätten och sedan nana!
Pusshej Jonna

SpagettiArmar.

Puh! Jag är sliten efter gymmet asså! Shit orkar inte ens lyfta armarna. Duschen efter var fan riktigt jobbig, jag orkade verkligen inte shamponera håret, riktigt jobbigt var det. Undrar hur det ska gå på jobbet imorgon? haha, usch!
Så nu blir det till o kolla Bröllopsfotografen o sedan sova! Det är jag värd :)
Jennie

TjoFlöjt!

Hallooj!
Har nu kommit hem från jobbet och ligger o slappar i sängen. Läser mina dagliga bloggar och bara njuter :)
Efter jobbet gick jag o köpte bussbiljetter till två små människor som kommer o hälsar på mej o Mikaela i helgen. Vi ska nämnligen få finfrämmat, William och Cornelia :) Våra småsyskon i Malmö kommer med buss på Torsdag. Dom fick en resa till oss i julklapp, så passade det så bra denna helgen då dom har sportlov. Så denna helgen mina vänner blir det nyktert med pulkaåkning på Holmenkollen och kanske lite skridskor på Karljohan! Det stämmer, jag ljuger inte!
Nej nu är det träning på ingång!
Kyss o hej Jennie!



I might as well, I might as well give in

Nu har jag legat här och skrivit det där förbannade personliga brevet och ett cv i tre timmar.
Blev färdig akkurat nå! Och bra blev det! attans så bra det blev. får jag inget jobb nu så är det lika bra att fly landet. Ja, så tänker jag! mitt mål är att på fem veckor skaffa en beach-2010 kropp och ett nytt jobb med grymt bra batalt! Försa chansen kommer på lördag, för då kommer en snubbe hem till oss som kan fixa ett bra jobb på fridays åt mej. han vill bara växla ett par ord med mig först. det var så rasmus sa att han hade sagt. Så håll tummarna mina vänner. för jag ska byra jobb!
Kyss og klem Jonna

230210

Hejhej.
Här sitter jag med ett litet ångest, jag orkar inte åka till jobbet. För jag är så jäkla trött, kunde ju inte sova igår, låg o kollade film till tre tror jag. Inte så smart. Men men..
Fan, det är väl bara att dra på sej skorna, ett smile och hoppas på det bästa!
Idag ska jag bara jobba och sen träna. För jag ska sova tidigt idag!
Jennie

koos!

har precis  lagt mej i ett för jäkla skönt skumbad, och planen är att ligga kvar tills vattnet blir kallt. jag har laddat upp med musik, bok och film. kan inte bli bättre när snön yr ute.
puss jonna

miss you like hell!

dessa två små hårbollar saknar jag extra mycket idag! Kan ju vara de mest charmigaste jyckarna som finns.
Mamma och Jörgens hundar, Elvis och Tyra


Jonna

Rice and shine!

Ny dag med nya äventyr! klockan är 11.22 och det känns som att jag är uppe med typpen, så mycket som ska göras idag! jag ska:
-äta frukost
-träna
-duscha
-äta mat
-välja kläder
-köpa alkohol
-gå hem till jennie och mikaela.
oj oj oj, detta kommer blir en stressig dag. bäst att jag sätter igång med det samma!



puss och snusk!
Jonna

Fredags kos!

En stilla och rolig kväll fick det bli idag. Gick hem till Jennie och Mikaela en snabbis förut och kollade på Mina, jag och irene. En sjukt rolig film. men jag blev så trött så jag orkade inte se färdigt hela. Tacka gudarna för piratebay.org
Ska nog tanka en eller två rullar nu!
Imorgon ska jag tvätta. återkommer om det då!
puss och kram Jonna

Kör en Mikaela!

Detr blir ingen sommar mikaela, Jag har precis cvandrat ner för bokstaveien i snöstorm! Motvind och snöflingor som pisskade i mitt ansikte. INTE KUL..
Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som mamma alltid sa.
Vi får helt enkelt göra som jag och mina vänner gjorde när vi var 16 trodde att vi var coolast i hela världen. Vi gick med solbrillor inne. bring me back the sixteen liksom. Nu är det helg! för min del ända tills på onsdag! för jag är tydligen låååång ledig! gött mos! nu ska jag koooosa mej med lite käk



Jonna

Sooommar, sommar och sol..

... havet och vinden o doft av kaprifol!

Okej gott folk, jag Mikaela Gustafsson vill ha sommar nuu!!


med mina nya brillor och..


mina fin fina skoor!

men, jag får hålla ut ett tag till!
I helgen blir det röj! då kan jag ju använda skorna, får ta taxi till och från krogen! :)
Nu ska jag lämna in rullen jag o jennie hyrde igår, sen vete fan!?
Ha det bra folk!
/Mikaela

Sommaren får vänta!

Det ser inte ut som att det kommer bli någon vår och defenetivt ingen sommar. Det snöade hela dagen igår, hela natten och nu fortsätter det. minst 5-10 cm ligger nu så fint på marken. Så alla mina drömmar om killer shoes och shorts kan ju få vänta ett bra tag.
Nästa vecka ska vi ut med jobbet och bowla och äta mat. Kan ju hoppas att jag inte har ramlat på en gömd isfläck och brutit nacken av mej tills dess.



På återseende, Jonna

hallå?!

Jag har en fråga till er som läser vår blogg? Kan ni se våra senaste inlägg? för det kan inte jag göra. Jag la upp ett jätte intressant inlägg igår som handlade om mina torra läppar. men jag kan inte se det desverre..
Nu ska jag se på Vinterviken, sova en timma och sedan träna skiten ur mej helst ska jag spy för då vet jag att jag har tagit ut mej till max.
kyss jonna

Ooh Lord!

Mina läppar är så torra, det spelar ingen roll hur mycket lipsyl jag kletar på, man skulle ändå kunna fila ut en liten trä tomte på dom. Men jag antar att det tillhör vintern. Jag undrar ifall min läpapr skulle kunna bli så torra att jag inte skulle kunna prata eller skratta utan att de skulle spricka?! jag menar om jag inte skulle använda lipsyl på en hel dag. Ibland blir det så. om jag t.ex har glömt mitt lipsyl hemma och jag är på jobbet, då blir dom så torra att jag inte ens kan le. eller så kanske det bara psykiskt. Att man tänker att "bara för att jag inte kan ta lipsyl idag så kommer mina läppar bli krustorra" och så blir dom det..
Satt för övrigt och kollade in Tyras blogg och kollade på ett youtube klipp för Haiti där en jäkla massa kända människor har gjort en ny version av michael Jackson och Lionel Richies låt "we are the world" OCh sicka rysningar jag fick på kroppen min.. Den borde ni kolla in gott folk!
Nu ska jag nana!
Kyss och klem
Jonna



Städning!

En ledig dag firar man med...Städning :/
Jo det är sant, eller iallafall idag blev det så. Har städat hela dagen och lyssnat på Metallica. Tog tag i mitt rum idag, hade inte packat upp alla sopsäckar med kläder än. Men nu är det gjort. Plus några varv ner till soprummet. Det blev en så där åtta påsar skit. Men nu är det fan mej kliniskt här. skulle t.o.m med kunna äta från golvet, men det står jag nog över.
Så nu vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Jag har ju iofs tvätten kvar, men hur skoj är det på en skala?

Jennie

Would you be my Valentine?

Oj, ingen som bloggat på ett tag ser jag..

Igår var jag hos frissan! åh fy vad nöjd jag blev! innan när jag vart hos frisören så har jag aldrig tagit så mycket, typ bara toppat, färgat samma färg osv, men nu jävlar de klipptes kort, rakades och färgades! kanon!
Efter frisören stack jag ner till stan för att möta upp Jonna o Jennie på donken, vi käkade och dom visade upp deras nya outfiter :)
När jag kom hem sen låg ett försenat Alla hjärtans dag kort i brevlådan, så sött! men synd att han inte var lika söt då! åh killar alltså!

Jaja.. på lördag ska vi nog köra en liten tjejkväll här hemma, det ka bli kul!
Nu ska jag käka frulle sen iväg till jobbet!
Adjö
/Mikaela



spring collection and killer shoes!

Kära medmänniskor! Man blir lycklig av pengar. det är inget tull! idag har jag handat kläder som aldrig förr! och det kändes bra ända in i kropp och själ. Det fick bli två på byxor, en bh, två skjortor, två linnen och ett par riktiga killer shoes. Skorna kommer jag älska genom eld och vatten, genom berg och dalar. För det var dom snyggaste skor jag någonsin har ägt. 15 cms klack och en plattå på ca 2 cm, lite remmar och en dragkedia där fram. Dessa kommer åka på i helgen när det ska festas på som dom gjorde på 80-talet.
Vi har nu också fått tillbaka vårt käraste internet, så nu kan iallafall jag blogga på som vanligt. till och med lägga upp alla bilder som jag har samlat på mej på kameran. såatteee.. det ska bli kul.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan traska iväg till Andys place. Andy aka Andreas är killer jag har dejtat i snart tre veckor nu! Han är en trevlig prick.
ät och svälj trevlig helg!



Kyss Jonna

home sweet home!

Efter trånga utrymmen. ett fyrkantigt rum utan fønster, ensamhet och ingen kærlek har min dator æntligen kommit hem igen! han vad fin och oskadd men jag vet ænnu inte om han fungerar som han ska. Jag får kvæppa mina fingrar och be en bøn till han i målnen om att den ska funka.
ikvæll ær det tydligen fest igen.. tionde helgen i rad nu.. men det ær væl kull. man måste ju få leva lite också! frågan ær bhara vad jag ska ha på mej! Jag har ju några timmar att tænka på detta.
puss puss i maggropen
Jonna

Inte smart!

När jag precis hade blött ner håret i duschen kom jag på att vi inte har någon hårfön än, helvete! och jag som snart ska dra till jobbet, mitt hår måste torka!!!

Jeje.. Nu ska jag dricka lite kaffe och ta en cigg, sen blire iväg till jobbet! Adjö!

/Mikaela

god morgon, eller inte ...

Men fan, det är redan Måndag :/ Jag gillar inte alls Måndagar.
Då ska man alltså upp ur sängen för att dra sej till jobbet :/ Usch! Fast jag kan ligga här till typ två idag, jobbar kväll :)
Jag ska kolla alla gamla avsnitt med kvarteret skatan och mia och klara idag, började lite smått igår. Så jäkla bra! Det är min humor!
Nä fan, jag är fortfarande trött, ska nog sova någon timma till! höhö
Jennie

Döh?!

Varför är det aldrig någon som kommenterar? Jag vet att ni läser, så skriv tillbaka :)

Kommentera Mera!

Helt crazy!

Skumpa och öl jennie, glöm inte det. för att när gubben fick se att våra glas var tomma kom han med ölen.. Den enda som fick lida av detta var Susanne som blev tvungen att prata med han. Vi andra satt med ryggen mot och titta på nakna tjejer.
Efter blaze blev det såklart donken, jag tryckte i mej min och halva jennies hamburgare, efter donken dans på
karl johan efter det skriskor plus en jädra massa kort som ska bli kul att se.
En helt vanlig lördag för oss muppar.
Jonna

Mår som jag förtjänar!

hejhejhallådagboken!
Sikken kväll! Som vanligt! Det är inte varje dag som man går på strippklubb och blir bjuden på en dyrings skumpa hink! vi satt vid bordet, jag, Mikaela, Jonna och Susanne när bartendern kommer fram och säger att han hoppas att vi gillar skumpa, för det är nämnligen en herre som vill bjuda er på det :P
Ja herregud, vem liker ikke skumpa? Dah haaaallå? haha!
crazykväll, som vanligt!
Bilder kommer senare, loooovar!
Kyss Jennie

Luksusloff?

Jobbar till 17.00, sen blire hem och gøra iordning sig, før ikvæll vankas det party på Lux!
Har ett problem kæra folk! ...Vad ska jag ha på mig?? Har ingen aning ju!
...Får væl gå naken!

/Mikaela

Jag ger er fred!

Idag berättade en kund på jobbet för mej att Jonna är en hebreisk fågel som symboliserar fred.
Det tyckte jag var så coolt att jag var tvungen att skriva ner det på en liten lapp för att kunna komma igåg att skriva det här på bloggen.
För övrigt sprang jag och jennie iväg till gymmet innan jobbet och körde stenhård styrketräning. kändes skönt, har ju inte blivit så mycket träning denna vecka på grund av annat som har distraherat mej..
Nu ska jag skutta iväg till jennie och mikaela. Dricka lite kaffe, kolla lite på tv och sedan gå hem. för imorgon ska jag jobba!
Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Peace Jonna

11.28

Jag har inte bloggat på år känns det som.. men har inte haft tid till det, har vart fullt upp med lägenheten! Men nu är jag på fötter igen :)

Sitter just nu och käkar frukost, är nämligen ledig idag.. så senare ska jag gå och träna, eller om jag gör det ikväll!? Har inte tränat på hela veckan, så måste det idag!

I tisdags så blev det fest här hemma, en liten smygstart på den stora Inflyttningsfesten! Kul var det, men blev nog lite för full.. skulle ju upp o jobba klockan 07.00, den jobb dagen var ett helvete!

ne om man ska plocka lite här hemma..

/Mikaela

Träningstajm!

Halloj!
Nu sticker vi till gymmet! Igår var jag på gymmet och fick ett träningsschema som ska passa mej och min kropp :) så ska väl köra på det idag!
Sen blir det dirket till jobbet!
kysshej! Jennie

TjoFlöjt!

Herre min gud vad denna veckan har gått snabbt :/ Dom fick berätta för mej på jobbet idag att det är Torsdag idag och imorgon Fredag, för jag gick runt och frågade alla vad dom gjort i helgen :P Trodde det var Måndag :P

Jag funderar på att slänga ut lite kort på lägenheten, det hade väl vart för jävla skoj va? ;)

Här har vi hallen


Här är badet


En del utav vardagsrummet


Här är köket



Mikaelas lilla rum



Och här är mitt stökiga rum :P



Balkongen, ganska så dåligt kort, men var för lat för att gå ut och ta ett bättre :)


Jaha, det var det.. Vi är inte färdiga på långa vägar än :P Vi ska ju till ikea snart och bränna tiotusen :) Kommer nog att bli liiite snyggare efter det :)

Puss Jennie

Dejta mer!

För några veckor sedan träffade jag en kille som sa att dejting är överskattat. Enligt min mening hade inte han alla hästar i stallet eller indianer i sin kanot. För dejting är det mest spännande som finns. När man har fjärilar i magen och den eviga oron för att den pinsamma tysnaden ska dyka upp.
Här kommer lite tips till er som inte vet vad man ska göra på en dejt.
- Ta en fika
- Gå ut och gå
- laga mat
- kolla på en film (fast detta brukar oftast leda till första-hångel-stadiet)
- gå ut och gå lite till
- gå på bio
- åk skriskor
Ja, bara några förslag..  Och som en nu erfaren dejtare så kan jag säga att alla dessa funkar ypperligt om man bara är på dejt med en rolig person.

Jag tänkte också att jag skulle uppdatera er kära läsare om vad som pågår i våra bloggade hjärtan just nu.
Min dator är fortfarande borta med vinder. (två månader nu) och Jennie och mikaela har ju precis flyttat så dom har inte internet än. Men frukta inte vänner. 2010 har bara börjat.
Kasta inte spjut i glashus!
Jonna

stickan!

Jennie är bakis, mikaela skulle upp kl sju, rasmus är sjuk och jag har aldrig mått bättre.
Igår blev det lite rajtan tajtan hemma hos jennie och  mikaela, lite förfest till inflyttningsfesten som kommer inom kort. Det var trevligt. Vi drack vodka med en skvett red bull. Jag är faktiskt inte alls bakis. Ska nog hoppa in i duschen, äta en macka och gå på dejt. Vad gör man föresten på andra dejten? Några förslag tack!
Skepp och hoj!
Jonna

FAN! varför just jag?!

Jag orkar inte blogga, jag orkar inte gå upp ur sängen, jag orkar inte äta, jag orkar inte duscha, jag VILL inte jobba! JAG ÄR BAKIS!

Skjut mej! Jennie

Tisdags ångest!

Dessa två veckor som är kvar  tills lönen trillar in på kontot kommer att vara besvärliga, tråkiga och jag kommer att vara djupt deprimerad. Bara så att ni vet.
Jag har 19 kronor kvar på mitt konto och då har jag ändå fått ta förskott på min lön för att kunna betala hyran.
Mitt gossip girl liv här i oslo har tagit slut och jag lever nu lika lyxigt som en råtta i kloakerna eller som en gul fläck i den vita snön.
Jag ska iallafall gå någon stans och skriva ut 1000 cvn som jag ska ge ut nästa vecka och sedan säga upp mej från mitt dåliga jobb, för såhär kan jag inte ha det längre. The end!
Jonna

RSS 2.0